Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kislányok,
az egyik hegem (mostmár 6 hónapos) tök ronda vastag, és napról napra egyre vastagabb.
Volt már valaki közületek, aki így járt? És olyan, akinek tényleg helyrerakták lézerrel (vagy máshogy)?
Írtátok, hogy BB meglézerezi, de szeretném tudni, hogy ez csak elmélet-e vagy bevett gyakorlat :) és hogy mire kell számítani ilyen esetekben. Fájdalom, para, eredmény, gyógyulási idő, efféle.
Szia Nitha! köszöntelek a fórumon! gratulálok a szép új orrodhoz :)
a felső: 7 napig van bent a varrat
az alsó: 5 nap után veszi ki doktornő a cérnát, a vágás kívülről történik, közvetlen a szempilla tövében
általában egy hónap van a két műtét között
nem érzel semmit a műtét alatt, az első szurit egy picit, de utána semmit, végig csukva van a szem
Sziasztok!
BB-nél szeretnék szemhéjplasztikát. Felsőt biztosan... alsóval kapcsolatban a kérdésem, hogy a metszést kívül vagy belül ejtik??? Műtét alatt mit éreztetek??
Varratszedés hányadik napon van?
Árat írnátok privátban, hogy mennyibe kerül!!!
Szia! köszöntelek a fórumon :)
három négy napig rajtad lesz egy pici ragasztó a varrás vonalán, erre simán felvehető a napszemüveg, takarja
az első két nap fontos a pihenés, utána napszemüvegben tudsz közlekedni
egy hét után van a varratszedés ( felső szemhéjplasztika )
Sziasztok
En is uj vagyok itt szeretnek menni BB doktornohoz felso szemhej plasztikara februarban.
Emlitette a telefonban hogy nem leszek mutathato/szalonkepes allapotban egy hetig kb.
Ez napszemuveggel megoldhato?
Koszi
Szia, én is megnézhetlek? Mennyi idő alatt gyógyultál? 9 nap elég, hogy a lila foltok eltűnjenek?
Köszönöm
Móni
köszi, remélem szép vonalú lesz.
ps: a naplómat módosítottam, lassan belejövök...
Zergebogár,beengedsz engem is a naplódba?
Engem még kar ielőtt műt remélhetőleg Bea,alsót csak, a felső már többmint két éve megvolt. Nekem főként ránctalanítás a cél az alsóval.Kissé izgulok,hogy karácsonyig lemegy majd e a kék-lila-zöld folt, de csak rendben leszek majd :)
Szia!
Engem is érdekelne ez a szérum,szerintem nyugodtan írd ki ide,csak nem lesz belőle baj :)
sziasztok,
én is a táborotokhoz csatlakozom, megyek BB-hez, felső szemhéjplasztikára.
Üdv.:
Móni
Én is megnéztem. Na a hajamra nem kenem, az tuti! :D
Vajon mi lehet benne, hogy ilyen hatásos (és drága)?
Szia! :)
Köszi szépen! :) Igen, lényegesen jobb, egyre látványosabban gyógyul! Már itt az ideje.... :)
Sminkkel már teljesen rendben van, csak annyi még, hogy a jobb szememet alul még mindig vastagabban kell alapozni a foltnál, az kicsit feltűnő, de csak közelről. A szemfehérjémen zavar még mindig jobban a vér. Remélem az alsónál nem járok majd ilyen szerencsétlenül!