Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem is Dr. Bálint Beátát ajánlották, de egyszerűen nem találok hozzá, olyan elérhetőséget, amin sikerülne elérni... tudnátok segíteni? Hol van magánrendelése?
És kb. mennyi a várakozási idő?
Köszönöm: Timi :-)
Szia!
Nekem 2 hete csinálta Dr Tönköl Tamás a felső szemhéjplasztikámat. Kopogtass be hozzám, szívesen megmutatom a képeket 🙂
Sziasztok!
Kb 3 hete volt a mutetem es sajnos meg mindig nagyon nem egyforma a ket szemem. Varratszedes utan ugy tunt gyorsan felzarkozik a duzzadtabb de sajnos mig az egyik mar nyilt a masik duzzadt es igy ugy nezek ki mint akinek behuztak az egyik szemere egyet. Kezdek kicsit aggodni h igy maradok... vki jart hasonlokepp? Van esely h egyforma lesz ennek ellenere? Mik a tapasztalatok?
Koszi
Én sem látok különbséget,de simán elhiszem,hogy van,hiszen te sokkal alaposabban látod.Én a helyedben várnék 2-3 hónapot,amíg teljesen regenerálódnak a szemeid,valószínű,hogy egyformák lesznek.
Nekem 3 hete volt a műtét és habár kinézetre nem,de 'érzésre'nem egyformák,az egyiket még mindig nehezebben csukom le,sőt lehet még mindig nem is teljesen tudom.meg nem is egyformán lilultak.de biztos vagyok benne,hogy behozzák egymást :D
Sziasztok!
Október 18 ra van Tönköl dokihoz időpontom felső szemhéj mütétre de egészségügyi okok miatt le kell mondanom. Még a dokinak nem szóltam gondoltam megkérdezlek titeket esetleg vkinek ez az időpont megfelelne e?Mert ha igen akkor már úgy hívnám fel.
Szia!
Nekem Dr Tönköl csinálta a felsőszemhèjam hètfőn.
Tegnap volt a varrarszedès, gyönyörű lett🙂Nagyon őszintén tudom őt ajánlani. Nagyon kedves és csodálatos az eredményem. Ès szerintem árban is kedvező volt. 12o volt a vège. Szerintem profi amit ès ahogy csinálja 😉
Köszönöm szépen.
Akkor lehet inkább Bálint Bea lesz a befutó, neki nagyon sok munkáját lehet látni. Konzira van időpontom, csak nem tudom utána mennyi a várakozás.
Szia!Nekem Bálin Bea csinálta a felsőt,Kovács Ferenc meg a cicimet.Jó messze vannak egymástól :D
Én mindkettőjükkel maximálisan meg vagyok elégedve.Régebben láttam Kovácstól szemhéj plasztikát (alsót,felsőt) és gyönyörű munka volt,de ő ciciben gyakorlottabb,az biztos,hogy Bea több szemet csinál mivel ő szemész.Nehéz döntés....ha teheted,menj el mindkettőhöz konzira-hátha segít.
Sziasztok.
Alsó szemhéjplasztika van tervben. Dr Kovács Ferenc Ágfalva, vagy Dr Bálint Beáta? Utóbbira nagyon sokat kell várni, viszont sokkal olcsóbb és sok ilyen munkáját látom. Dr Kovács alsó szemhéjplasztikai munkáit nem látom, kevés infót találok. Ha valaki tud segíteni, köszönöm szépen.
Még ha marad is heg,valószínüleg hajszál vékony lesz,mint egy kis ráncocska. Szerintem ez még mindig jobb,mint a lógó szemhéj... A plasztika utáni nyílt tekintet sokkal többet fiatalít,mint amennyit egy kis ránc öregít.
Azért persze én is drukkolok,hogy minél jobban eltűnjön az enyém,műtét után 18 nappal most még elég erőteljes
Szèp napot kìvánok mindenkinek!
Hètfőn műtött Dr Tönköl feső szemhèjjal. Tegnapra már nem csak lila,duzzadt is lett a szemem alatt. Mèg ma is ez a helyzet, igaz oldalt már elkezdett sárgulni. Más is járt ìgy? Mennyi idő alatt hùzódik vissza a duzzanat a szem alatt? Ès a foltok mennyi idő alatt szìvodnak fel?
Szia!
Nekem is tùl lóg. Mèg nem tudok nyilatkozni'holnap megyek varratszedèsre.
Szia!
Èn februárban voltam konzultáción nála. Akkor adott egy papìrt amin mèg ez rajta volt. Az jó ha már nem kell'mert nekem a háziorvosom nem adott ilyen papìrt. A keresztlányom egèszsègügyis ès ő intèzett nekem egy aneszteziológust aki kiadta. Elég tortùra volt.