Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok, eddig csak olvasgattam és képekett nézegettem, de gondoltam leírom, hogy 14-én hétfőn megyek felső szemhéjplasztikára.
Mivel hasznosnak találtam az előtte-utána képeket, majd igyekszem én is feltölteni képeket.
Jelen pillanatban eléggé izgulok és félek....
Legrosszabb esetre, ha lassan gyógyul, beszereztem egy nagy és sötét napszemüveget!
Remélem tényleg csak a szuri fáj és az is csak egy kicsit...
Szia!
Sajnos elmúlt a bociszem. :(((
Nagy nagy bánatomra.
Nincs tasak, ha reggel ödéma van, alul akkor is szép, a ráncok is kisimultak, a felső viszont vállalhatatlan reggelente.
Sötét karikák vannak, amik nyáron nem is látszanak, de ilyenkor télen, a sápadt arcomon bénák.
Akik itt beszélgetünk a legtöbbünknek már volt szemhéjműtéte.
Rákattintasz a nevére, adatlap, képek
Vagy ha naplóban van:
Név, interaktivitás, napló (ha titkos, jelentkezz be)
Sziasztok!
Nagyon hasznos dolgokat írtok! Mire megyek műtétre, nagyon okos leszek! Köszi!
Egymás képeit hol lehet megnézni? Szívesen nézegetnem én is, előtte-utána fotókat, köszönöm!!!
Szia!
De jó, hogy itt vagy!
Az alsó most milyen? Elmúlt a bociszem effektus?
Szia!
Nekem ez év áprilisban volt az alsó. Jövő hét kedden a felső.
Nem is az alsót akartam megcsináltatni, hanem a felsőt, de BB doktornő azt javasolta, legyen alul előbb.
Igaza lett tényleg szebb lett az arcom.
De bizony annyira nyomi, petyhüdt a felső - sőt felemás is, így a jobb szemem kisebb - hogy már alig várom, hogy túl legyek a műtéten.
Ha fáradtabb vagyok a kezemmel kell segítenem a jobb szemhéjamat, mert mintha nem nyílna ki úgy, mit a másik szemem. Nem tudom mennyire érthető. :)
Tehát alul szépen kisimultam, de felül nem szép és ez rontja az összképet.
Már alig vártam, hogy jöjjön a december, mert időben ekkor engedhetem meg magamnak a pihenést és a műtétet.
Szóval az átmeneti hónapok felemás érzéssel teltek, mert ott volt a sima, tasak nélküli alsó rész, aminek nagyon örültem. És ott vannak még keddig a béna, petyhüdt felső szemhéjak, amik öregíti, fáradttá teszik az arcomat.
Sziasztok Szép Szeműek!
Először is elnézést, hogy így eltűntem.
Másodszor: 2015. december 15-én kedden felső szemhéjplasztika. :)))
Most csak ennyire van időm, de dokumentálok mindent, mint az alsónál.
Puszi!
Ducati
Na, szuper! Kíváncsi vagyok milyen tapasztalataid lesznek! Feltétlenül számolj majd be, ha mégy! :)
Amúgy ez a hormonális, meg nyirok cucc + kor összefüggés, nekem nem volt nyilvánvaló. De a kor haladtával valóban egyre durvább...
Hogy vagy most Mókus? Mennyire véreztél be? Remélem jegeled a jegelést! :) Én már utólag látom, többet ártott, mint használt. Bár, ugyanakkor jól is esett. Ilditől már kaptál részletes útmutatót a hogyan továbbhoz, ennél többet nem tehetsz, csak türelmesen vársz és optimistán állsz a dolgokhoz....nekem sokat segített az is, ha nem néztem tükörbe! :)
Én mindig ödémás voltam, már gyerekként is, emlékszem, sőt az én gyerekeim is hajlamosak rá. Ráadásul imádok hason aludni, bár azt már próbálom mellőzni, viszont a magas párnán alvástól meg rettentően fáj a nyakam és a vállam. Többiek, hogy csináljátok?
És aranyos vagy.... de lassan én is elérem a bűvös 40-et. :(
Remélem te lassan elkezdesz javulni, még pár napig nem látsz nagy változásokat, leszámítva az ödéma lappadását, de már az is valami. A vér az már lassabban fog kopni, de azt meg tudod majd sminkelni! :) Gyógyulj! :)
Ja, a hajamat én is égnek állítom mindig éjszakára.
:)
Jégileg: nekem is úgy tűnt anno, hogy a frissen műtött sebet nem jó ötlet jegelni. Ellenben úgy 2-3 nap után, mikor elkészült és szépen kiteljesedett az összes véraláfutás, akkor már kívánta a jegelést. Persze csakis pár percet, nem a seb hanem az ödéma/vérömleny, vékony textilbe csavarva a jégzselét. Ez a duzzanatot segít valamennyire lehúzni, szerintem.
Párna: hát én mostanra nagynehezen leszoktam a hasonalvásról :) De csak részben a 40+ téma miatt, inkább azért, mert ha este rendesen bezabálok, márpedig az nagyon ritkán marad el, akkor egyszerűen nem tudok hasra feküdni :)
Az oldalfekvés se gyűr meg szerintem nagyon, ha az ember nem annyira az arca, mint inkább a nyaka alá gyűri be a kispárnát, gyakorlatilag csak megtámasztva az egész szerkezetet a gerinc vonalában
De örülök Kori hogy neked is bevált a + kispárna éjjel :)
most két puha párnán alszok, volt hogy az alsó keményebb fajta volt, nem tudom eldönteni melyik a jobb verzió, ezt variálom
de mivel a felső párna puha, ezért oldalt alváskor jobban gyűrődik az arcom, a szemem mellett a halánték rész, így az alvó 3 ráncom mindig kap rendesen!
még folyik a kísérlet :-D lehet hogy a felső párnát keményebbre fogom cserélni
az tuti hogy a hason alvás nem tesz jót a ráncoknak, de az oldalt alvás sem
a magas párna segít hogy ne legyünk reggelre ödémásak
na de ez a hanyat fekve alvás azért nem semmi! ahogy a gésák csinálják, a szépségért mindent címszóval, néha kipróbálom, kb 10 percet bírok :-@
drágám! részletes választ kapsz, mert részletesen is kérdezel! :) :-)
ne izgulj! miden rendben lesz
de annak nagyon örülök hogy a jégzselét nem tetted be újra a hűtőbe! jó döntés :)
ha itt lenne cumus, biztosan írna hogy a jég nem a szemre kell hanem egy jó koktélba! :-D
azaz, az orrod felett, az lesz az a kis ragasztó ami maradjon is fent varrat szedésig :)
és a halánték felé is lennie kéne olyan kis ragasztó nak, a cérna másik végén, ott lesz az, csak lehet hogy most takarja egy másik ragasztó
de szerintem látszik most is, csak még nem tudod hogy az nem a varrás vonalán van ragasztva hanem ahol kibújik a cérna, utána van lerögzítve a cérna vége, a "hőscincér" fazon :-D