Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szeretettel ajanlom neked Tonkol Tamas szemesz es szemkornyeki sebesz doktor urat!
Bocsánat az lemaradt, hogy elsősorban Budapesti orvost keresek 😊
Sziasztok,én meg új vagyok itt 😊 tudtok nekem ajánlani nagyon jó szakembert alsó -felső szemhéjplasztikára? (ha nem gond kérlek titeket árat is írjátok hozzá) És ami nagyon fontos, hogy kerek szemem van,amit szeretnék cicasítani is😊válaszokat, előre is köszönöm ❤️
Sziasztok :)
Tettem fel uj fotot a 3 honappal ezelotti korrekciomrol, ami a harmadik borbeultetes utani allapotot tukrozi, Tonkol Tamas doktor munkaja <3
Koszonom a kedves hozzaszolasokat azoknak akik mar lattak <3
Szi!engem ő mutott😊
Ramesz a nevemre,adatlap,naplók-BB felső szem-“olvasni akarom”.Miutan jóvá hagytam kapsz egy értesítést,hogy lathatod😊
Sziasztok új vagyok dr Bálint Beátához megyek felsőszemhéj plasztikára tudnátok segíteni ja és hogy kell kopogtatni?
Sziasztok!
Bár ritkán reagálok, de mint látom szépültök és szépen gyógyulnak a hegeidek.. az enyém sajnos nem.. vagyis besimult a bőrbe, de még mindig nagyon látszik..barnás színe van..ráadásul egy éve lesz hogy megműttettem magam, és ráadásul magasabban van a hegem a szokásosnál..szeretnélek kérdezni benneteket mivel lehet elfedni? .. több alapozót kipróbáltam, de nem takarja el. Köszi a válaszokat :-)
Engem is Tönköl csinált 2 hónapja.
Szia
Sajnos a szemhejplasztikamat nem o csinalta de az elrontott mutetem utan 4-szer korrekciozott
Esetleg tudok segiteni
Sziasztok, van valaki köztetek akinek Tönköl csinált szemhéjplasztikát?Szeretnék kérdezni😉
Szia😊 szeretném megnézni!
Nekem január 22 van a műtétem, nagyon izgulok🤦🏼♀️
Én most csináltattam másodszor, mert 1 alkalom nem volt elég... A naplómba van új kép
Muti majd, milyen lett😊
A második -harmadik nap a legdurvább...
Köszönöm Agiszabo, hogy beengedtél. Természetes lett a végeredmény, még is sokat számít. Valóban egészen kifele kunkorodik a vége, de szerintem ez már most alig látszik, végül csak az tudhatja, akinek szintén volt... Ha BB azt mondta, hogy így lesz szép, akkor a gyakorlata alapján bizonyára így is van :)
Sziasztok! Én is meg szeretném csináltatni a felső szemhéjam. Első sorban Bálint Beátán gondolkodom. Szeretném megnézni az ő és más dokik munkáját is, hogy jobban képben legyek. Jelentkeztem is néhány naplóba. Ha valaki szívesen megosztaná az övét, írjatok légyszi :)
Szerintem ez vàltozó és nagyon egyénfüggő
Szia!kb 5-7 napra van a varratszedes után már vállalható,és ha van alul lilulas az alapozoval takarható.
Vikinca ,köszönöm a tanácsaidat!😉!
Kicsit félve,de várom a holnapot!
Szurkoljatok☺holnap lesz a nagy nap!🙂
Sziasztok! Hany nap mulva munkakepes kinezetu az ember a felso szemhejplasztika utan? Koszi
Regebben volt egy lány-szep lett,de sajnos a nevére nem emlekszem,cicivel egyutt csinaltatta kovacsnal.Talán Adritiszit kérdezd meg,hátha ő emlékszik kinek volt.🤔
Sziasztok!
Volt vkinek dr. Kovácsnál (Ágfalván) felső szemhéjplasztikája?
Ágiszabo, én is kopogtam :) Köszönöm, ha beengedsz!
Szia Rebi!
Ha akarod, kopogj hozzám, ott láthatod Bálint drnő munkáját.
Egy képet sikerult megnezni,nagyon gyonyoru lett a szemed,de gondolom amit en lattam az mar a teljes gyogyulas! A tobbit hogy tudnam megnezni?
Szia! Jaj de kedves vagy😉,ma regisztraltam sajnos nem tudom ,hogy tudnam megnezni a naplod ,pedig nagyon kivancsi lennek ra!
Szia-általában hosszabban,kifelé megy a szemöldök külső vege fele,de ez szemforma függő.Mutet előtt be rajzolja,és meg tudod nezni.
Nincs miert aggódni,pár hónapon belul nem latszodik semmi.Ha meg akarod nezni,a naplomba van kep az alakulasomrol.
Sziasztok! Csütörtökön lesz szemhéjplasztika műtétem Bálint dr-nőnél!Azt szeretném kérdezni,aki volt már nála műtéten,hogy csak a rejtett redőben volt vágás ,vagy hosszabban láthato helyen is!