Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszi! :) Én is meg vagyok vele elégedve! Bár jól megszenvedtem értük!
Remélem jól sikerül a műtéted! Jelentkezz, ha túl vagy rajta! Nagy kalappal!!! :)
Bekopogtattam.
Nem kell..... BB is azt mondta, hogy egy kezén meg tudja számolni, ki volt ilyen szerencsétlen mint én...
Most mi van veled, hogy vagy? Hogy zajlott a műtét? Dagadás, bevérzés? Remélem minden OK! :)
Hej, ha ezt előbb olvasom, szóltam volna, gyere át hozzám is konyhát takarítani, nálam van mit!
Szerintem, ha ennyire izgulsz, nyugodtan vegyél be egy nyugtatót műtét előtt.
Hát lányok, már azon gondolkodom, hogy valami bódító tartalmú italt veszek magamhoz, mert kínomban már a konyhában takarítom a semmit. :)
Álmosság sehol. Ideg a köbön.
Most néztem meg a fotóidat.
Leszámítva azt "amire nem számítottál", a szemhéjad nagyon szép lett!
Jó nagyok lettek a szemeid.
Kérezkedj be a naplómba és láthatod nálam hogyan zajlott az alsó. :)
Köszönöm! :)
igen!
Ma volt! :)
Szombaton kell leszednem a ragasztócsíkok felét és jövő héten megyek varratszedésre.
A kérdésem talán csak annyi, hogy jól emlékszem, hogy kenni nem kell a szemem, majd csak szombattól?
Akkor meg is volt a műtét?
Ha kérdésed van, sokan vagyunk itt, akik tudunk válaszolni.
BB-nél voltam ma!
Megnéztem a fotóid és utána kezdtem el nagyon izgulni! :P
A végeredmény szép, de jó hosszú a gyógyulás, ahogy látom...
Köszönöm!
Nyuginak nyoma sincs. :D
Köszönöm!
Feltétlen írok :)
Egyre jobban izgulok...
holnapra sok jót kívánok én is neked! minden okés lesz :) hiszen már van rutinod
gondolunk rád! este meg írj hogy mi volt
Te jó ég, enyém a 16000. hozzászólás!
Szerintem ez valami égi jel holnapra :D
Nem nyitok új naplót, minek tököljünk a bekérezkedésekkel :)
Viszont a beígért képeket nem tudom még feltenni, mert vacakol a rendszer.
Lányok holnap utazom Pestre.
Délben műtét.
Mostanra beütött a fososodás. :DD
Hiszen tudjátok milyen vagyok...
De úgy döntöttem semmi Xanax vagy Frontin, mert áprilisban is jól kiütött 1 nyavalyás szem. :D
Viszont mielőtt bemegyek egy Algopyrint beveszek, mert lehet emlékeztek, hogy a finisben már ment ki az injekció és bizony nagyon fájt mire vége lett.
Kaptam egy pohárban Algopyrin injekciót, megittam de semmit nem ért. Szerintem a placebó hatásra számított, aki nem tette bele. :DD
Teszem fel az előtte képet - a félig látható szememről :D - a naplómba.
Puszi!
A tasakok miatt. :)
Volt egy szemgyulladásom, ronda dagadással és miután lelohadt, nem húzódott vissza szépen.
Láttam én, hogy alul sem okés, de egy szelfi során rádöbbentem, hogy csak a szemem fele van a képen. :D
Ez pedig a felső petyhüdtsége miatt volt.
De nem bánom, hogy az alsó lett meg hamarabb. Látható micsoda különbség van az előtte-utána képeken.
Szia!
Érdekes, hogy neked az alsót ajánlotta előbb BB. Miért? Nekem pont a felsőt, azt mondta, hogy sokat javíthat az alsón. Milyen volt? Mik a tapasztalataid? Ha túl leszel a felsőn, feltétlenül végezz egy összehasonlítást, kíváncsi vagyok! Nekem januárban lesz az alsó.
Vannak fenn képeid?
Hú! Sajnálom, hogy te is megjártad....
Akkor hetek kérdése és rendbe jössz! :) Nem tudsz mást csinálni, mint türelmesen várni és sminkelni. Nem kell sötét szemfesték, nekem csak a nyílt seb és a benne lévő nagy alvadté vér miatt kellett, mert az kiabált belőle! Egy jó alapozó kell, és korrektor. Arra festhetsz világos színnel, nekem a gyöngyház bejött, sokat javított az összhatáson. Annyi, hogy a tyatyik ráncosabbnak tűntek alul a vastag alapozótól, de legalább nem volt lila. Annyit mutatkoztam csak, amennyit muszáj volt. Szabit meg tudod oldani?