Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm az elismerő dícséretet!
Sminket csak alulra tettem fel és a szempillámra, meg persze alapozót. Nem iritálta a szemem szerencsére, mert én munkába is kifestve járok, nem tudom mi lenne, ha zavarná a szemem. Nekem a fényre sem volt érzékeny egy percig sem, mástól meg az is zavarta.
Nagyon jó volt végre kimozdulni itthonról! Felöltözni (napok óta pizsamában voltam melyet csak az esti fürdésnél cseréltem le) kicsit kisminkelni magam.... csodás volt! Nálunk is sütött a nap és az ebéd is jól sikerült. Mivel jól éreztem magam a bőrömben még beugrottam a tescoba is. Ha nem vagyok jó passzban, nem vagyok kibékülve magammal, képtelen vagyok bemenni egy üzletbe, akár 1 kg kenyérért is... Ma jól éreztem magam!
Egyik ismerősöm azt mondta 10 év minusz. Hát ez megadta a löketet.
Szerintem holnap is el fogok menni valahova...
A gilisztáid miatt ne aggódj!! Fel fognak szívódni, én egészen biztos vagyok benne!
Még nekem is van egy pici borsóm a belső szemhéjamon... de türelem...
Gabi, gyönyörüüüü lettel! Es te is nagyonb helyes nö vagy (csupa szep, igenyes nöcik gyültek itt össze, de jo!!). Mar csak en vagyok ronda foltos, meg "gilisztas" :-(
Ebed milyen volt?
Ildi, de helyes nö vagy, nagyon jol nezel ki!! En valami miatt vörösebbnek hittelek, aztan meg inkabb szöszi vagy (de vörös melirrel, ugye?) Szuperul nezel ki :-)
Tantikam, gilinyo meg megvan sajna, neha eleg durva meretben, mi a fene lehet... Es tenyleg olyan bogyokas az erintese, de összefüggö, nem tudom elmagyarazni. Olyannak tünik, mintha a bör alatt lenne hegeseges, letezik ilyesmi? Na mindegy, ha nem tünik el, 2-an hivom a dokkert, aztan megyek hozza. Anyukam azt mondta az elöbb telefonban, hogy lehet, le kell szivni (na neeee), jo ötletei vannak...
Ildike, nekes is BUÉK!!!!!!
Bulizzatok helyettem is, en most igy lilas-kekesen inkabb kihagyom...
En is nagyon örülök, hogy idetalaltam es megismertelek benneteket, jol összejöttünk, ugye? :-)
A gilisztam miatt azert aggodom (irtad lejjebb, hogy ne parazzakl), bar neha tenyleg kisebb, de azert jol tapinthato es tuti nem ödema. Bakker mi lesz, ha nem mulik el, megint fel kell vagni??
Nem hivtam fel Wittmann dr.-t ma, gondoltam, adok meg neki par napot, aztan max. jan. 2-an felhivom es el is megyek hozza jölvö heten, ha nem mulik el, nezze meg es mondjon velemenyt...
A masik felem szep es a hegeim is. A foltok meg mindig jo sötetek, de azert muladoznak, azoknak csak idö kell.
Na meg olvasok vissza...
Hali Csajszik :-)
Ma egesz nap be se kapcsoltam a gepet, mert megfogadtam, hogy nem logok annyit a neccen... Helyette elmentem mar reggel nordic walkingolni, 1,5 orat mentem (9,5 km) gyönyörü napsütesben es hideg sem volt, nagyon jol esett!
Na mindjart visszaolvasok, miket irtatok :-)
KÖSZI.
AZÉRT ENNÉL VAN JOBB IS. OLYAN MINTHA NEM LENNE FOGAM RAJTA,PEDIG AZOKKAL VAGYOK A LEGELÉGEDETTEBB .
Lányok!
Én is sikerekben és szépülésben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK Mindenkinek.:)))
Nagyon örülök ,hogy megismertelek benneteket ,örömünket ,bánatunkat meg tudtuk osztani egymással.
Olyanok lettünk itt mint egy kis kolónia.
A lábadozóknak gyors gyógyulást az előtte lévőknek pedig minden jót kívánok.
Tanti! Téged külön kiemelnélek, neked csak a legjobbakat kívánok, az új évre. Remélem 21.-én egy elégedett hozzászólással lepsz meg minket.
Holnap nálunk lesz a barátainkkal a buli lesz dolgom bőven ,de ha lesz egy szusszanásnyi időm megpróbálok bekukkantani.
Még egyszer is B.U.É.K.
Napraforgó drága, ezek nagyon kedves szavak, köszönjük, és szerintem legtöbben hasonlóképpen érezzük, jó kis társaság jött itt össze, hasonló érdeklődéssel, és hozzáállással!
Neked is BUÉK, szigorúan krumplibogár, és gilinyó mentes legyen 2012!:)
Sziasztok!
Tettem fel magamról egy egész alakos képet. A hátteret ne nézzétek osztálytalálkozón a tábla előtt ép beszélek. Nem a legjobb képem de a laptopomon csak ezt találtam. Gyorsan le fogom venni .
Csajok, holnap már nem tudom, h mennyire leszek, ha esetleg nem látnálak benneteket:
Nagyon boldog, békés, sikeres újévet kívánok nektek! Váljon valóra mindenki álma, aki belevág ezekbe a műtétekbe.... legyetek nagyon elégedettek, élvezzétek a visszaforgatott idő kerekét, vigyázzunk rá és örüljünk, hogy ilyen szerencsések vagyunk, és volt módunk áldozni erre is.
Nálam is kb 528 helye lett volna ennek a pénznek.... de rengeteget dolgoztam azért, hogy félre tudjam tenni ezt a pénzt, de tudom, hogy sokaknak így sincs rá mód.
Külön kívánom Tantinak, hogy járjon sikerrel a jövő évben, és tényleg érdemben tudjanak segíteni rajta.
Köszönöm a biztatást és a kedvességeteket, amivel támogattatok, nagyon sokat segítettetek nekem, olyan bizalommal voltunk egymás irányában, hogy szinte már egy kis családot hoztunk össze.
Remélem, hogy megmarad ez jövőre is...
Aki bulizni megy,annak nagyon jó szórakozást, aki otthon marad , neki is jókedvet, vidámságot kívánok!!!! :)))) BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!
Csak este akartam jönni, de jó, hogy benéztem, és láthattalak, mert nagyon szép vagy, gyönyörűek lettek a pillogók, de azért óvatosan a szépítkezéssel! Remélem a heg külső része is jobban néz már ki!
Gratulálok!
Köszönöm az elismerő szavakat! Én is elégedett vagyok, pedig mégcsak ma 8 napos. Még vannak apróbb gyógyúlni való részek, de még van idő. Egyébként én szemüveges vagyok, az pedig most még jó is, mert sokat takar, meg ha mozgásban van a fejünk nem olyan feltünő a kisebb hiba. Tudom hogy ettől csak szebb lesz, de már látom az eredményt! Nagyon örülök, hogy belevágtam!
Sminkelésnél érdekes új érzést éreztem, a szempillám csikis volt a spirál alatt, gondolom még érzékeny...