Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Több mint két hete volt felső szemhéjplasztikám. Semmi gond nem volt,egy kis ödémán kívül.
Viszont most kellett a hegkezelést elkezdenem,és egy kis csomót tapintok a varrás végén kívül.
Szerintetek van valami teendőm ezzel? A másik dolog….az egyik szememnél eléggé érzem a heget(látszani nem látszik nagyon)és olyan letapasztott érzése van annak a szememnek,kicsit kényelmetlen.
Az a szemem kicsit nyitottabb is.
Érzett már valaki hasonlót?
A heg miatt lehet ez szerintetek,és ez változni fog?Köszönöm ha válaszoltok.
Szia Megnéztem.
Nekem nem ilyen, bőr alatt van és lehet érezni az ujammal de picit ki is domborodik látszik a kepemen.
Remélem elmúlik, ha nem dr úrnak jelzem. Köszi írtál. Jelet nemtudom hogy kell küldeni 😒pedig már akartam küldeni pl neked is.
Hali
Ebbe a göb témába én is érintett lettem. Reggelre nekem is lett egy Jobb szemem belső szemzugnál, naplóba van róla szépséges kép is.
Nehogy valamiből kimaradjak 🙂😶
Egyébként mi ez és mikor múlik el? Köszi
Szia! Kopogtam hozzád, szeretném megnézni a naplódat, előre is köszönöm, ha beengedsz!
Nekem is volt a vágás mentén göb, de felszívódott! Nagyon zavart, hogy ott marad! Türelem kell sok, idővel elmúlik!
Csináltam most egy naplót. Az egyik szememen vagy egy kitüremkedés nem tudom máshogy mondani. :) Látszik a képen.
Sminkben is meglátszik. Na ezen aggódok hogy az belesimul-e idővel. Nem szeretnék korrekcióra menni. :(
Szia
Én 3 hetes vagyok ödéma engem is még kínoz főleg reggel, de talán javulgat. Sajnos sok idő kell neki. Kitartás.
Sziasztok! Engem február 21-én műtött Dr. Bálint Bea, és egy hete szedte ki a varratokat. Már nem sárga és nem színes viszont cserébe mindkét szemem nagyon ödémás még. Látványra is meg érzésre is. Ez normális?
Illetve a vágás alatt kis csomócskák is vannak a szemhéjam bőre alatt, ezek felszívódnak?