Szemhéjplasztika (beszélgetés)
azt hiszem most, hogy belevágtunk ebbe a szépítkezésbe - nem lesz vége soha :)
Az orvos mondta, hogy vigyázzak a szememre, a többi meg már jött vele együtt.
Én is úgy tervezem ,hogy fenntartó kezelésekre kell járni, hogy milyen gyakran és milyen fajtára az majd elválik. Nem számítottam ilyen látványos javulásra, de ha már így alakult - nem akarom, hogy tönkremenjen.
Naaaa, ne ijesztgess, teeeee :-DDDD
Szuper kilatasok.... Akkor aztan johet a lezer ;-) De akkor a szemhejamat is kerem (azt a dokinenim nem csinalja), ugyhogy megyek en is Kovacs dokkerhez.
Loral, a kollagenre valo hatast nem tudom, ez teny (fogigatlo), de a hormonhaztartasra gyakorolt hatasa KATASZTROFALIS, ezt tudom. IR-em van, es IGT, sulyos fokozat es majdnem cukorbetegseg is (bar egyenlöre 10x-ese a terhelt inzulinom a hatarertek felsö tetejenek) es ez mar par eve. Nagyon valoszinü, hogy ezt nalam a fogamzasgatlok (es meg egy par egyeb tenyezö) valtotta ki, nem rezszleteznem a temat, milyen szuper tüneteim voltak, mielött kiderült a bajom. Ami a fogamzasgatlokrol olvashato az interneten mindenfele nyelven (nemet, angol, magyar), azt en elolvastam, endokrinologiabol majdnem doktoralhatnek ;-) Dr. Tüü Laszlohoz jarok 2-3x konzultaciora (+ emiles tavkonzi), ö is kiokositott mar egy par dologrol. Szoval, a fogamzasgatlokrol nem allok neki vitatkozni, föleg, mert nem tudom, mit tesz a kollagennel, de hogy a nöi nemi hormonok (ösztradiol + progeszteron) szinte teljesen 0-ra teszi, az biztos (es persze mesterseges hormonokat visz be a szervezetbe, ami megint csak karos!).
Na, megint nagyon offoltam a topicot, igerem, nem is irok erröl többet, csak ha valaki - priviben - kerdez.
A fog. gátlóknak semmi közük a klimax folyamatához!!Max az egyik tünet (menses kimaradás)ugyanaz.Ha egy 20 éves leányzó fogamzásgátlót szed leáll a kollagéntermelése?:-D
Az f,gátlók hatása a többszörös támadáspontnak tulajdonítható. A petefészekre kifejtett gátló hatás mellett ezek a készítmények számottevõen befolyásolják a méh nyakcsatornájában termelõdõ nyák tulajdonságát. Ennek révén az ondósejtek nehezebben tudnak felhatolni a nõi nemi szervek magasabb szegmentumaiba.
A bevitt hormonok hatására a méhnyálkahártya felépülése elmarad az élettanitól, és ez azt eredményezi, hogy alkalmatlanná válik a pete beágyazódására. A petevezetõk mûködésében is kimutathatók eltérések. Ezek a tényezõk kumulálódva hozzák létre a rendkívül magas, 98–99%-os fogamzásgátló hatást.
A bőr sok esetben szebb és élettel telibb lesz,de elképzelhető negatív effektus is,olyankor váltani kell.
De ez így ebben a formában tévhit.
Loral, megkerdezhetem, hogy mennyit kostal egy ilyen szerkentyü (elektroporozis gepezete)? Nekem sajnos nem jöhet szoba, hogy eljarjak barhova is ilyen kezelesekre, mert messze vagyok mindentöl...
Hat igen, ez a Nobel-dij elgondolkodtato, meg kell hagyni...
Napraforgoci, emlekezz, amiket priviben irtam. A fogigatlo olyan helyzetbe hozza a szrvezetet, mint a klimax, es mindezt tarosan... Persze azt nem tudom, a kollagenre ez mennyire hat, de a börre biztosan van kihatasa, es sajnos nem pozitivan :-(
Ildi, az nagyon jo jel sztem, ha rendesen mensizel es klimaxnak semmi nyoma, akkor BIZTOS, hogy a kollagentermelesed is megfelelöen müködik! :-)
Hehe Balikam, a gilisztam (csak egy van, de az olyan jo kis vastag es göcsörtös) mintha most feljebb kuszott volna a szempillamhoz (also). De ott van a dög, sajnos... A masik oldalon meg, ahol eltüntek a hepehupak, most nekem is szarkalabas :-(((
Nem akarok türelmetlenkedni, mert biztoa alakul meg, de most nem szeeeep az also szemhej egyik sem *öhöm-böhöm* :-((( Tegnapelött, varratszedes utan szebb volt... Viszont a hegeim szepek mind, azokkal nem lesz gond, remelhetöleg.
Sajnos a hormonális leállás ,menopauza után a dermaroller már a múltté.De még ha a női biológiai aktivitás meg is marad tény,hogy 50-60 között a kollagén termelésünk 0-ra redukálódik.
Marad a kívülről bevitt hatóanyag,ami nem apellál a szervezet saját "termelésére" és sajna a dokik szikével a kezükben.Azonban ha intenzíven kezeled a bőröd,akkor amikor még bármivel megteheted életkorodnál fogva,akár 10 évet is tolhatóak a plasztikai beavatkozások.Mondhatnám magamat példának,44 évemmel egy anyajegy levétel szerepel a repertoáromban:)