Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Drágám!
Igazad van! 6 ml 15000 ft kb. Minden csak pénz kérdés!
Hella Csajszik!
Sokan kérdeztétek a csodaszer nevét, kiírom, legfeljebb MODERÁLNAK!
Wimpern wunder eyelash conditioner a Schrofner cosmeticstől. Fekete dobozban van, A leánykám Németországból rendelte, de mivel Salzburgi cég, gondolom aki jár Ausztria felé, az meg tudja venni, megspórolja a szállítási költséget.
Ha valaki megveszi, használja, akkor egy hónap múlva legyen szíves eredményt közölni. Nálunk háromból háromnak bevállt, érdekelne ez véletlen, vagy valós eredmény!!!??? Egyébként nekem semmi nem hatott, pedig sokmindennel próbálkoztam már. Mellékesen jegyzem meg nem csak pillára, "öldökre is jó!
Nagyon szép már most is a szemhéjad korához képest:)
Gyors gyógyulást, próbálj meg kicsit pihenni is !
MelB, néztem az új képedet, és végre látszik a fény az alagút végén :) Jól oszlik már az összes bevérzés hálistennek, csak rendbejön nagy nehezen.
Sminkkel már nem látszik, semmi, gondolom...? A formája szerencsére teljesen szép lett
Szia Iluska, Sziasztok mindenki!
Képzeljétek visszahívott BB, de sajnos nem sok jó hírrel. Azt mondta, hogy az alsót felsőt biztosan nem tudja már megcsinálni Karácsony előtt, mert az alsó sokkal macerásabb mint tudjuk, és azokra a napokra amikor alsó szemhéj műtét is van csak 1-2 vállal be max. Mindezért erre nincs most helye. Csak a felsőre mondott egy december 9-i dátumot, de azt mondta csak akkor vállaljam, ha nem számít a kék folt a halászlé mellé, mert előre nem tudni hogy regenerálódom. Végül tehát kvázi lebeszélt, így majd csak januárban térünk vissza erre a dologra sajnos. Egyébként mikor még nem hívott vissza, próbálkoztam TT-hez is bejelentkezni, de ők sem vették fel a telefont és hát nem is hívtak vissza. Úgy látszik ez az én formám, valamiért fent nem akarják ez kari előtt :-(.
üdv,
M.
Nagyon szép lesz a szemed! jó bőröd van! Az alsó szemhéjad nagyon jó állapotban van, az utolsó képen persze kicsit most megviselt fáradt, de ez elmúlik pár nap múlva
szerencsés vagy! minimális a színeződés és az ödéma
tényleg indokolt volt a festő felvarrás, volt ott bőrfelesleg! jó döntés volt :)
Szia Boglár! Örülök hogy jól vagy! Ha már ilyen sokat kell menned és nem tudsz pihenni, akkor mindent csinálj lassabban, próbálj meg odafigyelve közlekedni, vigyázz a friss szemedre :)
jelentkeztünk egy jó páran a naplód olvasására, de neked engedélyezni kell hogy be jussunk! tedd már meg hogy klikkelsz az elfogad feliratra
Szép napot neked mára is és gyors gyógyulást :)
Kérjük! Kérjük! (-megszavaztuk, egyöntetűen :) )
Írhatod nyugodtan a nevét, holnapra kifogy a webáruház belőle :)
Szia! Ez engem is érdekelne! :)
Ha nem akarod kiírni a nevét, akkor adj meg egy számsort, hogy hányadik betűk a magyar ABC-ben. Megadnád a hazai forgalomban lévő nevét is? Köszönöm! :)
Még anyáron Németországban egy esküvőn feltünt hogy a kuzinnak gyönyörkék a pillái. Az övéi egyébként sem kívántak volna javítást, de kenegette, aztán még vágta is, annyira nőni kezdett. Itthon leánykám megrendelte ezt a szérumot, használta 3 hétig, csodát művelt az egyébként is csodás pilláival.
Ezek után kértem rendeljen nekem is, hátha rajtam is segít, merthogy én voltam az ,akinek SZÜKSÉGE volt rá. róbáltam a ricinust, argán olajat, egyik sem hatott. Ez a szérum viszont hat. Hosszabb, sűrűbb a pillám, kb 5-6 hete kenegetem. Nem tudom kiírható-e a neve a szérumnak, ezért ha valaki tudja írja meg, addig akit érdekel, privátban megkűldöm.
Itthon gyógyszertárban láttam hasonló készítményt, nem tudom a hatékonyságát, azt nem próbáltam.
Szia Mókus!
Én TT-s vagyok. Menj el egy konzira a magánrendelésére. Ha nagyon lóg a szemhéjad, tb-re is megcsinálja, ha zavar a látásban. Ha nem tb, akkor is szolíd árakon dolgozik.
Az asszisztensét tudod felhívni.
Igen, erre voltam kíváncsi hogy neked meddig marad a ragasztó, kb 4 napig volt fent nekem, a varrat egy hét után lett kivéve, persze marad neked végig ha az orvos nem kérte hogy vedd le valamelyik nap, én kentem krémmel hogy puhább Legyen, úgy tényleg kényelmesebb volt és könnyen le is jött utána a ragasztó csík
de jól vagy az a lényeg ! Örülök :) mára is jó alvást
holnap már még jobb lesz neked :) kitartás!