Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kedves Kocsombab!
Átérzem bizonytalanságodat, nekem is volt részem benne. Főleg ha nincs konkrét ismerős, akit már operált a kiszemelt orvos, hogy élőben is láthassa az ember a várható eredményt.
Engem végül is a Boros doktor operált. És egyáltalán nem csalódtam. Két ok miatt döntöttem a doktor úr mellett:
- az első vizitkor abszolút meggyőzött arról, hogy profi a szemhéjplasztikában és jó kezekben leszek.
- vizitre és a műtétre sem kellett fél-egy évet várnom.
Egyben meg szeretnélek kérdezni, hogy te milyen rossz kommenteket olvastál Boros doktorról, mert én annak idején próbáltam tájékozódni és nem igazán találtam ilyeneket. Csak úgy, az okulás kedvéért :)
Sziasztok!
Elotte utana kepek erdekelnenek.
Akiknel jeleztem, elolvashatom a naplojat?
Dr. Borost ajanlottak nekem is, 200e. Ft körüli arral.
Viszont hirtelen megleppdtem mikor beutottem a google bbe hogy hany rossz kommmentje es ragalmazasa van.
Mik a tapasztalatok?
A lezeres es hagyomanyos mellett mi szol?
Koszi!
Szia. Én is kopogtam, szeretném megnézni, nekem tegnap előtt volt műtétem.
Köszönöm.
Kedves műtét után lévők és műtétet tervezők!
Töltöttem fel új képeket a naplómba, akit érdekel, kopogtasson, beengedem. :-)
Szia Nagybara1,
Készült napló, benne a kért fotóval.
Kedves Nagybara1!
Engem is Boros doktor operált.
Ha elárulod, hogy tudok úgy képet feltölteni, hogy ne legyen nyilvános (naplót kell készítenem?), persze, rakok fel.
Varratszedéskor már mondta Boros doktor, hogy előfordul olykor dupla redő, de lehet rajta segíteni. A 2 hónapos kontrollon majd kiderül, mert addig elsimulhat. Szóval igen, ez benne van a pakliban, szó nincs elrontott beavatkozásról.
Szia Zséka80!
Megkérdezhetem ki operált?
Dupla redő? Az milyen? Sehogy sem tudom elképzelni. Tudnál esetleg fotót feltölteni?
Szia Aranyfüst!
Göbök nekem is vannak még, a két külső oldalon, illetve a szemzugnál is. Bár az egyik szememnél a heg talán a göbök miatt vastagabbnak tűnik. Simultak azért a műtét óta, de még azért láthatóak-érezhetőek.
Nekem viszont a szemhéjam, valamint a heg felülete borzasztó érzékeny. Semmilyen krémmel nincsenek barátságban, viszont fényvédőt muszáj rákennem.
Nedves vattakoronggal tisztítom a szemem, hát mit ne mondjak, azért fáj, ha végigsimítom. Sminkelésről nem is álmodom.
Holnap talán okosabb leszek, elmegyek egy szemészhez...
Mindenezen kellemetlenségek ellenére nem bántam meg a műtétet, még akkor sem, ha esetleg korrekciózni kell dupla redő végett. /Mert olyanom is van ám :-)/
Szia!
Én is ma vagyok egy hónapos a felső szemhéjplasztikámat illetően. Nekem nincs ilyen "leragasztott" szem érzésem, csak nekem is duzzadt egy kicsit, meg göbök vannak a heg vonalán, főleg a szem két külső oldalánál. Nem tudom mikorra szívódik fel. fényre érzékeny a szemem, meg egy picit az egyik szemhéjam felülete nem kellően érzékeny a másikhoz képest.
Sziasztok!
Ma egy hónapja volt felső szemhéjplasztikám. A beavatkozás előtt sok-sok napon keresztül olvastam a korábbi hozzászólásokat, sok hasznos információ birtokába jutottam általatok, köszönet érte.
Kérdésem lenne: tapasztalt valaki közületek olyat, mintha még mindig le lenne ragasztva a szemetek? Amikor tényleg szó szerint leragadnak a szemeid és nehéz nyitva tartani?
Még mindig duzzadt kicsit.. Tudom, ez még nem a teljes gyógyulás, lehet, én aggódom túl a dolgokat, de elég kellemetlen...
OK, megpróbálom mindenképp.
Ma napszemüvegben voltam egész nap és amikor napra értem, nagyon égett és szúrt, hiába volt rajtam a szemüveg. Úgyhogy hagymapróbát csinálok.
Hú
Szerintem állj neki tényleg hagymát vágni. Lehet a konnycsatorna el van dugulva. Fogalmam sincs hogy van e ilyen de be kell indítani a könnyezést
Nem hagymáztam a héten.
De tegnap temetésen voltam és csak nyüszögtem, nem jöttek a könnyek. :-(
Az orromba folyt belülre egy picike, mint amikor sírunk, de a szememen nem...
Igen ahogy Evica írja próbáld a masszírozást a szemhéjadon így egy picit megnyúlhat a bőr és éjszaka tud záródni.
Hagyma vágással próbálkoztál?? Hátha akkor megindul a könny zuhatag 😂
Kedves Nagybara1!
Köszönöm az olvasási jogot a naplódba, meggyőzött arról, hogy elmenjek konzultációra Boros dokihoz. :)
Üdv
Kedves Hupikék!
Engem is a Boros doktor operált. Az eredmény szuper lett, nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kérdésedre a válasz: Boros doktor még a Margit körúton rendel, de azt mondta épül az új rendelője, ezért a mostanit már nem áll szándékában felújítani. Az új betegeket egy csili-vili magánklinikán fogadja, a Margit utca 24-ben található Magyar Plasztikai Sebészeti Központban. Aki ragaszkodik a puccos körülményekhez, azt ott operálja (puccos áron), aki nem azt a régi rendelőjében.
U.i.: a puccos helyen a szemhéjplasztika 350.000 Ft.-ba kerül.
Sziasztok!
Tettem fel képeket előtte-utána állapotról, most hogy végre nem piros az egész szemem lőttem egy képet. Vasárnap óta jobb a helyzet, nem akar kiesni a szemem. Remélem most már egyre jobb lesz és nem gyullad be ismét.
A hegem szépen gyógyul, arról is teszek fel mindjárt képet. Már nincs semmi göb rajta.
Dr Balint Bea Asszisztens Gabi:
06 30 298 0073- őt próbáld,ha nem veszi fol,és nem hiv vissza, akkor írhatsz üzenetet(Viber),ahogy tud válaszol.Inkabb 14 óra után próbáld akkor kevesebb a mutet 😊