Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia. Te mikor voltál nála konzultáción én pont egy hete és annyival egészíteném ki, hogy már nem kell háziorvosi beutaló. A többit viszont kéri:)
Azt megkérdezhetem, hogy neked milyen a vágás? Nekem annyit mondott, hogy a szemem formája és a bőr mennyisége miatt kb 6-8 mm túl fog lógni a szememen a vágás...kicsit azért parázom emiatt, hogy mennyire lesz feltűnő
Szia!
Szép napot kívánok Neked!
Hètfőn volt a műtétetem, ma szerda van, szèp lila monoklim van mindkét szemem alatt. Kicsit be is van duzzadva. Kenegetem feketenadálytővel.
A szemem csōpögtetem, a szemhèjjam jegelem. Pènteken lesz a varratszedès'Mèg most el sem tudom kèpzelni hogy milyen lesz. Mèg egyenlőre azt sem hogy mikorra mùlik el a lila folt. Kicsit zavar a ragasztò ès az hogy emiatt nem tudom kinyitni rendesen a szemem, de kibìrható. A legrosszabb nekem az ülve alvàs, illetve függőlegesen. Nem nagyon tudok ìgy aludni, ezért pihenni sem. Remélem hamarosan lehet rendesen aludni 🙂De minden kellemetlensèg ellenère nagyon várom vègeredmènyt 🙂Dr Tönköl negyon kedves volt a műtétetem alatt is, jót beszèlgettünk műtét alatt, elterelte a figyelmet. Gyorsan, biztosan dolgozott. Az injekció volt kicsit kellemetlen, a többit nem èreztem. Ellátott jòtanácsokkal, ùgy engedett haza. Nagyon kõzvetlen ès kedves volt. Várom a pènteket nagyon.
Köszönöm neked az èrdeklődèst, ìrok èg a továbbiakròl is.
Szia, szép napot kívánok!
Tegnap volt a műtétetem Dr Tönköl él. Végre túl vagyok rajta 😁
Szia!
Engem tegnap műtött felső szemhéjjal Dr Tönköl Tamás.
Friss rutin labor, vér és vizeletvizsgálat, EKG vizsgálat. Háziorvosi/szakorvosi műtéti alkalmassági nyilatkozat hogy helyi érzéstelenítésben elvégezhető a műtét.
Ezeket kéri. Ez nélkül nem végzi el a műtétet.
Sziasztok! 7 eve volt also szemhej mutetem Dr Balint Beanal. Akkor azt mondta, a felsovel meg varjunk - most eljott ennek az ideje is... Jo lenne minel elobb tulesni rajta (amig adott a home office lehetoseg :)), de gondolom, BB-nal legalabb fel ev a varakozas.
Neztem dr Tonkol oldalat, azt irja, jelenleg nem tud uj pacienst fogadni - ez vajon igaz? Tudjatok, nala mennyi most a felso szemhej mutet? (BB-rol talaltam is infot, hogy nala 160e)
Azt hiszem, nem merek kockaztatni, kettojuk kozul valasztanek. Koszi a valaszokat elore is!
Köszönöm az érdeklődést! Lassan gyógyulok: a lila bevérzések alul még látszanak,oldalt a sárga foltok már szinte alig látszanak, még mindig olyan érzésem van,mintha a szemhéjaim le lennének tapasztva,nehézkes a pislogás és nem is tudom teljesen zárni,főleg a balt.Emiatt ugye még mindig homályosan látok,ez a legidegesítőbb az egészben.Bár tudok dolgozni,de nagyon nehéz olvasni a gépet és továbbra is kerülöm,hogy nagyon a kollégák szemébe nézzek. :/
A 2 hét szabi lehet,szűkős lesz,bár elképzelhető,hogy te szerencsésebb alkat vagy.
Sziasztok! Ma van a műtét utáni 9.nap. Még mindig homályosan látok,nem csukódnak teljesen a szemeim,ráadásul az amelyik a kezdetek óta csúnyább,ma húzódott is eléggé,már-már fájt. De továbbra sem pánikolok,többen írták,hogy sokszor felemásan és akár visszaesésekkel javultak.
A kinézetem sokkal jobban aggasztott,mivel még alul nagyon lila, oldalt pedig nagyon sárga-és ma debütálnom kellett az irodában. Páran ajánlottak itt egy sminkes helyet,most én is promotálnám őket!!Az eladó hölgyek igazából sminkesek,filmes profi sminkeket és kellékeket árulnak.Mikor megmutattam az arcom,egyből kifestettek,hogy a bőrszínemhez,meg a folt intenzitásához passzoló fedő festéket kitapasztalják és részletesen elmagyarázták,hogyan csináljam majd magamnak. Az alap fedő csak 1400 Ft,de nyilván csomó mással ki lehet maxolni még a fedő hatást.Rendszeresen járnak hozzájuk plasztikázott emberek,némelyik orvos egyből adja is műtét után a címüket :D Szóval a varázshely:XV.Ó utca 24-26,Euro Cosimex Bt. Kryolan City
Bálint Beanal igen!pl ha ázsiai vágású a szeme,vagy egy ismerősömet azert nem vállalta mert még (fiatal)és túl feszes a szem külső részénél a bőr,és nem lenne elégedett az eredménnyel ….majd pár év múlva vissza várja 🤗.
Egy másik ismerősömnek meg inkább mini arcplasztikát javasolt (más dokinal),mert nem lett volna elég a szemhejplasztika.😊
Szia!
Most voltál nála konzultáción? Ha igen, mikorra kaptál időpontot a műtétre?