Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Borzoska, itt most a kollagenstimurol volt szo, en is erre ritam a valaszt, nem IPL-röl meg csiszolasrol, ezeknek igazabol nincs közük a kollagenhez. De a CO2 lezer, a dermaroller, radiofrekvensia es tarsai közv. a kollagent stimulaljak, ami meg 60 felett mar sajnos nem stimulalhato.
Az szuper, ha neked ilyen jol hat az IPL + börcsiszolas kombi, hisz lattuk is az arcodat, rengeteget, evtizedeket fiatalodott töle!! De ez nem a kolllagenre hat, hanem a börfelszinre.
Sziasztok!
Raktam fel mai, 1 hetes képet. Kívávncsi vagyok a véleményetekre.
Én nem tüntem el, olvastam is amiket írtatok, csak kicsit nyalogattam a sebeim és ezért nem írtam.
Örülök, hogy itt mindenki jól van, Hexi Te is gyönyörű lettél!
Szép napot Mindenkinek!!!
Majd mondd el nekünk is:))))
Egy finom szemöldök emelés tetoválással? van már 3D-s, több színnel, finoman szálazva..láttam élőben is egyet, gyönyörű volt és természetes...
nekem is még vissza van 1 korrekcióm, bár az nem lesz olyan, mert elcseszték előtte, illetve, alig van sajátom.. de akinek van saját szemöldöke és finomítani kell csak, ott teljesen természetes a hatás. van pl kimondott szemöldök emelés, amikor a formát igazítják picit felfelé....
nem tudom mikor.... de nekem megvan azóta mióta kiszedték a varratot, igaz mintha már kisebb lenne...szerintem ez lassan szívódik majd fel.
Amúgy szerintem ezekre a dolgokra értik azt, h az alsó lassabban gyógyul,és a teljes gyógyulás 2 hónap.... nem a heggyógyulásra, mert az hamar megy, hanem a szemhéj egészének, a belső részének a gyógyulására is.. ott azért .. zárt közegben, minden nehezebben gyógyul. Amúgy nekem is csak az egyik szemhéjban tapintható..
Nem:)A roller egyértelműen a kollagén stimulációra apellál.Ha az kifogyott a raktárból,nincs mit stimulálni.(50 felett vajmi kevés az esély,menopauza után szike:()
A rádió frekvencia (amit gyakran az elektroporációval azonosítanak,és egy két szalon még el is "magyarázza" milyen hulla jó a rádiófrekvencián alapuló metoterápia..ilyenkor dobok hátast) tehát az említett kettő (az elektrop. váltóáram segítségével viszi be a bőr legmélyebb rétegeibe a hatóanyagot,most nem térek ki részletekre ez messze a legjobb),az ionto,UH (ősrégi de valamelyest hasznos eljárások) mind KÍVÜLRŐL viszik be a hatóanyagokat a bőrbe. Tehát nem alapoznak a bőrben már egyébként is meglévő kollagénre.
IGEN, sajnos. Hacsak nem rollereztel, lezereztel stb. folyamatosan mar 40-töl felfele es akkor ugye folyamatosan stimulaltad a kollagent, amelynek nem volt ideje teli alomra hajtani fejet, es akkor meg müxik rendesen, vagyis stimuzhatod tovabb :-)
En igy ertelmezem es a börgyogyasz is ezt mondta.
Nekem giliszta, neked bab??? :-DDD
De mi a frasz lehet ez?? Izom vagy mi?? Es ez mikor mulik el? Es miert csak az egyik oldalon van?
Masszirozgatni kell vagy lehet vagy inkabb beken hagyni??
Hat ezert kellett volna talalkoznom Wittmann dokkerrel, igaz, hogy tegnapelött a varratszedeskor meg nem tünt fel...
ugye azt olvastuk, hogy 60 év körül már nem érdemes rollerezni, mert már nincs mit stimulálni.. Na de az összes radio-frekvenciás és lézeres eljárásnak is ez a lényege nem? Kollagén termelést aktivál...
Ezek szerint 60 év körül minden veszett fejsze nyele és az egyetlen hatásos módszer az arcplasztika?
Hali Csajok!
Napraforgo, basszuuuuus, igy összehasonlitva a "regivel" meg sokkal-sokkal latvanyosabb az eredmeny, GYÖNYÖRÜÜÜÜ!!
Erdekes, amit irtok a vizenykröl, nekem AZ nincs.
Viszont ez a bal szemem alatti hurka elegge aggaszt... Mi a fene lehet ez? Mondom, olyan, mint egy giliszta a bör alatt. Nagyon nem latszik kivülröl, csak ha ugy esik ra a feny, de egyertelmüen tapinthato. Mar arra is gondoltam, hogy valami belsö varrat lehet?? Varrjak az izmot ott egyaltalan (also szemhej)? Lehet, hogy felhivom ma Wittmannt, mert ez aggaszt most...
A jobb szemem sarkaban is van egy picike dudor, ha hunyoritok, de az nem veszes es sztem el fog tünni, de ez a "hurka" a masik alatt...
Foltocskaim is mulogatnak, bar baromi lassan... Azert latom, hogy megy össze a szines terület. A sargak mar szinte nem is lathatoak, de a lilak meg böven megvannak, csak kicsit kisebb a felület (csak minimalisan). A szemeim belsö sarkaban mar jol összehuzodtak, de az orcaimon elegge kitartoak a kis dögök :-(
Pigment tema: Tavasszal-nyaron mar nem szabad öket lezerezni meg fenyvedö mellett sem, csakis az öszi-teli idöszakban. Es persze kint kell, hogy legyenek, különben a lezer sem "latja" öket, igy felesleges penzkidobas lenne. Az enyemek telen is megvoltak rendesen, de szepen el is tüntek hal´istennek :-)
Igen, de pl ott van Daphné is, akit velem együtt műtöttek.....remélem, h csupán pillanatnyi időszűke miatt nem jelentkeznek és amúgy minden oks....bár akik nagyon régóta nem írtak, azok már nem is fognak... pedig jó lenne végig kísérni mindenkit, aki a kezdetnél bejelentkezett . Volt itt egy kis csaj is, aki az édesanyja barátnőjéről írt , majd talán az anyukájáról is? Na pl ő is eltűnt....
Én Daphnére lennék nagyon kíváncsi, ő picit el volt keseredve műtét után....remélem, h minden oks vele is.
Gratulálok. Gyönyörű munka! Ki volt az orvosod (biztos említetted,de pörög a fórum).Jól emlékszem,hogy a 20-as éveidben vagy? (múltkor talán ki volt írva).
Pusztán kíváncsiság,kinél mikor válik indokolttá a műtét.
Gyönyörű lettél!
Én mind2őt bóknak értékelem.A "túl alvós" hölgy egyértelműen a kisimultságra utalt, de a "nem látok semmit" kolléga is, hiszen sztem arra gondolt, hogy semmi szembetűnő változást, karikákat, egy 3.szemet, vagy...., sztem ez is bók, hiszen nem tudta megmondani mitől nézel ki olyan pihentnek!
Lézeredet már alig várom, Kovács doki nagyon ügyes legyen, mert egy csapat aggódó leányzó kíséri figyelemmel munkáját!:)
Köszi a képet, itt igazán beszédes a különbség, tényleg sokszor csalókák a képek és nem mutatják a valós helyzetet. Gyönyörűséges lettél!
Ami az asszimetriát illeti, nagyon sasolok, de nem látom, bár a 2 alsó kép sem tökéletesen szemből mutat. Tökéletes szimmetria nem létezik egy emberi testen, ettől vagyunk érdekesek...:)
jaj kiváncsi leszek, h mit mondasz, igaz a teljes hatás hónapok múlva lesz majd érzékelhető....
Amelyik eladó azt mondta, h nem lát semmit az rövidlátó.. a másik dicsért, mert azt akarta mondani, hogy teljesen kipihent a szemed....friss és üde, fiatal... na szóval így kell ezt érteni:)))
Szia!
Én szerintem még most sem teljesen tökéletes. Nekem is sokszor alul bepirosodik.
Egyik nap voltam a hentesüzletbe és ott mondta az eladó csaj,hogy olyan fura a szemem . 30 éve ismerjük egymást.
Azt kérdezte túl aludtam magam?
Kérdezem a másik eladót Ő azt mondja semmit sem lát. Hát nem tudom ez most negatív vagy pozitív ,mivel annyira nem akartam fírtatni a témát.
Viszont van egy jó hírem. Kedden megyek a lézerre és maradhatok a következő szerdáig szabin. Ma megbeszéltem a kenyéradóimmal. És ez még a tavalyi szabim.
GYÖNYÖRŰ SZÉP LETTÉL.!!!!!!!!!