Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A doktornő olyan boltba küldött, ahol profi sminkcuccokat lehet vásárolni, mert sokáig tart, amíg a véraláfutások felszívódnak. Próbáltam vacakolni kendőzéssel, aztán úgy döntöttem, hogy pl. a vásárláshoz inkább napszemüveget teszek fel.
Nekem szükségem volt pár szem fájdalomcsillapítóra.
Sziasztok,csütörtökre van ídőpontom az Esztergomi kórház szemészetére szemhéjplasztika ,nekem nagyon megereszkedett már a bőr így tb re fogják csinálni de nagyon félek ,pedig 5 hónappal ezelött kaptam az ídőpontot ,de most hogy közeleg az ídő felmerült bennem ,hogy bíztos hogy jó döntés volt nem inkább plasztikai sebészhez kellett volna mennem ????
Volt valaki akinek szemész műtötte ???
Hali lányok!
Mai nap készítettem egy heg bemutatót a naplómba. Lehet engem a tulparás oldalra soroltok, családom már megtette. De talán már 3 hetes szebbenek kellene lennie.tudom másképp gyógyulunk minden. De kíváncsi vagyok mit írtok aki megteszi megköszönöm.átnevezem magam para verának. 🙂😆
Szia!
Én is Bálint Beához megyek majd műtétre (novemberben) Egyelőre szintén olvasgatni, nézelődni vagyok itt.
Gabi az asszisztense, vele tudsz időpontot egyeztetni konzultációra. Az ő elérhetősége: 06-30/298-0073. Ha nem veszik fel - visszahívnak! :-)
Szia Hölgyike!
Éppen ma kaptam egy Curiosa sebkezelő gélt a szomszédkától, akinek ősszel volt szemhéjplasztikája.
Közben egy másikat is ajánlottak: Genosys SRP kence, amit a plasztikai sebészetnél használnak hegkezelésre.
Holnap kipróbálom varratszedés után, amelyik nem csíp az lesz a nyerő.
Sziasztok!
Hegre mit lehetne hogy szép legyen? Kimondottan hegkezelőre gondolok.
Köszönöm
Sziasztok!
Én még csak erősen gondolkozok a szemhéjplasztikáról(igazából évek óta)de eléggé tartok tőle ezért jöttem ide olvasgatni,tájékozódni,esetleg képeket nézegetni ha beengedtek :) Csakhogy bátorságot gyűjtsek :) Bálint Beát írtátok sokan,hozzá tudnátok adni esetleg egy elérhetőséget?Illetve van itt olyan akinek volt hialuronsavas betöltés szem alatti karikák ellen?Ha igen,nagyon megköszönném ha leírnátok a tapasztalatokat ezen a téren is!Köszi a segítséget előre is!
Sziasztok!
Hétfőn volt felső szemhéj plasztikám, jövő héten hètfőn lesz varrat szedés. Szépen gyógyul, minimálisan lila, lement a duzzanat. Azt szeretném kérdezni hogy a ragasztó csíkot le lehet szedni vagy cserélni vagy hagyjam rajta hétfőig? (Az orvos nem veszi fel a telefont:(
Szia Vikinca!
Köszönöm a kedves hozzászólásodat, remélem a próféta beszél belőled és tényleg szép lesz a végeredmény.
Jó lenne megtanulni hanyatt aludni (egyszer már nem sikerült), mert én a bal oldalamon alszom és gyűröm az arcom....ami nem tesz jót a gyógyulásnak.
Szia Csiziani! Írd meg priviben a nevedet és a telefonszámodat, és azt továbbítom a doktornőnek sms-ben. Gondolom ez elegendő lesz.
Esetleg valaki átadott már konzi időpontot és működött?
Kedves Lányok!
Mikor fekhetek le végre vízszintesbe? Most még félig ülve 45 fokban próbálok éjjel hol aludni, hol nem.
Jó lenne már lefeküdni, de varratszedés előtt lehet? Mert az csak pénteken lesz.
Nagyon köszönök minden leírást, fotót, rengeteget segít, hogy ne essek pánikba és maradjak türelmes.
Végül is én akartam, és remélem megérte. Meglátjuk, most még nagyon kicsi a szemem és húzódik a varrat meg viszket, de biztosan Gyógyul! Amit eddig láttam mindenkié sokkal szebb lett. Remélem az enyém is az lesz.
Hali.
Ma megbeszéltem magammal szeretem az új szemem. Van akinek nehezebben gyógyul, nekem tapasz le szedés első tükörbe nézés horror volt most már őszintén leirhatom. De tényleg kell idő és van amikor sok. Nekem még mindig ödémás pillasoromon felett közvetlenül a heg is stb. De elindult a változás és remélem olyan lesz végül amilyenre vágytam. Hagyunk magunknak időt,akik írták türelem nekik volt igazuk. 🙂👍