Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Igen, Te hamarab voltál nála, pedig jó lett volna találkozni, láthattál volna smink nélkül :)
megnézted volna a szemem, milyen egy évesen a vágás alul fölül
Szia Mókus ! köszöntelek a fórumon! :)
jól választottál orvost :)
ezen a számon kerested? Telefon: 06-30/252-3385
vissza fog írni, vagy visszahív BB, sok munkája van
ha ma nem tudsz vele beszélni, akkor holnap megint írj SMS-t
szurkolok neked hogy még ebben az évben elvállaljon doktornő és teljesüljön a vágyad :)
Szia!
Köszi, hogy beengedtél! :)
Te Ildi! Eddig is szépnek tartottam az "új" szemeidet, de most hogy láttam a naplód..... komolyan csodát csinált veled BB! Olyan formás és kifejező lett a szemed! Le a kalappal! -20 év! :) És sugárzol, látszik, hogy jól érzed magad a bőrödben. Remélem a lézeres arckezelés is ilyen eredményes lesz! :)
Betegszabival meg tudod oldani? Sajnos sok más lehetőséged nem marad.
BB javasolta, hogy először a felsőt csináljuk, mert az annyit javíthat az alsón és az összképen is, hogy lehet, hogy meg sem kell műteni, bár én akkor is biztos voltam benne, hogy nem így fogom gondolni.
Sok szerencsét! :)
Sziasztok mindenkinek!
egy éves lett a szemhéjplasztikám :)
megünnepeltem egy frakcionált CO2 lézeres arckezeléssel, BB doktórnőnél jártam ma
részletek a naplómban
Jól takarékoskodtál, nekem már csak 1 nap szabim van :( Miért pont a felsőt műtötte előbb, ha az alsó jobban zavar?
Én ma megyek BB-hez konzultációra :)
Köszi kérdésed, aranyos vagy! :)
Még mindig elég nagyok a hematómák, a bal már egész tűrhető, de a jobb még mindig mély színű és nagy kiterjedésű alul és felül is. A szemfehérjémen szintén nagyon lassan szívódik a vér, pedig azt hittem, mostanra sokkal jobb lesz a helyzet. Ma 3 hete hogy műtöttek...
Az alsó szemhéjam pedig nagyon táskás, ha lelappad az ödéma, ott marad a megnyúlt bőr, ami önmagában még nem is zavarna annyira, leszámítva amikor nevetek. Na akkor aztán olyan csúnyám beráncolódik, hogy úgy festek mint saját nagyanyám. Ezért jó ideje már figyelek, hogy ne viduljak olyan nagyon, vagy ha mégis, akkor eszembe jutnak a ráncok és az arcom elé teszem a kezem, vagy abba hagyom a nevetést. Ez pedig így nem jó...
Most 2 hétig nem dolgoztam - bár szívem szerint most is otthon lennék inkább-, volt még szabim, úgyhogy azt vettem ki, januárban is így lesz - csak bízom benne, hogy nem lesz két hét kiesésem.
:)
Hogy vagy? Jobb már a szemed? Megnéztem még egyszer a képeidet. Az alsó szemhéjaddal mi a baj? Se táska se semmi. Bár lehet h szemből nem látszik...
Ok, január, de akkor is elmész táppénzre vagy szabira? A mostani műtéted
hány hét kiesés volt?
Attól még valami nem stimmel, hogy ennyire meg ennyi ideig bevéreztél... :S
Remélem, mielőbb rendebjön és nem lesz gond.
Köszi! :) Igen, szerintem is látványos, vigasztalásképp mindig összehasonlítom a műtét előtti állapotot a jelenlegivel, és valóban elégedett vagyok, a monoklikat leszámítva, de az meg idővel elmúlik..... (csak mikor már?! ) :)
Csak a felsőt csinálta BB, vicces volt, még ő is azt mondta: "Na, ha ezt elsminkeled, elmehetsz sminkmesternek!" - azt hiszem lassan kiváltom az ipart! :)
Először én is együtt akartam csináltatni az alsót és a felsőt - na hát el sem merem képzelni akkor hogy néznék most ki! Végül BB-re hallgattam. Nem bánom. Az alsót áttetem januárra, de még attól is függ, hogy fogok javulni. Már most remegek, nehogy még egyszer így nézzek ki, de mindenképp megcsináltatom, mert az jobban zavart mint a felső.
Tegnap voltam varratszedésen a jobb szememmel, mert ugye abban még egy hétig benne voltak a varratok. Doktornő lekapargatta az alvadt vért, ahol még szét van nyílva a bőr a jobb szemhéjamon, még kb. rizsszemnyi alvadt vér dudor van alatta. Bízom benne, hogy az is felszívódik onnan egyszer.
És köszönöm, nagyon jól esik a biztatásotok! :)
Vagy óvatlanul gyújtottad meg a csillagszórót,
Újévkor a petárdát :D
MelB a 16.napos sminked nagyon jó! :D Tuti ötlet. A változás most is szembetűnő, a végeredmény biztos nagyon szép lesz! Csak a felső volt ugye?
Van aki megcsináltatta egyszerre mindkettőt? Nem hiszem hogy annyiszor elmehetnék táppénzre,a főnököm kiborulna. Jobb lenne egyben letudni.
Azt kell mondanom, hogy ez az álca valami beszarás jó :) A piros szemgolyó miatt egy kicsit olyan vámpíros az egyik tekinteted :) Még jól is áll!
És ha valaki nagyon bámul, vagy forszírozza, hogy ezmijez, akkor erre aztán simán ráfogható, hogy "be van gyulladva"
Különben a véraláfutások is szépen gyógyulnak hálistennek, hát az még legalább egy hét, amíg rendesen felszívódnak, de ha ilyen ügyesen le tudod sminkelni, akkor az már gyorsan letelik. A formája pedig nagyon klassz lett.