Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

15986. Evka
2015. dec. 13. 21:39

Sziasztok, eddig csak olvasgattam és képekett nézegettem, de gondoltam leírom, hogy 14-én hétfőn megyek felső szemhéjplasztikára.

Mivel hasznosnak találtam az előtte-utána képeket, majd igyekszem én is feltölteni képeket.

Jelen pillanatban eléggé izgulok és félek....

Legrosszabb esetre, ha lassan gyógyul, beszereztem egy nagy és sötét napszemüveget!

Remélem tényleg csak a szuri fáj és az is csak egy kicsit...

15985. Iluska60 (válaszként erre: 15982. - Ducati)
2015. dec. 13. 21:18
Nekem a sötét karikák a fraxel lézer kezeléstől teljesen elmúltak.
15984. böbike52
2015. dec. 13. 18:16
Szia Uhu 53. Írtam neked privát üzenetet. Nézd meg ha erre jársz. Köszi Üdv.Böbe
15983. a272d5bba7 (válaszként erre: 15980. - Cumus)
2015. dec. 13. 16:13
Köszi, megnéztem - bár őszintén szólva én inkább a cca velem korabeliek (40 körüliek) alsó előtte-utána állapotára vagyok kíváncsi, mert bár mindenki más, azért lehet látni, hogy hasonló korú és hasonló előtte állapotú szemekből mit lehet kihozni. Úgyhogy köszönöm Ducatinak, hogy beengedett a naplójába és megmutatta, nagyon klassz lett!
15982. Ducati (válaszként erre: 15972. - NNelly)
2015. dec. 13. 10:33

Szia!

Sajnos elmúlt a bociszem. :(((

Nagy nagy bánatomra.

Nincs tasak, ha reggel ödéma van, alul akkor is szép, a ráncok is kisimultak, a felső viszont vállalhatatlan reggelente.

Sötét karikák vannak, amik nyáron nem is látszanak, de ilyenkor télen, a sápadt arcomon bénák.

15981. cumus (válaszként erre: 15975. - Zefex)
2015. dec. 12. 15:13
...de milyen igazad van, erre még nem is gondoltam:)
15980. cumus (válaszként erre: 15978. - A272d5bba7)
2015. dec. 12. 15:12
Az én alsóm nyivános, nézd meg, ha akarod:)
15979. NNelly (válaszként erre: 15977. - Alizi)
2015. dec. 12. 14:16

Akik itt beszélgetünk a legtöbbünknek már volt szemhéjműtéte.

Rákattintasz a nevére, adatlap, képek

Vagy ha naplóban van:

Név, interaktivitás, napló (ha titkos, jelentkezz be)

15978. a272d5bba7
2015. dec. 12. 14:11
Egy szemplasztikás galériát nem csinálnátok, nekünk? A még előtte állóknak? Ilyen volt-lett képekkel (nem egész arcos, felismerhetősre).
15977. Alizi
2015. dec. 12. 13:51

Sziasztok!

Nagyon hasznos dolgokat írtok! Mire megyek műtétre, nagyon okos leszek! Köszi!

Egymás képeit hol lehet megnézni? Szívesen nézegetnem én is, előtte-utána fotókat, köszönöm!!!

15976. NNelly (válaszként erre: 15975. - Zefex)
2015. dec. 12. 10:08
:D :D
15975. zefex (válaszként erre: 15973. - Cumus)
2015. dec. 12. 09:57
Addig örülj, ameddig nem jön be náluk is a szőrtelenítés divatba!
15974. Mókus44 (válaszként erre: 15971. - Ducati)
2015. dec. 12. 09:05
Szia! Na igen, pont ezért szerettem volna nagyon, ha egyszerre csinálja meg alul és felül is, ahogyan egyébként sok helyen meg is csinálják, de meggyőzött, hogy sokkal szebb és feszesebb eredményt lehet elérni, ha külön műti meg őket, mert van idő, hogy beálljon aminek be kell. Nekem január-februárban lest az alsó, de már én is alig várom, mert van bőven börfeleslegem alul is. Neked szorítok a keddi felsőhöz, szuper lesz utána a szemed biztosan!
15973. cumus
2015. dec. 11. 23:34
Sziasztok! Kicsit eltüntem, nagyon lefoglalt a család:), na meg az állataim. Az egyik kutyának kihúzták a fogát, a másiknak gyökérkezelték és tömték. Drágább volt, mint az én fogam:) Otthon a felét le is tagadtam, nehogy hülyének nyilvánitsanak:)
15972. NNelly (válaszként erre: 15970. - Ducati)
2015. dec. 11. 22:02

Szia!

De jó, hogy itt vagy!

Az alsó most milyen? Elmúlt a bociszem effektus?

15971. Ducati (válaszként erre: 15941. - Mókus44)
2015. dec. 11. 21:46

Szia!

Nekem ez év áprilisban volt az alsó. Jövő hét kedden a felső.

Nem is az alsót akartam megcsináltatni, hanem a felsőt, de BB doktornő azt javasolta, legyen alul előbb.

Igaza lett tényleg szebb lett az arcom.

De bizony annyira nyomi, petyhüdt a felső - sőt felemás is, így a jobb szemem kisebb - hogy már alig várom, hogy túl legyek a műtéten.

Ha fáradtabb vagyok a kezemmel kell segítenem a jobb szemhéjamat, mert mintha nem nyílna ki úgy, mit a másik szemem. Nem tudom mennyire érthető. :)

Tehát alul szépen kisimultam, de felül nem szép és ez rontja az összképet.

Már alig vártam, hogy jöjjön a december, mert időben ekkor engedhetem meg magamnak a pihenést és a műtétet.

Szóval az átmeneti hónapok felemás érzéssel teltek, mert ott volt a sima, tasak nélküli alsó rész, aminek nagyon örültem. És ott vannak még keddig a béna, petyhüdt felső szemhéjak, amik öregíti, fáradttá teszik az arcomat.

15970. Ducati
2015. dec. 11. 19:00

Sziasztok Szép Szeműek!

Először is elnézést, hogy így eltűntem.

Másodszor: 2015. december 15-én kedden felső szemhéjplasztika. :)))

Most csak ennyire van időm, de dokumentálok mindent, mint az alsónál.

Puszi!

Ducati

15969. Mókus44 (válaszként erre: 15967. - MelB)
2015. dec. 11. 13:54
Köszönöm kérdésed! Hú hát próbálok nagyon pozitív és optimalista maradni, mert tudom, hogy minden teljesen rendben lesz! Viszont :-), pont most jöttem fel hogy megnézzem ismét, már tizedjére, a Te képidet, mert azt látom, hogy az enyém még a Tiédnél is durvább lett. Reggelre egyrészt annyira bedagadt alul fölül, hogy csak egy vékony csíkban láttam ki, másrészt nagyon bevérzett mindkettő. Kicsit még vérezgetett is éjszaka, mert megszáradt vér is összegyűlt a szemcsücsökben meg a szemem alatt. Szóval most mélybordó bevérzés foltok vannak alul felül egyaránt, ami nyilván elkezd hamarosan lilulni, barnulni, sárgulni. Az a baj, hogy nem az igazi arcomat látom ha belenézek a tükörbe, mert ezektől a foltoktól az ember olyan rosszarcúnak tűnik, és végtelenül csúnyának látom így magam :-(. Azt néztem, hogy a 16-ik napon azért neked még brutál módon látszódott a lilulás, így ha úgy gyógyulok mint Te, akkor esélyem nincs Karácsonyra rendbejönni. Azt, hogy ezt sminkkel el lehet tüntetni, azt el sem tudom képzelni. Nekem nem állnak jól a sötét szemfestékek, mert azt érzem, hogy azok nagyon öregítenek. Más választásom pedig nem lesz....
15968. MelB (válaszként erre: 15966. - Triniti77)
2015. dec. 11. 12:54

Na, szuper! Kíváncsi vagyok milyen tapasztalataid lesznek! Feltétlenül számolj majd be, ha mégy! :)

Amúgy ez a hormonális, meg nyirok cucc + kor összefüggés, nekem nem volt nyilvánvaló. De a kor haladtával valóban egyre durvább...

15967. MelB (válaszként erre: 15952. - Mókus44)
2015. dec. 11. 12:51

Hogy vagy most Mókus? Mennyire véreztél be? Remélem jegeled a jegelést! :) Én már utólag látom, többet ártott, mint használt. Bár, ugyanakkor jól is esett. Ilditől már kaptál részletes útmutatót a hogyan továbbhoz, ennél többet nem tehetsz, csak türelmesen vársz és optimistán állsz a dolgokhoz....nekem sokat segített az is, ha nem néztem tükörbe! :)

Én mindig ödémás voltam, már gyerekként is, emlékszem, sőt az én gyerekeim is hajlamosak rá. Ráadásul imádok hason aludni, bár azt már próbálom mellőzni, viszont a magas párnán alvástól meg rettentően fáj a nyakam és a vállam. Többiek, hogy csináljátok?

És aranyos vagy.... de lassan én is elérem a bűvös 40-et. :(

Remélem te lassan elkezdesz javulni, még pár napig nem látsz nagy változásokat, leszámítva az ödéma lappadását, de már az is valami. A vér az már lassabban fog kopni, de azt meg tudod majd sminkelni! :) Gyógyulj! :)

15966. triniti77 (válaszként erre: 15950. - MelB)
2015. dec. 11. 09:27
Már az megvan, hogy hova megyek nyirokmasszázsra csak még rá kell szánnom magam. Természetesen ezt se találtam a kerületben, miért is lenne valami közel. :)
15965. kori54 (válaszként erre: 15961. - NNelly)
2015. dec. 10. 21:54

Ja, a hajamat én is égnek állítom mindig éjszakára.

:)

15964. Mókus44 (válaszként erre: 15957. - Kiss Ildikó)
2015. dec. 10. 17:28
Igen megvan mind valóban :-))) Na akkor vigyázok rájuk varratszedésig!
15963. Mókus44
2015. dec. 10. 17:25
öööööööö én egyébként még arra sem jöttem rá, hogy miért is kéne felpolcolva aludni? Nem csak az a lényeg, hogy háton aludjunk, hogy a gravitáció ne kedvezzen az ödémának? Egyébként én pontosan mostanában szoktam le a több párnán alvásról, mert nyilván ugye ez is a 44 év drága ajándéka, de kialakulóban van egy nyaki porckorongsérvem és arra a lapos párna ajánlott.
15962. Smoochie (válaszként erre: 15957. - Kiss Ildikó)
2015. dec. 10. 17:12

Jégileg: nekem is úgy tűnt anno, hogy a frissen műtött sebet nem jó ötlet jegelni. Ellenben úgy 2-3 nap után, mikor elkészült és szépen kiteljesedett az összes véraláfutás, akkor már kívánta a jegelést. Persze csakis pár percet, nem a seb hanem az ödéma/vérömleny, vékony textilbe csavarva a jégzselét. Ez a duzzanatot segít valamennyire lehúzni, szerintem.

Párna: hát én mostanra nagynehezen leszoktam a hasonalvásról :) De csak részben a 40+ téma miatt, inkább azért, mert ha este rendesen bezabálok, márpedig az nagyon ritkán marad el, akkor egyszerűen nem tudok hasra feküdni :)

Az oldalfekvés se gyűr meg szerintem nagyon, ha az ember nem annyira az arca, mint inkább a nyaka alá gyűri be a kispárnát, gyakorlatilag csak megtámasztva az egész szerkezetet a gerinc vonalában

15961. NNelly (válaszként erre: 15960. - Kori54)
2015. dec. 10. 16:58
Hehe, ilyet én álmomban is csinálok! Sőt, még a hajamat is rendezgetem... :D
15960. kori54 (válaszként erre: 15959. - Kiss Ildikó)
2015. dec. 10. 16:51
Én hanyatt egyáltalán nem tudok elaludni :( Olyat szoktam csinálni -most lehet nevetni-, hogy kényelmesen leteszem a fejem és aztán a kezemmel megigazítom az arcomnak azt a felét amelyiken fekszem, nehogy mááá gyűrött legyen reggelre :D
15959. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15954. - Kori54)
2015. dec. 10. 14:44

De örülök Kori hogy neked is bevált a + kispárna éjjel :)

most két puha párnán alszok, volt hogy az alsó keményebb fajta volt, nem tudom eldönteni melyik a jobb verzió, ezt variálom

de mivel a felső párna puha, ezért oldalt alváskor jobban gyűrődik az arcom, a szemem mellett a halánték rész, így az alvó 3 ráncom mindig kap rendesen!

még folyik a kísérlet :-D lehet hogy a felső párnát keményebbre fogom cserélni

az tuti hogy a hason alvás nem tesz jót a ráncoknak, de az oldalt alvás sem

a magas párna segít hogy ne legyünk reggelre ödémásak

na de ez a hanyat fekve alvás azért nem semmi! ahogy a gésák csinálják, a szépségért mindent címszóval, néha kipróbálom, kb 10 percet bírok :-@

15958. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15956. - Mókus44)
2015. dec. 10. 14:23

drágám! részletes választ kapsz, mert részletesen is kérdezel! :) :-)

ne izgulj! miden rendben lesz

de annak nagyon örülök hogy a jégzselét nem tetted be újra a hűtőbe! jó döntés :)

ha itt lenne cumus, biztosan írna hogy a jég nem a szemre kell hanem egy jó koktélba! :-D

15957. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15956. - Mókus44)
2015. dec. 10. 14:19

azaz, az orrod felett, az lesz az a kis ragasztó ami maradjon is fent varrat szedésig :)

és a halánték felé is lennie kéne olyan kis ragasztó nak, a cérna másik végén, ott lesz az, csak lehet hogy most takarja egy másik ragasztó

de szerintem látszik most is, csak még nem tudod hogy az nem a varrás vonalán van ragasztva hanem ahol kibújik a cérna, utána van lerögzítve a cérna vége, a "hőscincér" fazon :-D

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook