Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia-engem Bea műtött 🙋🏽♀️
Menj ra a nevemre-első oszlop kozepen:Naplók-a piros lakat jelzi,hogy zárt a naplo;katt-“szeretném látni a titkos naplót”-katt…erről a napló tulajdonos értesítést kap,és engedélyezni tudja a belépést.Innen barmikor bele tudsz nézni…ami napló tetszik,azt érdemes “kovetni”fent a napló címenel kis csillag katt-akkor kedvencek kozt lesz,és ha frissíti a tulaj akkor latni fogod.
Sziasztok!
Új tagként kezdtem el olvasgatni a fórumot. Holnap megyek Dr. Bálint Beátához konzultációra. Felső szemhéjplasztikát szeretnék csináltatni. Aki már túl van rajta - nem feltétlenül csak a doktornőnél - az beengedne a naplójába fotókat nézegetni. Azt tudom, hogy kopogtatni kell, csak azt nem, hogy ez hogyan történik :D Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen
Szia! a mutet kb 50 perc,helyi érzéstelenítésben,a szurik kellemetlenek,de utána csak nyomkodast lehet erezni.Első nap meg fajhat egy kicsit,de kibirhato…inkább a tapasz zavaró.Gyors a gyogyulas,varratszedesig nem szabad hajolni,emelni.Utana,már vállalható az arc-alapozoval takarhato,ha van elsznezodes (lilulas).
Eolga2 nyit naplója hasznos lehet😊
Sziasztok.
Feb 12.-kén lesz a műtétem. Utána olvastam stb megkaptam felvilágosítást de nemismerek olyat szemjesen akinek volt felsőszemhéj műtéte.legyszi írjon aki tud milyen a műtét, utána az első két nap,mit lehet beszerezni ami praktikus stb.
Köszönöm szépen.
Inkább ne! mert az is irritálhatja a szemet.Én anno a contractubexet próbáltam de csípett,viszketett -úgyogy gyorsan lemostam.
Azóta volt más műtétem és akkor a bio-oilt használtam-nagyon megszerettem! szinte csak ezt használom az arcomra (a pigmentfoltjaimmal is elbánt).Igaz hogy oil,de gyorsan beszívódik,és nem marad "nehéz,ragacs" érzés a bőrön...de szerintem a hidratálód is pont elég lesz.Hidd el szépen fog gyógyulni,csak idő kell hozzá.
Probalj meg műkönnyet hasznalni,lehet száraz a szemed(itt több embernek segitett az égő,viszkető érzésre).
Meg friss a mutet-ami most fura az lehet,hogy teljesen normális😊ne aggodj-nehez-de most türelmesnek kell lenni. Pukli,ödéma el szokott mulni.Kép nélkül nehez véleményt mondani,de ha nagyon aggodsz,akkor kérd ki a dokid véleményét.
Sziasztok!
Nekem ma volt 2 hete felső szemhéjplasztikám, és holnap lesz egy hete, hogy kiszedték a varratokat. Azóta mintha állandóan be lenne kicsit gyulladva a szemem, kicsit égő, viszkető, irritált érzésem van. Ez normális ilyenkor még?
Tobrex szemcseppet kaptam rá. Illetve nem tudom, hogy milyennek kéne lennie a hegnek. Belefér, hogy még vöröses, duzzadt a szemhéjam kicsit? A belső szemzugnál pedig kisebb dudorok vannak, és kicsit asszimetrikusnak is látom. Elmúlnak ezek maguktól? Korai még aggódnom?
Sziasztok!
Ezer eve nem jartam a forumon, de most ujra aktualis lett a szemhejplasztika tema nalam. Van meg olyan szemesz, aki TB alapon mut? Anno Dr. Kaszas Annamarianal voltam konzultacion a Rokus Korhazban, de akkor azt mondta nincs szuksegem mutetre, menjek vissza 5 ev mulva. Azota eltelt tobb, mint 5 ev, nem tudom o egyaltalan meg rendel-e? Koszonom, ha valaszoltok
Jaj, nagyon remélem ! 🙏 Én még mindig látok különbséget a kettő között de az biztos, hogy műtét után 2 héttel még be volt ödèmásodva, azért volt olyan szörnyű , logó szemhéjam…
Egyébként nem bírtam ki, voltam egy szemész szakorvosnál, a nagylányomnak volt időpontja látásvizsgálatra és persze én is megkértem a dokit, hogy nézzen rá a szemhéjamra 😅 Ő is rögtön mondta, hogy várjak minimum 3-4 hónapot de inkább 5-6-ot ( mire minden helyre áll, a heg, bőr, szövetek, idegek stb…ez hosszabb folyamat) a végleges eredményig mert még nagyon friss a műtét , de látta , hogy szépen gyógyul , nincs begyulladva stb… Ugyan ezt mondta a dokim asszisztense is mikor felhívtam . Majd még jövök frissebb fotóval , remélem már “tökéletessel” 😜
Szia!
Én dr. Tönköl Tamásnál voltam konzultáción, alsó plasztikával kapcsolatban. Ő azt mondta, hogy a karikák nem tűnnek el, akkor sem, ha megoperál. A bőr színe nem fog megváltozni, ha a ráncok el is tűnnek. Végül még műtétre nem kértem időpontot, mert hezitálok, hogy mi legyen. Nekem nem annyira sötét a bőr a szemem alatt, inkább a ráncok zavarnak kissé.
Szia
Igen, február 23-ra kaptam konzultációra időpontot. Ezt követően körülbelül mikorra várható a műtét szerinted?
Sziasztok!
Tudnatok segiteni abban, hogy Dr.Bálint Beátánál mennyibe kerül a felső szemhéjplaszkika, valamint kb. mennyi idő bejutni hozzá?
Nagyon köszönöm a valaszt!
Szia!
Sikerult elerni?
Szia LDC,
hasonló helyzetben vagyok...
Sziasztok,
30-as éveim elején vagyok és nagyon elgondolkodtam az alsó szemhéjplasztikán, kérlek segítsetek benne.
Amit tudni kell rólam: gyerekkorom óta genetikailag mély karikáim vannak, semmilyen korrektor nem segít, jóformán halványítani sem tudok. Egy hialuronsav töltésen már túl vagyok, 1 ml-et kaptam, de alig változtatott valamin. Az életkoromra ez a dolog egy 5-7 évet simán rádob, pedig az arcom többi része rendben van.
Nem tudom, hogy érdemes lenne visszamenni még egy töltésre vagy inkább a drasztikusabb, de hosszabbtávú megoldást választani.
Ezen kívűl a szememnél ráncok is vannak, de ez is gyerekkorom óta, és ezeket megszoktam, nem érdekel. A nagy baj a sötét karika, mert ahányszor a tükörbe nézek fáradtnak tűnök és folyamatosan mindenki azt hiszi h nem alszom eleget.
Tudtok orvost ajánlani?
30-298-0073
Et az asszisztense Gabika telefonja, itt lehet sms-ben időpontot kérni.