Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia! nem vagy semmi :) gyors voltál :) a felsőt csinálta doktornő?
1. nem tudod teljesen becsukni a szemed? ez érdekes, biztosan már most estére sikerült is! ? gondolom csak átmenetileg nem ment, valószínű a ragasztó kitartja a bőrödet és azért nem úgy mozdul, a krém majd puhítja
2. igen, az első két nap fekvés pihenés félülő helyzetben, semmi emelés és hajolgatás! csak guggolni szabad. persze hogy lehet tévézni olvasni gépezni, amennyi jólesik :)
3. én nem jegeltem a szemem
jó pihenést és gyógyulást neked! :)
El is hiszen hogy boldog vagy, mert nagyon szép lett!:-)
Képzeljétek nálam pedig felgyorsultak az események. Pár napja még azt sem tudtam melyik orvost válasszam, ma pedig itt ülök frissen műtött szemekkel :-)ugyanis nemrég jöttem haza BB-től. Hirtelen jött lehetőség, még konzultáción sem voltam előtte, műtétre is úgy mentem hogy lehet nem is szükséges.
Lányok én még az életben nem találkoztam ilyen kedves orvossal és BB amellett hogy egy kifejezetten szép nő, maga a megtestesült nyugalom és türelem :-) Bár ez utóbbi úgy érzem hozzám nemigen kellett, mert egy nyikkanás sem hagyta el a számat. Semmit, de tényleg semmit nem éreztem a műtétből, az injekció pedig semmivel nem volt kellemetlenebb mint egy vérvétel! Az innentől következő bezártságtól tartok kicsit, és főleg attól hogy valamit elrontok és nem olyan lesz az eredmény mint amire vágyom.
Mivel alig volt lehetőségem utánaolvasni a műtét utáni teendőkről (kb.1-2 hónap múlva terveztem a műtétet) előre is elnézést kérek hogy itt kérdezgetek.
1.Műtét napján természetes ha úgy érzem nem tudom teljesen becsukni a szemem?
2.Ilyenkor 1-2 napg Ti feküdtetek? Gond az ha olvasgatok, néha leülök a gép elé?
3.Jégzselét mikortól érdemes használni?
Előre is köszönöm h válaszoltok!
Most nézek b ide először, nekem is esedékes lenne egy ilyen műtét.
Nagyon szép lett Neked!! Nekem is ugyanilyen kb. a szemem, mint Neked műtét előtt.
Ki az a BB és TT dr? Kit ajánlotok? Hol dolgoznak? Mennyibe kerül a műtét?
Hány perces a beavatkozás? Mennyire fáj utána?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy hezitáló :))
A felső szemhéjkorrekciók nagyrészét fedezi a TB, persze ehhez az kell hogy az orvos úgy véleményezze hogy a szemhéj lógása zavaró tényező pl.vezetéskor.
Ahogy jobban utánaolvastam a témának, az itt felsorolt orvosok közül TT vállal így műtéteket.
Sziasztok
Szeretném kérni, hogy akit a TT műtött szemhéjplasztikát írjon már nekem, hogy neki is ingyenes vol-e, meg a tapasztalatokat is szívesen fogadnám tőlük. Köszi Judit
szia
Menj fel az oasis-studio.hu oldalra és ha rámész az árakra ott írja, hogy a szemkörnyéki illetve szemhéj műtétek a hazai biztosított /érvényes TAJ kártyával rendelkező/ betegeknek ingyenes. Szó szerint idéztem. Nekem ugyan ezt mondta amikor beírt a műtétre ezért érdeklődtem, hogy szerintetek mennyit kéne ilyen esetben adni neki.
szia
Első plasztikai műtétre gondoltam amikor azt mondtam hogy első műtétes leszek. Nekem azt mondta, hogy TB támogatja ezt a műtétet és ingyenes. Meg is lepődtem rajta. Az a baj, hogy hiába kérem ittaz oldalon, hogy írjon akinek csinálta a szemhéját TT. még nem jelentkezett senki közülük, hogy megkérdezhetnénk őket.Pedig jó lenne.
szia
Én voltam nála a kórházba vizsgálaton és megbeszéltük az időpontot a műtétre, majd megkérdeztem tőle, hogy mibe fog ez nekem fáji mire közölte hogy ingyenes TB támogatott a műtét. Én is nagyon meglepődtem rajta, de ennyit mondott nekem.
Szerintem TT es BB is viccesen keveset ker a "fizetos " mutetert,ugy gondolom,hogy azt barki ki tudja fizetni,aki szepulni akar.
Neked olyan szerencsed van,hogy ingyenes muteted lesz,orulj es adj batran ,hogy mennyit?
Amennyit erzel,az a jo,Neki ajandek igy is ,ugy is.
Sziasztok, meg volt beszelve a doktornövel h ír vagy hív hét elejen, nem keresett, így írtam neki pénteken, arra nem valaszolt..
Most ilyenkor nem tudom mi van?
Elfoglalt?vagy lehet elutazott?Még kedden megprobálom elérni,de remélem hetfön jelentkezik.
vagy veletek volt már ilyen?
Köszönöm