Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

15952. Mókus44 (válaszként erre: 15949. - MelB)
2015. dec. 10. 12:50
Köszönöm, hogy írtál MelB. Így egy naposan minden jó tanács jól jön, pláne, hogy Te is hasonlóan jártál. Már biztos, hogy többet nem próbálkozom jegeléssel, mert nemrég megint tettem egy próbát és bár nem kezdett dőlni a vér, de a ragasztócsík alatt, szintén a jobb szememnél, átütött egy ponton. Gyorsan abba is hagytam és be sem teszem többet a hűtőbe a hűtőzselét, h eszembe se jusson ismét próbálkozni. Amikor levettem a ragasztócsíkot majd szombaton, akkor utána magát a varratot kell kenegetni Tobradex-el? Tegnap annyira a hatása alatt voltam a dolgoknak, hogy képtelen voltam összpontosítani a lépésekre amiket Bea mondott... Az megvan, hogy szombaton vegyem le a csíkot és hogy kenegessem, de pl hogy pontosan mit....azt nem tudom. Ja és a patikában megkérdezték, hogy biztosan 5x kell kennem naponta a szemem?! Merthogy Bea általában azt írja fel, hogy naponta 1x kell kenni, de az én vényemre 5 szöri kenést írt. Lehet, hogy direkt, mert látta, hogy nagyon vérzett?! nem tudom. Feketenadálytő krémet már vettem én is korábban,azzal már bőszen elkezdtem alul kenni. Hihetetlen amúgy, hogy milyen látványosan megy lefele a bevérzés. Szinte óráról órára látom, hogy terjeszkedik. Az ödémával kapcsolatosan annyi, hogy bár nem tudom, hogy ti hány évesek vagytok, de engem múltkor lehűtött a nőgyógyászom amikor vízvisszatartásra panaszkodtam, hogy "jah kérem, 40 év fölött kezd megváltozni, rakoncátlankodni a hormonháztartás és hát sajnos ennek egyik velejárója az ödémásodás." Kimondta a bűvös preklímax szót is, de mondtam, hogy na jó ne mondjon többet, nem akarom tudni. Téged ez nyilván nem érint, mert a szemeden látom, hogy fiatal vagy, de mint információ mondtam azoknak, akik esetleg már emiatt is ödémásodhatnak. És persze egyénfüggő is.
15951. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15945. - Mókus44)
2015. dec. 10. 12:48

Egy hónap telt el a felső és az alsó között, a felsőből egy hét után lett kivéve a cérna, ahoz képest telt még el három hét! mert ezt kérdezted: hogy viseltük az alsó látványát még nem lett kész

sajnálom hogy véreztél! szerintem sem jó ötlet a jegelés! én nem csinálom sosem

trauma éri a szervezetet minden beavatkozáskor, nem kell még külön stimulálni, nyomni, bármi külső hatást még rátenni

csak pihenj! Ne hajolj! bírd még ki ezt a két napot

én egy éve, mióta volt a szemhéjplasztikám , plusz egy kispárnával alszok, ez is sokat segít abban hogy reggelre ne legyen dagadt a szemem

15950. MelB (válaszként erre: 15947. - Triniti77)
2015. dec. 10. 09:41

Megértem a döntésed. Ezt neked kell tudni! Én is elgondolkodtam azok alapján, amit írtál, de én megcsináltatom. Nekem nagyon ráncolódik a bőr ha nevetek, és a táskák is látványosak napközben is, bár sokkal barátságosabb a helyzet mint reggel, akkor nagyon bevizesedek. És igaz az, hogy aki ödémásodásra hajlamos, az a beavatkozás után is vizesedik valamilyen szinten. Ezt mondta BB is, viszont nem mindegy, hogy mennyire, mert a zsír, amit eltávolítanak, kétszer annyi vizet fog meg. Nekem is ödémás a felső is reggelente, de össze sem lehet hasonlítani.

Kíváncsi vagyok a nyirokmasszázsra, írj, hogy mit tudtál meg! :)

15949. MelB (válaszként erre: 15944. - Mókus44)
2015. dec. 10. 09:23

Ne csüggedj, Mókus! Örülök, hogy túl vagy rajta! Gondolom minden nehézség ellenére te is! Most annyit tudsz tenni, hogy nagyon vigyázol magadra! Én a helyedben nem jegelnék, én sem fogok az alsónál. Én ugyanígy jártam mint te, a jegelésnél kezdett el dőlni a vér, szintén a jobb szememből. Csak nekem a szemgolyómba is jutott bőven és annyi vér tódult ki a seben keresztül, hogy keletkezett egy nagy alvadt vér göb a heg mentén, amitől hetekig úgy tűnt, mintha szét lenne nyílva a seb. Ne aggódj, kicsit csúnya lesz, ha pár nap múlva leszeded a ragasztócsíkot. Kicsit távol lesznek a sebszélek egymástól és közöttük ott lesz az alvadt vér, amit a Tobradexxel fellazítva szép lassan óvatosan el tudsz majd távolítani, így meg tudod gyorsítani a heg gyógyulását. Szerintem nem gyógyul csúnyán, csak lassabban. Nekem is azt mondta BB, hogy ne aggódjak, mert nem lesz csúnya.

Bea aloét vagy körömvirágkrémet ajánlott a véraláfutásra, de sokan használnak fekete nadálytő krémet is. Jobbulást kívánok és fel a fejjel! Minden rendben lesz! :)

15948. MelB (válaszként erre: 15943. - Kori54)
2015. dec. 10. 09:03
Köszi szépen! :) De igen, amint eljutok odáig... Karácsonyi őrület van.... :)
15947. triniti77 (válaszként erre: 15932. - MelB)
2015. dec. 10. 08:57
Én is látok magamon egy minimális bőrfelesleget, de nem igazán az a zavaró. Amivel meggyőzött az orvos az az volt, hogy megkérdezte, hogy mindig táskásnak látom a szemem vagy napközben jobb. Azt mondtam, hogy napközben jobb. Azt mondta a zsírtöbblet az nem múlik el az mindig látszik, ez inkább ödéma ami hajlak, vagy hormonális ill. keringési probléma. Ha kivesz bőrt és azt a minimális zsírt attól még az ödémára való hajlam nem múlik el. Tehát nem tud annyira látványos dolgot csinálni, amiért érdemes lenne felvágni. Egyébként nevetés közben tényleg van egy hosszanti csík a szemem alatt ami tényleg izom, tehát az se változna. de persze van ellenpélda akiknek az ödéma is elmúlt a plasztika után, ez is szerintem ember függő, de én abból kiindulva, hogy felsőm is ödémásodik továbbra is a műtét óta, szerintem nálam nagy javulás nem állna be. Tehát lemondtam egyenlőre a műtétről, inkább elmegyek egy komolyabb arckezelésre, meg most olvasgatok a nyirokmasszázsról, ami segíti az ödéma megszüntetését. Aztán valami csak lesz. :)
15946. MelB (válaszként erre: 15940. - NNelly)
2015. dec. 10. 08:44
Na, ez biztató! :) Remélem, hogy elsimul a bal oldali is! Köszi!
15945. Mókus44 (válaszként erre: 15942. - Kiss Ildikó)
2015. dec. 10. 08:08
Fú Ildikó, nagyon szerencsés vagy, hogy a felső műtéte után 3 hétre máris meg lehetett az alsót műteni. Nekem már most azt mondta Bea, hogy a gyógyulás miatt lehet, hogy csak februárban kerülhet erre sor sajnos. Beszélgettünk a lézeres arckezelésről és képzeld felmerült a neved is, mondta, hogy példát lehet venni rólad, mert sokan azért nem vállalják ezt a kezelést, mert 1 hétig valóban kellemetlen az utóhatás, viszont a Te példádon tökéletesen látszik, hogy mennyire megéri ez a nem túl jó egy hét, mert aztán drámai a fiatalodás. És tényleg. A képeiden abszolút ez látszódik!
15944. Mókus44
2015. dec. 10. 07:55
jó reggelt Mindenkinek!Tegnap este miután írtam bebugyoláltam a jégzselés szemmaszkot papírtörlőbe és nagyon finoman ráhelyeztem a szememre fekvő helyzetben. Egyszercsak azt éreztem, hogy patakokban folyik a meleg vér a jobb szememből, illetve nyilván a sebből. Egy darabig ezt csinálta, aztán abbamaradt szerencsére. Nem pánikoltam túlzottan, mert Bea mondta, hogy előfordulhat még vérzés, viszont emiatt nem jegeltem többet már tegnap, és inkább nem tenném ma sem. Szerintetek emiatt kevésbé szépen fog gyógyulni? Sajnos nekem is olyasmire dagadt, mint MelBnek és hasonló egyelőre a szemhéjon lévő bevérzés is, de bízom benne, hogy a gyógyulási folyamat mindenkinél más és talán szerencsésebb leszek. Ha nem, az sem baj,nyilván minden rendben lesz idővel.
15943. kori54 (válaszként erre: 15939. - MelB)
2015. dec. 9. 22:23
Örülök és gratulálok a javulásodhoz! Nem teszel fel új képet? :)
15942. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15941. - Mókus44)
2015. dec. 9. 21:09

Szia Mókus ! örülök hogy sikerült ! jó hogy jelentkeztél!

én is így mondanám: nagyon megnyugtató a Bea :)

annyira örültem hogy kész a felső hogy nem is foglalkoztam az alsó látványával, már a nyolcadik napon sminkeltem, az alapozó meg takarta az alsón a bőrfelesleget :)

azután eltelt három hét és jött az alsó

de hidd el hogy annyira fogsz örülni a felsőnek, hogy az alsó látványa tuti nem fog zavarni! :)

15941. Mókus44
2015. dec. 9. 20:33

Sziasztok! Hát végre túl vagyok én is a felsőn:-)!

Pár órás a dolog, mert 5-kor végeztünk. jó fej csaj ez a Bea és valóban nagyon ügyes és végtelenül megnyugtató. Mondta, hogy véreztem eléggé, úgyhogy várható a lilulás és bedagadás, de nem érdekel, egyszer elmúlik úgyis. Mondta, hogy innentől három napig várhatóan csak csúnyább lesz, de ne ijedezzek. Ha nagyon izgulok, majd írok ide :-), hogy biztassatok. Amúgy mondta, hogy játszik nálam simán az alsó is, úgyhogy majd azt is megcsinálja. Most a legnagyobb parám az egyébként, hogy milyen lesz az, hogy amikor 1-2 hét múlva már szép a felső, akkor ott otrombáskodik alúl a tyatyi, ráadásul most egy kicsit fodros a húzódástól, de ez majd nyilván az alsó műtétnél eltűnik teljesen. nálatok milyen volt ez az átmeneti időszak az alsó, felső között?

köszi válaszotok

Mókus

15940. NNelly (válaszként erre: 15937. - MelB)
2015. dec. 9. 15:18

A belső szemzugnál a metszés vonalában már többünknek keletkeztek göbök, ha végleg ott maradna, lézerrel el lehet tüntetni.

Nekem azt mondta Bea, hogy faggyú (zsír), próbál utat törni magának. Korinak szedte le legutóbb, már nyoma sincs. A ráncolódást is el lehet simítani, ha magától nem menne.

15939. MelB (válaszként erre: 15936. - Smoochie)
2015. dec. 9. 15:07

Köszi, én is ebben bízom! BB is azt mondta, hogy kétszer ugyan oda nem üt a ménkő! :)

Nagyon jó lenne, ha ez alkalommal én is megúsznám a gyógyulást 1-2 héten belül.

Mikorra tervezed az alsót? Neked mi a gondod vele?

15938. Kiss Ildikó (válaszként erre: 15937. - MelB)
2015. dec. 9. 14:59

Jó lesz ez úgy látom! szépen alakulnak a dolgok, ha lassan is de alakul :)

ezek a kis göbök jönnek mennek! van amelyik 3 hétig is marad, de szerencsére elmúltak, nekem is volt több, inkább az alsó szempilla soron

15937. MelB (válaszként erre: 15935. - NNelly)
2015. dec. 9. 14:54

Bizony! :) Ebben legalább az a jó, hogy a fehér lovon a szőke herceggel ellentétben tudtam, hogy ez a nap tényleg eljön!!! :)

Sokat simultak a hegek, még rózsaszínek és a szemhéjam is natúrban, de sminkelve egyáltalán nem észrevehető. A jobb szememnél a belső szemzug felöli heg besimult, a jobb oldali még látványosan beráncolódik és keletkezett rajta egy kis göb, de alig látszik. Az a csúnya alvadt vérrel teli seb is behegedt szépen 2 hete, már nyoma sincs! :)

15936. Smoochie (válaszként erre: 15934. - MelB)
2015. dec. 9. 12:55

Végre :) Hát reméljük, hogy az alsóval nagyobb szerencséd lesz, már ami a gyógytartamot illeti :)

Nekem is nagyon kéne már az alsó, csak találnám már végre ki, hogy mikor tűnhetek el egy hétre. Ha ugyan nem kettőre...

15935. NNelly (válaszként erre: 15934. - MelB)
2015. dec. 9. 11:07

Hurrá, eljött ez is! :)

Egyértelműen rekorder vagy a gyógyulási időt tekintve, de tetszik, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!

A hegek most milyenek?

15934. MelB
2015. dec. 9. 08:57
Képzeljétek lányok, mára már csak 1 mm2-nyi vérecske van a szemgolyómon, ami már egyáltalán nem vehető észre, a monoklim egy hete teljesen felszívódott, úgyhogy már csak az utazótáskák maradtak, de én már ennek is örülök! Január közepén lesz az alsó! Már nagyon várom! :)
15933. MelB (válaszként erre: 15915. - NNelly)
2015. dec. 9. 08:53

Szia Nelly!

Ez nagyon hasznos volt, én is köszi! :)

15932. MelB (válaszként erre: 15930. - Triniti77)
2015. dec. 9. 08:45

Szia Triniti!

És most hogy fogsz dönteni? Ahogy olvastam a soraidat, hasonló problémánk lehet az alsóval. Te hogy látod, valóban az izom ráncolódik, vagy a bőr? Én egyértelműen látom,hogy a bőr, nem is kicsit! Zsír is van alatta bőven, reggelre rendkívül ödémás vagyok, ráadásul jó mélyek a táskák is.

És a többi orvos mit javasolt?

15931. AncsyGSX-R (válaszként erre: 15930. - Triniti77)
2015. dec. 8. 09:29
Csütörtökön megyek hozzá, írok majd nektek mit mondott, javasolt. Bea egyébként szemöldök csipesszel kb 3-4mm felesleges bőrt tudott összefogni a szem alatt, azt mondta ezért nem kaszabolna szét.De majd írok hogy a ránc felvarras féleség nekem ok e:)
15930. triniti77 (válaszként erre: 15927. - AncsyGSX-R)
2015. dec. 8. 09:06
Én is most készültem az alsó szemhéjplasztikára a felső után két évvel. Februárra terveztem, de előtte elmentem még egy két konzultációra más orvosokhoz is. Tegnap akinél voltam azt mondta, hogy ő tuti nem csinálja meg mert igazán nincs is bőrfeleslegem a zsír meg kevés és ha kiveszi karikás lesz a szemem. Amikor mosolygok és ami egy kicsit ráncolódik az izom, ilyen a szemem nem fog változni. Tehát nem ajánlják a műtétet. Kíváncsi vagyok, hogy a Paput mit mond neked, lehet hogy hasonló a problémánk.
15929. Mókus44 (válaszként erre: 15928. - AncsyGSX-R)
2015. dec. 7. 10:00
:-)Igen, látom itt mindenki elégedett, úgyhogy egyáltalán nem félek! Fú, hát elég kiváncsivá tettél, hogy Bea mekkora bőrfeleslegre mondott nálad nemet az alsó szemhéjadnál, és hogy a ráncfelvarrás alternatíva amit ajánlott, az végül csak a szemed érinti? Vagy tulképpen az egész arcod megemeli? A botoxhoz annyi, hogy nekem is volt már, és tényleg igaz, hogy a szem alatti ráncokat kvázi elmélyíti. A mérgesránc és homlok tök oké volt, de a szemem alatti tatyik, inkább lógni kezdtek tőle picit.... Alig vártam, hogy kimenjen belőle. Bár egyébként nyilván számít az is, kinek mit kell eltüntetni. Nagyon kimatekozott mennyiséggel és a legjobb helyre adva, talán jó eredményt is el lehet érni szem alatt is.
15928. AncsyGSX-R (válaszként erre: 15924. - Mókus44)
2015. dec. 7. 08:07
Írtem alőbb,hogy végül nem volt műtét,olvasd el :) Én sokáig lila, kék, zöld voltam felső műtét után, de ez egyénre változik, nem mki lilul. :) És még így sem bántam meg, hogy sokáig nem néztem ki túl jól..Ne félj, a műtét szép lesz a szemed, sokan ezt igazoljuk itt :)))
15927. AncsyGSX-R (válaszként erre: 15912. - Smoochie)
2015. dec. 7. 08:05
Botoxom már volt többször nála, azt ismerem, de a szem alatti ráncokra az nem ér semmit,csak az oldalt lévőkre. Sőt a napokban hallottam,hogy a botox ha kimegy,ráncosabb lesz utána a bőr,mint előtte..nem tudom,ebből mi igaz.. Végül aztán nem lett egyébként műtét, mert Bea nem akart szétkaszabolni :)) Azt mondta, nagyon kevés még a szem alatti felesleges bőr, hiába ráncos, akkor is kevés és inkább elküldött Paput dokihoz egy ráncfelvarrás féleségre. Azt mnodta, az erre tökéletes és még nyoma sem marad az arcomon. Hajtőnél vágnak, vagy mi. Ez is ambuláns műtét és még annyira sem fáj állítólag, mint a szemműtét. Ja és így botox sem fog kelleni :) A héten tervezek hozzá elmenni konzultációra,aztán meglátjuk. Micky mouse nem szeretnék lenni, hogy úgy kifeszítenek, úgyhogy kiváncsi vagyok, mit mond majd a doki :) állítólag ő is egy profi szakember :))
15926. AncsyGSX-R (válaszként erre: 15925. - Akirecsi)
2015. dec. 7. 08:00
Mert nagyon vérezhetsz tőle,ami viszont nem jó műtétnél.
15925. Akirecsi
2015. dec. 5. 18:55
Sziasztok! Felső szemhéjplasztika előtt állok. Olvastam, hogy nem javaslojátok előtte a vitamin szedését. Miért?? Mit befolyásol?
15924. Mókus44 (válaszként erre: 15911. - AncsyGSX-R)
2015. dec. 5. 10:07

Szia Ancsy!

Hogy vagy? Minden jól alakult igaz? Én szerdán megyek felsőre és nagyon érdekel minden tapasztalat! Kérlek írj a dolgok állásáról. Pl elindult a lilulás, vagy szerencsés vagy és nem vagy lilulós?

Köszi válaszod

Mókus

15923. a272d5bba7
2015. dec. 4. 18:18

Jó estést kedves szépszemű hölgyek!Most találtam rá a neten erre a szuper fórumra. Én alsó plasztikára készülgetek, volt valakinek mostanában? Ha igen, van olyan, akinek titkos naplóban előtte-utána képek is vannak és beengedne? Nagyon parás vagyok, de eldöntöttem, hogy megcsináltatom ezt a beavatkozást.

Köszönöm! Szép estét, jó hétvégét mindenkinek!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook