Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha fordítva lenne (napközben) akkor egyértelműen arra gondolnék hogy smink vagy valami kence irritálja. De így hogy reggelre, passz...kíváncsi vagyok mit mond rá BB.
Miután leszedtétek a ragasztócsíkot már látszódott a végleges eredmény? Nem a vörös duzzadt szemhéjra gondolok, hanem arra a részre amiből kivágtak. Nem tudom, nekem olyan mintha a bal szemem felett maradt volna még felesleg :-(
Szia! Gondolom ilyenkor extraérzékeny mindenre, nem lehet hogy irritálja valami? Azóta elmúlt már?
3.napon bekékült a szemem alatt, olyan vagyok mint akit agyonvertek :-P
Szia!
Köszönöm a segítséged. Nagyon jól sikerült a műtéted. :)
Te is nagyon szép lettél :)
Én az alsón gondolkozom most, felső már egy éves elmúlt,csak a munka miatt nehéz az időponton gondolkozni,mert az is minimum egy hét,mire műtét után szalonképes az ember :)
Még nincs teljesen meggyógyulva, úgyhogy sokat változik, néha látszólag nem is a jó irányba. Lehet hogy ez normális. De azért ha nagyon aggasztónak találod, kérdezd meg BB-t.
A hajolgatást, emelgetést még egy darabig nem árt mellőzni. Kori nevű kolléganőnknek két hetesen nem átallott bevérezni vagy micsinálni a heg.
Nincs fájdalmam és legalább aludtam egy jó nagyot, mostanában úgysem volt rá elég időm :-P
1 éves alsó-felső? De jó, akkor már csak a szépre emlékszel. Nem sok idő telt el a két műtét között, ezt nem lehet egyben megcsinálni? Nagyon szép az eredmény, várom mikor húzhatok én is úgy tusvonalat hogy ne kenődjön el!
Rendben akkor vigyázok a 2 szélső ragasztócsíkra. Köszönöm hogy ennyit segítesz! :-)
Előtte a nagy izgalomban elfelejtettem fotót készíteni, de majd elkérem BB-től amikor megyek vissza 1 hét múlva. Felteszem mindenképp, én is a fotóitok alapján döntöttem BB mellett.
Rendben, bekrémezem akkor és köszönöm Neked is a tanácsokat!
Igen, a kis ragasztók a cérnát tartják! azt nem kell levenni , annak a varrat szedésig fent kell maradni, úgy kéne csinálnod hogy arra ne kerüljön kenőcs és víz
akkor jót pihentek az éjjel, ez nagyon jó, akkor nincs fájdalmad és nyugodt vagy :)
most leszek egy éves október 30-án, az alsó december eleje, itt az évforduló :)
Végigaludtam az éjszakát, sőt medöntöttem a rekordomat: 10 órát aludtam ugyanabban a félig ülő pozitúrában :-D Azt hittem sokkal jobban megvisel az első éjszaka, de nem volt semmi gond. Igazából felkészülni sem volt időm olyan hirtelen jött az alkalom :-) és műtét közben is végig azon járt az eszem hogy bármilyen fájdalmat, kényelmetlenséget kibírok csak legyen szép a végeredmény!
Nem vettem be fájdalomcsillapítót, mert eddig még 1-1 pillanatnyi belenyílaláson kívül nem éreztem fájdalmat.
Most hogy írod a kenőcsöt, lehet én is rákenek egy kicsit a ragasztóra.
Vasárnap kell levennem, nekem úgy mondta BB hogy csak a középső nagy ragasztót szedjem le, a szélsőket ne! Úgy emlékszem az majd varratszedéskor kerül le...
Téged is megkukkoltalak ;-) nagyon szép lett az eredmény! Pontosan mikor volt a műtéted?
Én is így voltam, kedden hívtam és már pénteken műtött is BB, pont lemondta valaki
akkor becsukni már tudod! most meg nyitva kéne tartani :) :-D jó mi! ?
én kentem kenőccsel a ragasztót, jól felpuhította, így könnyű volt nyitvatartni a szemem, úgy emlékszem nem kell kenni a kenőcsöt csak a ragasztó levétele után, de pont úgy voltam mint te, ki emlékszik már mit mondott a doktornő műtét alatt :) :) inkább kentem
mert rak Ő a ragasztó alá krémet
a lényeg! A ragasztó levételére nagyon figyelj ! nyugodtan türelmesen lassan csináld!
vizes vattapamaccsal felásztatod a ragasztót és akkor nagyon könnyen elválik a bőrödtől
a cérna ne mozduljön el, ezért kell lassan csinálni
és amit látsz ne sokkoljon! nem biztos hogy szép amit látni fogsz, mármint a színe a bőrödnek
a ragasztó levétele után gyorsan regenerálódni fog a bőröd, a krém nagyon jót tesz neki ( tobradex )
további jó pihenést! jól aludtál az éjjel? kell fájdalom csillapító?
Köszi! Betekertem törülközőbe a jégzselét azt használom.Elsőre az nem volt világos hogy a műtét helyére azaz a felső szemhéjra vagy csak alulra kell tenni, de már kezd összeállni a kép :-)
Drukkoljatok nekem hogy végre szép szemem legyen! Mindig sminkeltem magam, de eddig olyanról hogy szemhéjfesték mégcsak nem is álmodozhattam, a szemhéjtusról nem is beszélve.
Szia! Valaki lemondta én meg beugrottam a helyére :-) A felső szemhéjamat csinálta.
Estére sikerült becsukni a szememet, most már inkább a nyitvatartással adódnak problémáim. Merev a ragasztó, ha lefelé nézek az teljesen rendben, de előre és főleg felfelé csak akkor látok ha megemelem a fejemet. Nem tudom mennyire érthető ahogy körbeírom, ahhoz tudnám hasonlítani mintha egy kis résen kukucskálnék kifelé.
A krémmel majd a 4.naptól kenjem ugye? Miután leveszem a nagyobb ragasztócsíkokat!? Igyekeztem mindent megjegyezni amit BB a műtét közben elmondott, de könnyen előfordul hogy összekeverednek a dolgok.
Timeh,
Így néz ki egy jól sikerült munka! Szép lett nagyon, biztosan sok örömöd lesz benne :) Éljen!
Timeh! csoda Szép lett a szemed! Nagy a különbség az előtte és utána kép között!
sok felesleges bőr volt a felső szemhéjadon, tökéletesen ki lett vágva ami nem odavaló
Boldog is lehetsz és elégedett! A tekinteted is sokkal érdeklődőbb és boldogabb :)
a sminkelés meg annyira könnyű lesz meglátod, a ceruzák és a spirál használata öröm lesz
gratulálok! és olyan ügyesen ki tetted a fotókat az adatlapodra, sokat fogsz vele segíteni másoknak :)
BB 😊
Koszonom mindenkinek a kedves kommentet!
ügyes vagy !
szerintem is a ragasztótol nem tudod becsukni..ne izgulj miatta
nyugodtan olvasgathatsz netezhez, én jegeltem 1-2 napig, de csak törülközön keresztül, ne direkt tedd a szemre a jeget...zseles szemüveget fagyasztottam le, de a zöldborsó is megteszi :)
gyors sikeres gyógyulást ! :)