Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Egy kirrekcio mindig csak a korulmenyekhez kepest lesz csak tokeletes
Megkerdezhetem ki csinalta?
nagyon sajnalom :(
Remelem azota mar sikeres korrekciot hajtottak vegre rajta
Azt hittem mar minden szemhejas aldozattal beszeltem, de akit leirtal rola nem tudok.
3 ev az nagyon durva egy ember eltebol, ami ketsegbeesesben telik el!
Nekem az eredeti elrontott mutettol kezdve 15 honap telt el, es ket het mulve lesz az (varhatoan) utolso otodik korrekciom, amit dr Tonkol Tamas vegez.
Sziasztok Lányok,
Eddig csak infókat gyűjtögettem, de most már érdemben is hozzá tudok szólni. A naplókat és hozzászólásokat nézegetve Bálint doktornő és Boros doktor jött igazán szóba.
Bálint doktornő számát egész héten hívogattam, de nem vették fel és vissza sem hívtak. Remélem jó számot hívtam, itt találtam a fórumon.
Boros doktor számát egyből felvették, időpontot 2 hét múlva kaptam volna, de az nekem nem volt jó, így három hét lett belőle. A rossz hír az, hogy új rendelőbe költözik és ott az első vizit 20.000.-Ft, igaz ezt beleszámítja a műtét árába. Azért jobban örültem volna az 5.000.-Ft-os vizitdíjnak.
Nekem Boros csinálta és gyönyörű lett. 😂😂 kupon Boros doktornál elég érdekes lenne.
Ha érdekel valami írj nyugodtan.
Több komment törölve lett, volt köztük olyan is ami jogi útra terelődött.
Nem szeretnek egy orvost se támadni,vagy védeni,de azt se felejtsük el,hogy,hozott “anyagból”dolgoznak-lehet,hogy aki épp elégedetlen, annak ennyit tudott a doki kihozni belőle,és azért csalódott,mert más eredményt várt....ezért is fontos,hogy (akar több)konzultációra is elmenjen aki hezitál orvosok kozt,ott minden kérdést fel kell tenni,hogy körültekintően lehessen dönteni.
Szia Bianka411!
Én is szemhéjplasztikára készülök.Örülök, hogy tisztázódott a kérdés Boros dr ról, mert én Boros dr és Bálint dr nő között vacilálok, még nem tudom, melyiket válasszam. egyben kérdeznélek, milyen sok rosszat olvastál róla, mert én itt nem nagyon találtam rossz véleményt Boros dokiról.
Igen, ebben abszolút igazad van, olyan nincs, hogy 100%-osan mindenkié tökéletesen sikerüljön, hiszen emberek dolgoznak, és nem gépek, csak hát, amilyen hiúak vagyunk, teljesen érthető okokból szeretnénk mi azok lenni, akiknél biztosan minden a helyén lesz :)
Abban is teljesen igazad van, hogy ennyire körüljárod a témát, én ennél hanyagabb vagyok, vagy inkább csak megbízom az orvosokban, pl. a mandulaműtétem előtt is vakon rábólintottam arra, hogy SOTE, aztán sokkot kaptam, hogy milyen körülmények fogadtak :(
Másodszor is meg kellett műteni, akkor Pécsre kerültem, hát, az olyan volt a SOTE-hoz képest, mint egy luxusszálló... szóval ha kicsit körüljárom a témát előre, lehet, hogy egy körrel és sokkal jobb élményekkel megúszom a kalandot.
Köszönöm lányok a tanácsokat, egyelőre még tájékozódom.
Kedves Dr. Boros László,
Valószínűleg akkor másik doktorról lehetett szó,
a kellemetlenségért, természetesen elnézését kérem. Nekem a Boros név rémlett, ám azt sem tartom kizártnak, hogy van más, aki ilyen néven működik Magyarországon, de ezt valószínűleg Ön jobban tudja nálam.
Nem ismerem sem Önt, sem az esztétikai sebészeti piacot, teljesen új, egyelőre még laikus érdeklődő vagyok ezen a területen, soha semmilyen apróbb beavatkozásom sem volt még.
Viszont akkor a többieknek mondom, hogy a lentebb emlegetett Novelmedix Esztétikai Klinikára a mai naptól vásárolható kupon szemhéjplasztikára, de nyilván ez bizalmibb dolog annál, hogy az ember egy olcsó kuponnal elintézze... de mint opció, nem baj, ha esetleg tudtok róla (129e ft).
Kedves Bianka411!
Kérem nagy nyilvánosság előtt ne állítson valótlan dolgokat rólam. Semmilyen kupon hirdetésem nem volt a Bónuszbrigádon. És nem is lesz.
Köszi, igen, láttam, hogy most volt hozzá kupon is a Bónuszbrigádon szemhéjplasztikára, szóval nem mehet olyan jól neki a bolt... csak olvastam róla sok negatívumot is, így picit elbizonytalanodtam, Beát meg annyira sokan dicsértétek...
Jövő héten megyek Dr. Kazay Szilárdhoz életem első botoxára, ott is csinálnak plasztikát, esetleg megkérdezem, csak róluk nem hallottam még semmit, így bizonytalan vagyok.
Kedves Vanvelsen, Negyvenkettőezer és Drfodorj!
Köszönöm, hogy beengedtetek a naplótokba.
Ki hány évesen szánta rá magát a szemhéjplasztikára?
Kaptam BB-hoz időpontot konzultációra, május végére :S
Ha ez így halad, akkor decemberre talán műtétre is bejutok... Egyébként mennyiért csinálja? (Nem kérdeztem)
Mert lehet, inkább fizetek egy kicsivel többet, ha másutt hamarabb sorra kerülök, persze kontárhoz sem szeretnék kerülni. Ha van bárki, akit tudtok még javasolni, és esetleg kisebb a várólistája, ne tartsátok magatokban :) Köszi!