Szemhéjplasztika (beszélgetés)
nagyon szép lettél ! Gyönyörű lett a szemed, gratulálok !
És természetesen érezzed jól magad :)
Nagyon jól sikerült!!
Szinte nem is látszik semmi.
Jó étvágyat!
Sziasztok!!!
Ma ebédelni visz a párom és össze kellett kicsit kapnom magam.
Tettem fel képet, ha valakit érdekel. Hamar le fogom venni az egész arcost...
Szép napot midenkinek!
Hiába csodálatosak a szemeid(tudod én nagy rajongójuk vagyok), sajnos amíg saját magán nem tapasztalja meg az ember lánya, addig nem tud olyan higgadtan várakozni, mint az, aki már megélte, pedig ő is tudja, hogy igazatok van, de vhogy saját magunkon félelmetesebb megélni mindazt, amit korábban csak olvastunk.
Én is osztom itt az észt jobbra-balra, de ha egyszer végre átesek rajta, 20szor meg fogom kérdezni ugyanazt, amire most olyan könnyedén reagálok.
Ne aggódj már ennyit. Nézd meg az én képemen milyen volt a szemem csücske. Olyan mint amikor a mosógépbe bennfelejted a ruhád.
Napokig kész voltam tőle ,pedig mondta Kovács dr ,hogy az szépen ki fog simulni. Már eltelt 2 hónap és a jobb szemem csücskénél még én is érzek egy pici csomót ,de most elkezdtem kenni azzal a hegesedésgyógyító kenőccsel.
A sport miatt nagyon irigyellek. Én 50 m nem tudok lefutni. De hízni se hízok. Csak löttyedek.
Őszintén irigylem akiben ekkora kitartás van:))
Tuti nem zsir, Napraforgo, mas a tapintasa. Olyan izomszerü. Mintha varrtak volna az izmos es az dudorodna ki. Hat nemtom... Asszem holnap megcsörgetem Wittmann-t (szegeny, szabija alatt fogom zavarni).
Na nekem nincs ilyen szerencsem, hogy magatol leugorjon rolam akarmennyi kilo/deka is :-((( Csak kemeny munkaval megy, vagy ehezessel. Utobbit viszont hanyagolom, mert IR-em van, na meg utalok is ehezni.
Sportot meg egy par napig hanyagolom akkor, max. megyek setalni, ha elül a szel (sajnos itt sokat fuj)...
Gabicica, nem rad gondoltam (tudod, van a Gabci is, aki C-vel irja a GabCit, akivel multkor is keveredtünk), de azert nagyon köszike a valaszt megnyugtat nagyon!! Utalom ezt a gilisztat es nem ertem, hogy mi a frasz lehet...
ha rám gondoltál mint Gabci, akkor reagálok a dudorra. Nekem van a jobb szemem belső sarkában, ahol kiveztte a cérnát, még nem oszlott fel, dde én ma vagyok 1 hetes.
Ja és este válaszolt drnő a mail-re és a mellékelt kére. Megnyugtatott, hogy a csomó (előbb említett) pár hét alatt felszívódik. A heg mindig meg fog látszani halványan, a külső mélyedés pedig el fog tünni. Kenegessen Neogranormon kenőccsel.Szerinte a teljes gyógyulás 2 hónap. Legyek türelmes.
Most megint kedves hangu volt a levele!
régebben írta valaki...
szerintem ez kis zsírcsomó, és majd eloszlik.. no para.... ha nagyon idegesít hívd fel a dokit:))) Ne a Csillust:))))
Na akkor hajra!!
En is megyek holnap setalni (vagyis inkabb nordic walkinra), ha elül a szel. Szelben nem kockaztatok, az nem tesz jot a friss hegeknek, nehogy megfazzanak nekem...
Balikam, lehet, hogy a Gabci irta a dudorokat, nem?? Vagy Bernike?
Az enyem mindenesetre összefüggö dudor...
Hegytetőn lakom, holnap reggel lesétálok a városba meg vissza - aztán délután megint. És jön a joghurt - minden mennyiségben, üresen :(
Karácsonykor 14 vendég volt, teljes ételsort csináltam, mindent meg kellett kóstolni és sütöttem 2 tortát is. Ez lett a kóstolgatás eredménye ...
En csak egyet, de az is sok...
Mozogj valamit, akkor könnyebben lemegy, ha mas nem, kiados, gyorsabb tempoju seta is jo. Nekem a futas sokat segit, ha rendszeresen eljarok futni, akkor sokkal többet ehetek (barmit sajnos nem, az inzulin rezisztencia miatt nalam a cukros-lisztes dolgok ki vannak löve).
Férj már a bőrödbe :)
Nem hiszem, hogy árthat (általában) de azért nem kellene kockáztatni, hátha Neked mégis.
Miért nem mész ki sétálni egy kicsit ?
Köszi Borzoska :-)
A szemem tenyleg olyan, mintha sminkelve lenne, mondta aZuram is, csak sajnos felemas, mert a bal felett mar nincs semmi szinte, a jobb meg monokli :-D
Jo a nadalytö szerintem is, mar veszem eszre, hogy oszlik el a folt. Mindig jol be is masszirozom, persze csak finoman.
ez a fekete nadálytő kence nekem is segített, hamar el fog múlni az arcodról a lila folt. A szemednél meg egyáltalán nem gáz, mert olyan mintha ki lenne festve :)
Úgyhogy nagyon szép leszel !
Ahaaaa, neked meg zsircseppek...
De akkor ki volt a dudorkas? Mert erre hatarozottan emlexem, hogy valaki irta...
A hegeim nekem is nagyon szepek szerencsere, ma vagyok 8 napos es mar szinte nem is latszanak. Ahol ilyen alvadt ver volt bennük, ott kimostam, mar szinte lathatatlanok most is.
Egyebkent pont most kentem az arcom a nadallyal (ma 4x eddig) es mar veszem eszre, hogy a lilasag kezd feloszlani, mar nem teljesen összefpüggö, juhejjj :-))) A szemem belsö csücskeben mar csak 2 pici lila pont van, a jobb szemem felett meg egy nagy folt, de nem összefüggö. es az orcaimon is oszlik. Ugyhogy nem maradok ronda ;-)
azt hiszem, én vagyok a kakukktojás...
Nekem a vágás is jóval lejjebb futott, mint itt a többségnek, hurkám biztosan nem volt és a heg is sima volt mire levették a ragacsot, megnéztem az akkori képeimet. A varratszedés után meg már szinte nem is látszott, de nekem 2 hétre szedték ki a varratot és addig rendszeresen lámpáztunk.
Nálam a belső szemzugban zsírcseppek gyűltek össze, amik aztán 1-2 nap múlva maguktól eltűntek.
Borzoska, vigyazz is ra, ha mar ilyen gyönyörü lettel!!!
Mondd csak, neked is volt ilyen "hurkad" az also mütet utan, vagy csak dudorok a hegben (utobbira emlexem)? Ill ugy kerdeznem, hogy a dudorkaid azok a hegben voltak benne (vagyis börben) vagy alatta, a szemhej böre alatt? Es mar elmultak (mikor??) vagy megvannak meg?
Loral, okay :-)
Napraforgo, peeersze, a szilveszteri buli, hahaha :-D Nekem max. tollas bal lesz tv-partival :-DDD Bar valami extrem sminkversenyt biztos megnyernek a fizimiskammal mindenfele kencek nelkül is ;-)