Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Ancsy!
Hogy vagy? Minden jól alakult igaz? Én szerdán megyek felsőre és nagyon érdekel minden tapasztalat! Kérlek írj a dolgok állásáról. Pl elindult a lilulás, vagy szerencsés vagy és nem vagy lilulós?
Köszi válaszod
Mókus
Jó estést kedves szépszemű hölgyek!Most találtam rá a neten erre a szuper fórumra. Én alsó plasztikára készülgetek, volt valakinek mostanában? Ha igen, van olyan, akinek titkos naplóban előtte-utána képek is vannak és beengedne? Nagyon parás vagyok, de eldöntöttem, hogy megcsináltatom ezt a beavatkozást.
Köszönöm! Szép estét, jó hétvégét mindenkinek!
Köszi Mókus! Örülök hogy tetszik a naplóm! Bár azt mondják a többiek hogy mivel gyorsan gyógyulok nem fer mutogatni! :-D na persze viccelnek
hétfőn volt felső varrás egy kedves ismerősömnek, írta hogy az alsó szemhéján nincs elszíneződés! nekem azért volt egy kicsit, tehát van aki gyorsabban gyógyul és jobban viseli a beavatkozást
jó visszanézni nekem is a fotókat! így még nagyobb az örömöm, tegnap is találtam egy három éves elég éles közeli fotót magamról, be is fogom tenni a naplóba!
Szia! Ez jó hír! akkor szerdán felső szemhéjplasztika :) szurkolunk neked is :)
doktornő fel fog írni egy receptet: tobradex kenőcs
kis pici krém, ott ki tudod váltani a bejáratnál, a kisérőd segít, vigyél egy napszemüveget magaddal, hasznos lesz, jól fogod magad vele álcázni :-D
addig már ne szedj vitamint! Ne menj kozmetikába!
az jó ötlet még ha hétfőn a szemöldöködet ki szeded magadnak csipesszel! semmi gyanta!
Legyen odahaza egy két szem fájdalomcsillapító, szerdán este jól jöhet
addig lazulj és semmi idegeskedés! Minden okés lesz
Szia Ildikó!
Hát most jutottam végre hozzá, hogy elolvassam a naplódat. Elképesztő, hogy mekkora változáson mentél keresztül!!!! Megdöbbentő, komolyan! És jó fej vagy, hogy kendőzetlenül vállalod a kiválasztottak előtt a még gyógyulófélben lévő dolgokat is. Gratulálok tényleg!
Sziasztok!
:-) Boldog vagyok! Szerdán megyek BB-hez felsőre. Mivel készüljek? Úgy értem milyen krémet vegyek meg előre? Vagy ő fog felírni valami vénykötelest?
Köszönöm válaszotok!
Köszönöm!
Fotókat làthatnék valahol?
Sziasztok!
Felső szemhéjplasztikán gondolkodom, mert az egyik szemhéjam annyira lóg, hogy sokkal kisebbnek tűnik így az a szemem. Nagyon zavar, és visszanézve a fotói at, 5 éve még szinte egyformák voltak.
Kiket ajánlanátok?
Csak pár oldalt tudtam visszaolvasni, de azt látom, jó kis közösség alakult ki. 😊
Nincs esetleg egy tablazatotok, melyik orvosok a legjobbak szerintetek? Kihez ne menjek semmiképp?
Nagyon köszönöm!
Hajrá! Hát mire ezt elolvasod, már kész is leszel :)
Lehet, hogy egy csomó ránc eltűnik vagy kisebb lesz a műtét után, de ha nem, akkor botoxot is szoktak a nevetőráncok közé szúrni. BB simán megcsinálja.
Van aki szereti, én nem szerettem, de tény, hogy a ráncok kisimultak a környéken :)
Szia lányok!
Remélem hiányoztam Nektek:)! Ebben a pillanatban értem haza a nyaralásból, holnap majd utána olvasok, hogy miböl maradtam le.
Nekem ezek szerint az okozta, mivel azóta se jött elő :)
sok volt a ráncos bőr a szemem alatt, ezért a keringés nem volt megfelelő, de érthető is, egy simább egyenes felületen minden jobban "csúszik"
Köszi :) ma egy éves szülinapos az alsó :)
biztos vagyok benne hogy elégedett leszel az eredménnyel, a változás úgy is jön :)
már három hetes az arcom, szépen el múlt a lézer nyoma, jobb a bőröm ez tény! még három hét és beindul a lifting
nekem is az volt, hogy bedagadt ödémásodott....ez a mütét után el fog múlni...
persze ahogy ILdi irja a vizivás fontos, meg az étkezés is...erre azért nagyon kell utána is figyelni, mert el tudom képzelni ha nem vigyázunk kezdödik az ege´sz macera elölröl.
Csak azt nem értem, hogy ha belül vágnak akkor mi van a varrással? :)
Ha jól emlékszem én régen láttam a te képeidet, de most nem tudok belépni. Jelentkeztem a napló olvasásra, remélem jó helyre kopogtatok, örülnék ha beengednél!
Előre is köszönöm