Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szerintem, ha kérdésed van, hívd fel nyugodtan az orvosodat, mert a legilletékesebb választ tőle kaphatod.
Én is ezt tettem, amikor aggályaim támadtak.
Ma reggel, a bal oldalamon ébredtem. Lecsúsztam a magasított párnámról. Sajnos be is ödémásodott rendesen. Nem tudom meddig kell még hanyatt feküdni..magasított párnán.
Tehát ugyanott tartok mint egy hetesen, csak nem lila:((
Szia Nagybara!
Hihetetlenül szép lett a szemed! Tökéletes!
Szia!
Dr Molnár István Budapestplasztika dr Rose magán.k.
Szia!
Nem tudod előbbre hozatni a műtétet?
hol csináltatod? Nem zárt be? Én is máshova jelentkeztem, de ezen a helyen (Dr Rose mag.klinika) egy hét múlva már műtöttek.
Szép estét)(:
Köszönöm, hogy beengedtél. Nagyon szép lett a szemed. Ki műtött?
Kopogj, beengedlek szívesen.
Szia Nagybara!
Beengedsz a naplódba?
Sziasztok!
Tettem fel új fotót :)
Imádom az új szemeimet!!! Köszönőm szépen Boros doktor úr :):):)
Kedves Icu 62!
Kopogtam. Beengedsz légyszíves a naplódba?
Szia! Beengedsz a naplódba?
Nekem április 28-ra lenne időpontom felső szemhéjplasztikára, tartok tőle hogy el fog maradni.....
Remelem sikerült erthetöen leirnom.😊
Amugy szerintem a zärt naplo sokkal jobb, mert peldäul a mellplasztika nyilvänos forumra neha bekeveredik egy-ket pasi, aki esetleg ismerkedni szeretne inkäbb, es igy jobban meg lehet szürni kit erdekel valoban a mütet eredmenye.
En rä szoktam nezni az illetö profiljära, hogy peldäul van -e sajät naploja.
Ha megcsinältad a naplodat, utäna tudsz irni bejegyzest, es az utän kepet feltölteni. 😉
En tenyleg nagyon kiväncsi lennek a szemeidre, hogy hogyan sikerült. 😊
Räkattintasz bal oldalt fennt a "Menü" -re, majd a "sajät dolgaid" -ra, es ha abban benne vagy, akkor az "uj naplo" -ra.
Ott tudsz nevet adni a naplodnak, es különfele biztonsägi beällitäsokat csinälni, mint peldäul, hogy nyilvänos naplo legyen -e amit mindenki läthat, vagy pedig zärt naplo, amibe elöször "kopognak" az erdeklödök, es te eldöntöd, hogy bejöhet -e, vagy elutasitod.
Nem tervezed, hogy csinälsz naplot? Engem nagyon erdekelne.😉
Remelem az ota az ödema mär sokkal jobb lett.😇
Kedves Fórumozok!
Nekem alsó felső szemhéjplasztikàm volt. Ma szedték ki a varratokat. Szeretném megkérdezni,hogy normáli, hogy picit még mindig ödémàs alul a szemem, hiszen ezért vágtam bele, hogy ne legyen táskás! Picit szomorú vagyok. Tudtok segìteni abben, hogy ez még elmúlhat? 4 napja volt a bravatkozás! Köszönöm
Nagyon szép lett!!!
Az első képek után nem gondoltam, hogy ilyen lesz a végeredmény! :)
1 hetes vagyok, túl mindenen, és nagyon nagyon boldog :)
Tettem fel fotókat. Ha van kérdésetek, szívesen válaszolok.
Puszilok mindenkit.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen a jó kívánságokat.
Tettem fel új képet, 4 naposan.
Szia!
Én is belépnék a naplódba.
Szia!
Érdekelne a naplód.