Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3746. tanti59 (válaszként erre: 3745. - Abb21ff034)
2011. dec. 31. 13:30

Részemről a téma lezárva!

Mint írtam több plasztikai sebész+bőrgyógyász elmondta mitől van.

ENNYI-TÉMÁT LEZÁROM!

3745. abb21ff034 (válaszként erre: 3742. - Tanti59)
2011. dec. 31. 13:21

3789 +adalék info:

keloid keletkezhet fertőzés esetén is.

De nem célom,hogy vitatkozzak.

Jobbulást.

2011. dec. 31. 13:19

"Ilyen van nálam. . . pirosas sejt . . . . ez a jó magyarázat.

(válasz Loral 3770. hozzászólására)Tanti"

"3770. Loral 2011-12-30 20:42

Vannak kimondottan keloidos gyógyulásra hajlamos emberek (tehát minden brutál keloiddal gyógyul) és van olyan , hogy elvileg nem hajlamos, de mégis megtörténik. "

3743. tanti59 (válaszként erre: 3739. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 12:58

Ne neked legyen ciki!

Szerintem felhívhatott volna ,minden rendben van-e.

3742. tanti59 (válaszként erre: 3734. - Abb21ff034)
2011. dec. 31. 12:55

Már többször leírtam ,nincs keloid hajlamom,több műtétem volt már soha nem volt semmi keloid.

Ezt a dr baszta el nagyon meghúzta a bőrt, 2 havonta ráműtött amit nem lett volna szabad.Ezeket nem én találtam ki orvosok mondták.

3741. Mongigi (válaszként erre: 3736. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 12:19

Szia!

Nekem is be van keményedve az 1ik oldal, közvetlen a vágás alatt. Először nagyon megijedtem, mert ugye amíg nem nyúlkáltam hozzá, nem éreztem... Én a 16. napnál járok, ránézésre nem nagyon látszik már, de ha megérintem, kőkemény. Azt mondta az orvos, hogy le fog apadni, ne aggódjak. De nekem akkor is ijesztő volt... (A bal szemem alatt is kemény volt, de csak egy picit, és az már teljesen elmúlt...) Mondjuk mára megszoktam, és azzal nyugtatom magam, hogy még nagyon "fiatal" ez az egész műtét, és még ok idő lesz, mire tökéletesen szép lesz. Szóval ne aggódj, mert árt a szépségnek... :) Mondom én, aki már mindenkit megőrjítettem a környezetemben az állandó kérdezgetéseimmel :D De ha nagyon nyugtalankodsz, szerintem menj el az orvoshoz, jó persze nem ma.. Azért fizettél neki, hogy a rendelkezésedre álljon...

3740. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3739. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 10:18

Mindenképpen küld el neki, ne aggódj amiatt, hogy zavarod, ő orvos,akinek páciensei vannak, ez vele jár, mindenképp oszd meg velünk válaszát!

Sztem sem lesz semmi baj, persze én is aggodalmaskodnék, amíg nem tudom mi az!

3739. hexilein72 (válaszként erre: 3738. - Abb21ff034)
2011. dec. 31. 09:47
Elküldöm neki mms-ben a fotot es megkerdezem, mikor nem zavarom a hivasommal. Olyan ciki ez nekem igy szilveszterkor, meg hetvegen... Meg mindig... Nem szivesen zaklatom vele, de a kepet elküldöm, aztan meglatjuk, mit reagal.
3738. abb21ff034 (válaszként erre: 3736. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 09:45
Kérlek Hexi hívd a dokit,mi a bánatnak kezdjem sorolni az "ötleteimet" anélkül,hogy közelről láttam volna,megfigyelhetném minden részletét.Egy biztos nincs gond,látod -bocsi hogy okoskodok -a varratszedés alatt már láthatta volna ennek kezdeményét a drága doktor úr,és esetleg megnyugtató szavakkal figyelmeztethetett volna,hogy klassz kis egyedi gilisztád lesz de nyugi:)
3737. hexilein72 (válaszként erre: 3735. - Abb21ff034)
2011. dec. 31. 09:39
Es nagyon-nagyon köszönm, hogy foglalkozol velem :-))) Tenyleg nagyon halas vagyok!
2011. dec. 31. 09:38

Lecci-lecci az ötleteket is rid meg (jöhet priviben is). Csak hogy meg tudjam nezni neccen es a tapintas alapjan en is tudnek diagnosztizalni. Lecciiiiii :-)

Tudom, hogy nem keloid es nem ödema, de mi afranc "burjanzik" ott bent?

Tettem fel meg egy egesz arcos kepet is (max. 2 ora mulva leveszem), csak hogy egeszben is lassatok. Igfy elölröl fenykepezve nem latszik a hurka, csak ha a feny ugy esik ra, de egyertelmüen tapinthato...

Azert kicsit el vagyok keseredve, na :-(((

3735. abb21ff034 (válaszként erre: 3733. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 09:36
Csitt,nem vagy szerencsétlen.Máris egy jó hír. 100 százalék,hogy nem keloid (és nem is ödéma)!Sajnos tapintás és közeli vizsgálat nélkül fogalmam nincs mi lehet és okoskodni nem akarok.Egy biztos az orvost hívd!Valószínűleg egy lassabb gyógyulási folyamatról van szó,mellette van néhány ötletem,de az orvosodé a mérvadó.Nem betojni,minden rendben lesz.Nyugi ha aszondom:-DD
3734. abb21ff034 (válaszként erre: 3726. - Tanti59)
2011. dec. 31. 09:31
Tanti nagyon sokszor kérdeztem rá hogy keloidos-e a gyógyulásod,de nem reagáltál.Most már szinte biztos vagyok benne,hogy (bár megnézem a hozzászólásaidat),hogy vagy keloid hajlamod van,méghozzá NB1 kategóriás avagy pechesen a szemeden keletkezett.Ha alapvetően keloid hajlamos vagy azt jelenti MINDEN sérülésed,oltásod így "gyógyul".Pirosas v lilás,gyakran viszket esetleg begyullad,és a vágás mentén túlburjánzik a sejt.Ez esetben minden világos.Sajnos ez egy olyan faktor ami bizony nem az orvos hibája.
2011. dec. 31. 09:30

Hali Csajszik!

Tettem fel mai kepeket, a "gilisztarol" is, aki meg persze megvan :-(((

Bejelöltem egy nyillal, a feheres folt, ö az, a dög...

Loral szakvelemenyet szeretnem kerni (termeszetesen mindenfele kötelezettseg nelkül, csak a velemenyre lennek kivancsi), ha megteszi, de küldöm a kepet Wittmannak is.

A foltjaimat is latjatok, azert muladoznak, de baromiiii lassan, jajj miert vagyok en ilyen szerencsetlen ezzel is :-(

En meg leszek ma, de azert BUÉK mindenkinek!!

3732. tanti59
2011. dec. 31. 08:49

Ne feledjétek!

Új év napján 1 tál lencse egész évben szerencse!!!

2011. dec. 31. 08:48
Hexikém Drága, mindenképpen jelezd majd, hogy mi újság szemügyben, még visszanézek majd!
3730. tanti59
2011. dec. 31. 08:47

Lányok!

Nagyon örülők ,tavasszal rátok találtam,megismertelek benneteket.

Köszönöm a sok sok biztatást,együttérzést a sok jó tanácsot,megértést sokat segített lelkileg,jó volt elmondani,mert Ti tudtátok miről beszélek.

Remélem ez a jó kis csapat megmarad ,sokáig osztjuk az észt még a egymásnak a szépítkezésről.

Nem kívánok senkinek különösebben nagy dolgot,

mindenki ,amennyire tud legyen boldog

Nem nyavalyát,egészséget,szépülésben gazdag évet.

BUÉK!

2011. dec. 31. 08:09

Csajszikák!

Kívánok minden fórumtársamnak egy elégedettségben gazdag, jóízű 2012-es esztendőt, aki vágyik rá annak külső-belső megújulást, és hozzá soha nem fogyatkozó jókedvet!

2011. dec. 30. 21:00

Jo ejt Lanykak, majd holnap jövök, most meg megprobalok lekattanni a gilisztas temarol es valami massal elfoglalni magam :-)

Pusssz nektek!

3727. hexilein72 (válaszként erre: 3725. - Abb21ff034)
2011. dec. 30. 20:58

Köszi, olyan ari vagy :-)

Igen, tenyleg rossz valamin kattogni, ugy, hogy igazabol nem ertünk hozza, de szeretnenk megis magyarazatot talalni ra... De W dokkert sem szeretnem zaklatni szilveszterkor, mert lehetetlenseg tavdiagnozist felallitani csak ugy elmondas alapjan, meg foto sincs, (töled sem ezt varom am ;-)). Raadasul eleg nehezen körbeirhato a dologrol van szo. De mondom: nem maga a bör dudorodik ki, vagyis nem keloid, nem a heg vastag, hanem ez az "ize" a heg alatt van kb. 2 mm-rel, bent a szemhej böre alatt, ez nyomja kifele az also szemhej böret. Jajj probalok rajönni, egyaltalan milyen lehetösegek vannak, de a neten sem talalok semmi hasonlot :-(

Bocsi, hogy ezzel untatlak titeket, igerem, most mar abbahagyom...

3726. tanti59 (válaszként erre: 3725. - Abb21ff034)
2011. dec. 30. 20:46
Ilyen van nálam...pirosas sejt ....ez a jó magyarázat.
3725. abb21ff034 (válaszként erre: 3723. - Hexilein72)
2011. dec. 30. 20:42
Vannak kimondottan keloidos gyógyulásra hajlamos emberek (tehát minden brutál keloiddal gyógyul) és van olyan ,hogy elvileg nem hajlamos,de mégis megtörténik. Nem hinném,hogy a tied az,mert az egy pirosas sejt túlburjánzás lenne valamely vágás mentén és nem a szem a fő csapás terület.De hívd csak azt a dokit,ha már varratokat nem szed,legalább telefonon nyugtasson:)én tuti hívnám,a legrosszabb ha az ember berregteti az agyát.Nyugi minden rendben lesz!
3724. hexilein72 (válaszként erre: 3722. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 30. 20:23

Köszi draga Bali :-)))

Majd megprobalom en is bevonzani a "nemgilisztassagot" ;-) Tudom, think positive, en is hiszek ebben, de most aggodom megis..... Kellene egy kis autogen trening.

Jo ejt neked!

3723. hexilein72 (válaszként erre: 3721. - Abb21ff034)
2011. dec. 30. 20:22

Nem-nem, felreertetted, en sem arra gpndoltam, hogy keloid (nem vagyok ra hajlamos szerencsere), mert az magat a börfelszint erinti, ugye? Vagyis az mindig a bör felszinen van?? Ez benne van a szemem alatti "arok" böre alatt. Csak azt irtam, hogy tapintasra olyan (a bör alatt), mint egy keloidosan gyogyulo heg.

Fel fogom hivni Wittmannt, de majd csak hetfön, addig varok vele es remenykedem, hatha elmulik magatol... Holnap meg keszitek egy fotot.

2011. dec. 30. 20:17

Hexikém, holnap jövök még, igyekszem feléd irányítani a pozitív energiákat, bárcsak holnapra már gilisztamentesen ébrednél!

Aggódni tilos, oksa!!!!!

3721. abb21ff034 (válaszként erre: 3717. - Hexilein72)
2011. dec. 30. 20:14
Teljesen értelmetlen,hogy csak úgy levegőbe diagnosztizáljak no és még túl friss a műtéted,hogy igazán okosat mondjak,egy fotó talán segít,de mindenképp hívd fel a dokit és konzultálj vele.Nem gondolom,hogy keloidos gyógyulás lenne,de ha véletlenül mégis ambulánsan tudnak rajta segíteni.De stop a negatív gondolatokat,meg fog gyógyulni!(az ödémán már kb túl vagy ,azt kizárhatjuk:))
3720. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3719. - Hexilein72)
2011. dec. 30. 20:13
Amíg nem derül ki mi az, ne is gondolj újabb műtét lehetőségére, sztem nem lesz itt semmi gond, de én már csak azért is, hogy megnyugodj, mert ez a gyógyuláshoz is elengedhetetlen, holnap felhívnám a dokit, és rákérdeznék, egyáltalán nem pofátlanság, és neked fontos volna!
3719. hexilein72 (válaszként erre: 3714. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 30. 20:09
Köszi Balikam :-) En is szoritok, mert ha tenyleg valami elöretüremkedö zsir vagy valami burjanzo izom, akkor tuti + egy mütet es jajj azt nagyon nem szeretnem... Föleg az en szuper lila foltjaimmal megint, mert nagyon nehezen mulnak. A többi kiserö tünet meg elviselhetö.
3718. hexilein72 (válaszként erre: 3711. - Gabicica1)
2011. dec. 30. 20:07

Gabi, en detto, mar 9 napja nem mozdultam ki, kiveve a varratszedest es szabadidörucikban vagyok egesz nap... Na jo, ma a nordic walkinghoz felvettem a futocuccaimat, ez volt a kivetel. De ahogy igy elnezem, en meg nem is leszek egy darabig szalonkepes a foltjaimmal, max. napszemüvegben.

Örülök, hogy neked jol sikerült a napod :-)

2011. dec. 30. 20:03

Köszike, csajszik, a nyugtatast, de elkeserit ez a "giliszta"... Hau tudnam biztosan, hogy valamikor elmulik, kivarnam türelemmel, de nem vagyok benne biztos...

Loral, olyan a tapintasa, mint egy bör alatti keloidos heg. Nem, nem gyulladt egyaltalan, tapintasra nem is erzekeny. Ha felfele nezek es felfele forditom a szememet, akkor az izom kinyomja, ha lefele,m akkor jobban visszahuzodik. Fenykep nincs, nem tudom, le lehetne-e fenykepezni, majd holnap megprobalom. Nem minden szögböl latszik, ha pl. elölröl, egyenesböl esik ra a feny, akkor nem, de ha felülröl, akkor katasztrofalisan ronda :-((( Van valami ötleted, mi lehet ez? Ödema tuti nem, az mas... Mar arra is gondoltam, hogy az izmok között kibujt a szemüregben elhelyezkedö zsirszövet egy resze? Ilyen lehetseges?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook