Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Melinda! neked is az argán olaj vált be?
mindig makrancoskata jut eszembe róla, nekem ő ajánlotta :)
vett a lányom egy argán olajos hajápolási szettet, nagyon dicséri
ma tettem egy hét után sminket a lézeres arckezelésem után, képek és részletek a naplómban
puszi mindenkinek!
tegnap vettem észre hogy törölték a múlt héten történt ... hozzászólásokat, ügyes döntés! Köszönöm innen a moderátornak!
nem én kértem
Szia Boglár! Köszöntelek én is a szemhéjplasztikások táborában :)
jó gyógyulást neked!
jól aludtál? meddig marad fent a ragasztó?
Helló Csjszik!
Öröm van!
Nő, és sűrűsödik a pillám!
Akkor nyiss naplót légyszi, hogy láthassunk egy TT remekművet is. :)
Gyors szépülés-gyógyulást kívánunk!
Hahó! :)
Sajnos még mindig látszik mindkét monoklim, a bal az szerencsére már elég halvány, a jobb még elég mély színű alul és felül is, de már lényegesen kisebb mint az első napokban. A szemem fehérje is véres még, nagyon bízom benne, hogy 2 héten belül elmúlik. Ma vagyok 4 hetes, ahogy tudok teszek fel képet.
Szia!
Korrekt és tartós megoldást csak a szemhéjplasztika hoz. Ahol fölösleges bőr van, az nem fog eltűnni a hifutól. Képtelenség.
Sziasztok, MelB most már OK a szemed?
Nem töltöttél fel újabb fotókat.
Képzeljétek, azt mondták, hogy a szemhéjat is megemeli a HIFU kb. 2 mm-rel. Ez esetenként alternativája lehet a szemhéjplasztikának...T
Sziasztok!
TT honlapját is megnéztem, viszont ott nem találok árakat. Ő is hasonlóképpen árazta az alsó felső szemhéjplasztikát mint Beáta? Ha továbbra sem sikerül elérnem BB-t, lehet, hogy megpróbálom T.Tamást elérni. Őt is hasonlóképpen javasoljátok, mit BB-t, igaz?
Köszönöm szépen válaszaitok!
Mókus
Szia Mókus!
A Triniti hármas kombó: lézer+villanófény+rádiofrekvencia.
Az Ultherapy és a HIFU : fókuszált ultrahang.
Jó döntés Kata! A legjobb orvost választottad hozzá :)
ügyes vagy!
jó estét plasztikcicák :) remelem mindenki easy és cool:DD
na csak nyugodalmas jó éjszakat kivánnek mindenkinek .
Ja és aki még nem olvasta a naplómban , ugy dötöttem megcsináltatom a trinitit..bezony :)
Nos igen, csatlakozom Hozzád MelB :)
Itt ezen a szent helyen azért jöttünk mi össze, hogy házasságkötés helyett, tapasztalatokat osztunk meg, mégpedig banyásodás ellenieket... (viszont abból nem keveset! :)))
Ellenben nem tudunk mit kezdeni azzal, aki lelkében az, mert arra sem lézer, sem sebészkés nem hat.
Keress hát - légy oly tündér - más fórumot, ahol az ilyen irányú véleményedre bárki is kíváncsi, itt ez nem szokás.
Örültünk, hogy megismerhettünk, de ennyi elég is volt. Isten veled.
Megerősíteném még egyszer, ha nem világos:
Itt mi nem kritizáljuk, felülbíráljuk, leszóljuk egymás életét, mert ahhoz SENKIK vagyunk.
Biztos van erre is fórum, nosza, találd meg!
Megnéztük a képeit, és gratulálok neki! Egyrészt ahhoz ahogy kinéz, másrészt meg a pasijához ;) Tudod mit? Én is már csak egy 10 évvel fiatalabbal kezdenék! Ugyanakkor veled ellentétben én nem látok korkülönbséget, csak azt, hogy tök boldogok és szeretik egymást... A kor csak egy szám.... mindenki annyi, amennyinek érzi magát... Én pl. most múltam 25!
Ahhoz, hogy megértsük mások döntéseit, bele kell lépnünk a cipőjükbe. 18 évesen én sem gondoltam, hogy egyszer megműttetem magam, amíg el nem kezdtem öregedni. Egy jó tanács: szélesítsd egy kicsit a látóteredet és soha ne ítélj el senkit, mert amiért pálcát törsz mások felett, az meg fog történni veled...
Szerintem igen, jó fej a háziorvos biztos felvesz.
Igaza van BB-nek, sztem úgy jó az alsó ahogy van! Bár, nekem sem látszik közelről, csak messziről pont annyira, h már idegesítsen :)
Sziasztok! Ma is hívtam BB-t, de sajnos még mindig semmi :-(! Nincsen asszisztense, akit esetleg egy másik számon lehet hívni időpont egyeztetésért?
Köszönöm!
nyugi, itt mindenkinek az van :DD
azért ne húzdd fel magad ..