Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Jó ötlet, de szerintem jobb lenne a nürnbergi karácsonyi vásárban találkozni, egy jót forraltborozni és egy nürnbergi kolbászt enni:))
Nov.25-én megyek melegebb éghajlatra...nem küldött senki:))
Sziasztok mindenkinek! mit szólnátok hozzá ha megint lenne fórum találkozó!?
találkozhatnánk régi és új szemhéjplasztikások és azok akik még előtte állnak
olyan jó lenne megnézni egymást és beszélgetni a szépülésről :)
november 18. szerda délben vagy november 25. szerda délben
Budapesten a nyugatinál, West end City Centerben a kávézóban ahol először voltunk, kellemes nyugis hely, hétköznap kevesen vannak, aki akar tud is vásárolni. ....
van kedvetek?
Hát, ha már rászántad magad, az azt jelenti, hogy felkészültél... nekem is évek voltak - és a tükör sokat segített! :)
Én nem jelentettem be, hogy nem leszek, a közvetlen kolléganőmmel megbeszéltem persze. Azt mondtam, hogy elkaptam valami csúnya vírust, ami ráhúzódott durván a szememre is. Ez persze nem indokolja a monoklikat meg a bevérzést, de a monoklikat elfedem - amennyire tudom - a bevérzés miatt pedig nem magyarázkodom.
Magyarázatként felötlött bennem, hogy bevertem és ettől lett véraláfutásos. Aztán mondhatod azt is, hogy valamit le kellett műteni a szemedről, pl. egy betokosodott árpát és attól történt.
Na és igen, az alapozó és a szemfestés sokat segít! Teszek majd fel képet. És hajrá! Sok szerencsét! :)
Igen megnéztem. Hihetetlen, hogy a monoklik elhúzódó felszívódása után még ezzel is meg kellett küzdened. Örülök, hogy legalább az egyik eltűnt. :)
Az enyém nem ilyen, inkább a bőrt látom jobban redőzni a csücsöknél.
Szia Saci! én is köszöntelek a fórumon! ügyesen választottál orvost :)
mikor én írtam egy éve ugyanezt mint Te, cumus és a többiek megnyugtattak : jó kezekben leszel! !!! :)
így is történt :)
induljunk ki abból hogy minden simán fog menni és egy hét alatt meg is fogsz gyógyulni :)
Lila ruha, lila smink, olvasószemüveg... :))
Hajrá, szurkolunk Saci!
És ne stresszelj! Az vérnyomás emelkedést okoz, ami nem tesz jót a vérzésnek.
Sziasztok lányok! Sunyi módon kémkedek már egy ideje a fórumban, mert foglalkoztat a gondolat, hogy megcsináltatom én is a szemem. Nos, elérkezett az idő, rászántam magam.Nem tudom fel vagyok-e készülve rá, ha egyáltalán fel lehet, de belevágok. Ma kértem BB-től konzultációra időpontot. Egyetlen egy dolog aggaszt-de az nagyon, ha tegyük fel három hétig lila a fejem, mit hazudjak a munkahelyemen. Nyilván magánügy mit csináltatok a szememmel és nem akarom közkinccsé tenni.
Valami jó ötlet? MelB? Kori?
milyen érdekes amit írsz! mi meg pont azt beszéltük a párommal tegnap este a reklám után hogy Bernadett milyen jól tartja magát, természetes az arca, a szemei mellett és alatt a kis ráncok, semmi erőltetett deformált beavatkozás nem látszik rajta, nem tudom hogy volt e, de ha volt akkor az természetesre sikerült
szépen beszélt, jól mozgott az arca
Klárikához hasonlítani se lehet!
nem csúnyább ő semmivel se, az idő telik felette is, nagyon dekoratív mutatós nő :)
tegnap túlestem életem első plasztikai beavatkozásán, ami a szemhéjfelvarrás volt, egy kis hyaluron savas kiegészítéssel itt-ott..
Rosszabbra számítottam.. Ami fájt, az érzéstelenítő injekciók, amúgy semmi, se előtte, se utána.. :)
Ami kellemetlen volt, a hyaluron savas injekció mikor a csontot elérte, (gondolom valahova oda adta a doki) ilyen nyikorgós hangja vot, nem fájt, annyi érzéstelenítő volt bennem, csak fura volt..
Ma nincs fájdalom,
sem duzzanat, csak egy kicsi, de óránként jegelem.. :)
ha kiszedik a varratokat, jövő héten, dobok fel képeket a naplómba.. :)
Sok szerencsét a szépülni vágyóknak! :)
Igen, tényleg működik! :) A kolléganőm is azt mondta, hogy még a vastag alapozó sem lenne olyan feltűnő tisztes 2 méteres távolságból, a piros szemfehérjém vonzza oda tekintetet. Igazából amiatt szükséges némi magyarázkodás.
Te Kori! Neked mekkorák a kis csomócskáid? Ezek hol helyezkednek el? Közvetlenül a vágások végén? Nekem most úgy fest, mintha kis göböcskék ülnének a belső szemzugoknál, nem nagyon merem piszkálni. Nem tudom, hogy van-e benne valami, vagy csak a bőr redőzik ott fel. Nektek volt hasonló?
Hát, a szükség nagy úr..... :)
És köszönöm, aranyos vagy! :)
Egyébként nektek mikorra állt be a heg a hajlatba? Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy nem ott fekszik ahol a hajlat fut. És jelenleg azt is elég nehéz elképzelnem, hogy valóban semmi nem fog majd látszani az egészből....
Sziasztok!
Cumus: igen, annyira jó lett a szeme, hogy kis töltés nekem is jól jönne...
kori54: nem voltál elégedett a feltöltéssel???
mszandi: pénteken műtöttek, következő hét pénteken varratszedés, hétfőn munka... sminkkel viszonylag jól takarható... nekem szeptemberben volt a műtét, így simán napszeművegben jártam-keltem... :) ennyit kell minimum rászánnod...
Köszönöm :-)
Közben elkezdtem olvasni a naplód, nagyon tetszik :-)