Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Evica!
Hogy vagy? Elmentél hozzá vagy még ezután fogsz?
Uh az sok.
Októberre kaptam konzi időpontoz
Szia!
Engem Bea műtött felsővel,de szerintem menj el konzira Dr Boros Lászlóhoz is-ha csak felesleges bőr van alul,akkor lehet elég lenne az ő lézeres kezelése.
Sziasztok!
Január legelején - vélhetően valamilyen allergiás reakció miatt - az arcom, leginkább a szem körüli rész ödémás lett. Ebből sajnos visszamaradt két "gyönyörű táska" a szemem alatt. :( Pajzsmirigy, vese problémák kizárva, így csak az esztétikai kezelés maradt. Szeretnék szemhéjplasztikát mert nem igazán tudom ezeket az extra darabokat megszokni. Segítenétek miként érdemes/kell nekiindulni? Bálint doktornőt ajánlották nekem. Előre is köszi a segítő infókat. :)
Krémet nem ajánlott, csak a masszírozást napi 2-3x...
Ki fogom írni a nevét, de még először elmegyek hozzá.
Nagyon sajnalom😔remeljuk a masszirozas segít-nem ajanlott valami krémet?hogy azzal masszírozd?
Szerintem nyugodtan ki írhatod a dokid nevet(csak hogy tudjuk kit nem szabad ajánlani másnak).
Nagyon sajnálom Evica, ez elszomorító.
Nekem csak az első napokban nem zárult az egyik rendesen, de ahogy lement a dagadás, már le tudtam csukni a szemem. Még két hetes sem vagyok, de már semmi gondom nincs a szemhéjakkal.
A szemem gyulladt be megint, mert a heg széle közel van a szemem sarkához és mindig belemegy a fényvédő vagy hidratáló, hegkezelő krém, úgyhogy én most ezzel kínlódok, de már a szemem sarka közelébe nem kenek inkább semmit mától. Így remélem napokon belül ez is helyreáll.
Remélem a masszírozással fog javulni a helyzeted.
A dokinak tudnia kellene elvileg, ha megnéz, hogy szemöldökemelés is kell-e vagy csak a szemhéj a probléma.
Ha jól megnézem, az én szemöldökeim szélei is picit lejjebb kerültek, de más észre sem veszi. Tehát a változás nem nagy szemöldök terén.
Szia!
Nekem sajnos változatlan.
Beszéltem egy szemész orvossal, nézte a képet (ide nem sikerül tennem) és tanácsolta, h kezdjem el masszírozni. Ha 1 hónap múlva sem záródik rendesen, megnézi és lehet, h korrekcióra lesz szükség. Úgyhogy most masszírozom. De sajnos nem is lett egyforma a két szemem és szetintem valószínű, h a szemöldök ereszkedése volt inkább a probléma.😒
Szia!
Dr Balint Bea Asszisztens Gabi;
06 30 298 0073
Ha mutet van akkor nem veszi fol,inkább 15 óra után érdemes próbálkozni,de az SMS,és Viber üzenet is működik.Muteti időpontot idénre már nem nagyon tud adni,de az egyik ismerősöm tavaly szeptemberben márciusra kapott-mivel jelezte,hogy nyitott lemondasos időpontra is így konzi után egy hettel már hívtak is hogy felszabadult egy műtéti hely.😊
Szia Evica7!
Tudom, már egy hónap eltelt amióta írtál, de két nap után nem tudom mit gondoltál, hogy mi várható?!
Egy-két hónap is eltelik mire ki símul az egész, sőt pár hónap mire bepuhul a varrat, stb. 🤨
Remélem azóta már rendbe jöttél és megnyugodtál! És szép lett!
Szia!
Megnéztem a képeid.
Pont erre a végkimenetelre utaló kérdést tettem fel korábban (nem kaptam rá választ senkitől, de ez most mindegy is).
Nagyon jó lett a korrekció, szépek lettek a szemeid. :)
De azért nem nyugtat meg, hogy ennyire el lehet rontani az alsó műtétet. :(
Szia Evica!
Jobban vagy már?
Nekem elmúlt a gyulladás két napra, aztán visszajött ma. Arra gondoltam lehet a krém kerül bele most, ahogy elkezdtem kezelni a varratszedés után vagy nem tudom mi okozhatja.
De összességében elégedett vagyok az eredménnyel ahogy kinézek, örülök hogy bevállaltam.
Nekem eleve száraz és a bevált műkönnyemmel nem éreztem jobbnak, nem könnyebbült meg a szemem a használata után a műtét óta, ahogy szokott.
Érdekes módon csak az egyik szemem szúr, mintha a szemem hátulját is szurkálná valami. Én még csak 5 napos vagyok.
Ma vettem egy kiegészítő cseppet is, meglátjuk. Remélem így már jobb lesz és nekem nem tart hetekig, mert elég zavaró.
Be tudom zárni a szemeimet, azzal hál istennek nincs gondom.
Sziasztok Lányok :)
Frissitettem a naplomat, orommel vennem ha megnéznétek :)
Koszonom szepen
Szia!
Engem Bea műtött 😊
Bp III.kerulet Laktanya utca 4 (magán).