Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha a Balajthy nagy munkái után megnézi az e-maileket s elolvassa amit irtam mikor mellékelve küldtem a háziorvosi javaslatot neki.. jo három hete..
még lehet hogy lesz belöle valami.. ha kapok válszt ..de pillanatnyilag eléggé összevagyok zavarodva... ami ezt az egészet ihleti.. :) neeem baaj ... na ...igy is jo.. vááárunk.. várakozo állásba helyezem magam.. egyenlöre hihi
Az a baj hogy szerintem nem leszel nyugodt. Ez állandóan benne lesz a fejedben. Nem fogsz tudni nem rá gondolni.
Azért is vagy még itt.
Egyébként az a balajthy féle megoldás jó lett volna neked..
Ez az én véleményem.
Szerintem ne csináltass magaddal semmit! Nézem a képet,és keresem,hogy mit szeretnél elérni?
Minden beavatkozásnak van kockázata,hogy nem úgy sikerül ahogy szeretnéd,nálad ez csak minimális változtatás lenne....kicsi változás-nagy kockázat...szóval szerintem nem éri meg belevágnod,majd csak jó pár év múlva,de az is lehet,hogy akkor sem!
Sunshine
Informáciociokért, tapasztalat cserékért, jövünk ide fel.. erre a forumra .. S HOGY AZTÁN EZZEL MIT KEZDUNK TELJESEN A MI DOLGUNK.. ha neked ezért pszichésen zavarosak vagyunk s mások joindulatát idejét kihasználva szivjuk el mások energiáját... akkor erre azt tudom mondani nagyon sulyosak a szavaid.. s téged tudlak sajnálni inkább. Mert adott esetben a véleményedre tegyük fel kiváncsi vagyok.. de azt hogy azzal mit kezdek nem te fogod megmondani.. mondjuk nekem. Akkor lennék pszichésen zavaros ha pusztán egy forum befolya miatt csak azért mert pár olyan embertöl akiket életembe nem láttam pár jo szot kapok..stb mondjuk bevállalok valamit amit nem biztos hogy én 100 százalékig akarok. nem szereted az embereket.. sajnos ezt kell mondjam.. tölem senki nem tud energiát elszivni .. mert nem energia vámpíroknak nézem az embereket. .. Ez itt egy forum.. s a döntét mindig egyéni.. ezt tessék megérteni.. ÁMEN
Vikinca
Drága ..
.. :) hát lehet hogy igy van.. nehéz volt ez az örökös agyrágás mert körulottem lévö emberek akik tudtak erröl mit akarok mind azt mondta még nem is kell .. ezenkivul 3 orvos is..
nem akartam hagyni persze hogy a vélemények befolyásoljanak.. de a zsirátultetés mint olyan teljesen ujként állt elém.. s a két hét kevés volt látni mivel állok szemben. .. oly bátor voltam hogy még is oda mentem s lehetslges hogy ha nem váratnak még plussz orákat hanem azonnal elkezdjük már tul lennék rajta .. de azt amit a várakozási idö alatt agyban átéltem az nem volt tul jo.. s igen.. eljöttem. ... s pont ... ( Szép nyarat.. minden jot Neked ) csao
Tiszike
Köszönöm
Lehet hogy lesz.. lehet hogy nem.. :)
Minden jot Neked. Szép nyarat .. Udv
Guruljka
Köszönöm.
Remélem jobban vagy.
Igen ez a döntés csak is az enyém.
Minden jot .. szép nyarat.
Udv
Mokus13
Aranyos vagy köszönöm.
Szép nyarat kivánok Neked.
Minden jot.. csao
Kdves Jutka
Konzultácios dijjat fizettem.. a doktornak
s a mutétkor kellett volna a fennmarado összeget fizetnem.
Mindenkinek megköszönöm hogy itt feltehettem a hulye kérdéseimet.. sok sok segitséget kaptam. Az hogy a zsirátultetést még sem vállaltam.. az azért volt mert ugye én itt a késes modszerre also szemhéj plasztikára gondolva kerestem fel elöször Boros dr.t Ö azt mondta még nem kell ilyen mutét aztán ugye a dr. Balajty Tibornál is voltam itt meg lett volna a mutét de egy erös felsö léguti gyulladás miatt elmaradt.. aztán felkerestem az agyon dicsért Bálint Beátát is Ö a botoxot javasolta mutétet még nem... s ezek után jutottam el a dr. Viczián Csabához aki késes modszeru :) alsoszemhéj plasztikát szintén nem javasolt .. hanem helyette a zsirátultetést.. amire én rá is bolintottam s kéthéttel késöbb idöpontot is kaptam . De bár ne tettem volna mert semmit nem tudtam arrol mi a zsirátultetés... a neten probáltam infokat gyujteni .. de annyit sikerult összeségében erröl megtudnom... hogy nyugaton szép eredmények vannak .. Magyarországon egyik orvos azt mondja tilos a szem alá zsirt tölteni .. s olyan képet tesz ki hogy majdnem hanyadt esek .. a néni olyan csunya lett.. a másik dr. pedig azt irja csak nagyon hozzá értö orvosra szebad bizni.. a harmadik csinál zsirátultetést csak nem szem alá.. szoval itt még gyakori lehet az orvosi muhiba.. amit pl... maga Bálint Beáta állit hogy nagyon nehéz helyrehozni. Képet is kuldött milyen mikor zsirátultetés szem alá rosszul sikerul. Mindezek ellenére mivel dr. Viczián Csabát szimpatikusnak találtam.. s jokat is olvastam rola.. Eljöttem jelenleg is itt vagyok még pár napot Magyarországra. ..szoval bizni akartam benne hogy nekem tuti jo lesz s a dr.nem fog hibázni. Ott voltam vártam kb 2 orát plusszba.. de még egy orát várnom kellett volna mikor az elökészitöbe felkisértek. Már a nyugtato tabletta is az asztalomon volt .. a ruhák amiket viselnem kellett volna mutét alatt.. mikor a dr,bejött a szobába s mondtam ugye nem lesz tulkorrekcio.. inkább keveset ultessunk át.. erre mondta menjünk a tukor elé.. jo oké..oda mentunk..s mutatta hogy hová fog csak zsirt átultetni.. s kiment a szobából.. aztán nem soká behozta a bele egyezö nyilatkozatot amit ugye alá kell irni.. s ami benne áll aláírással elfogadni. De ezekben a percekben kezdett el forogni az agyam.. a kép a Bálint Beátátol amit kuldött a nöröl akinek zsirhurka logott a szeme alatt.. s a dr. Jánky oldalán látjhato nöi arc ami szintén eltorzult a szem alá uttetett zsirtol.. s ekkor rájöttem csak azért mert szimpatikus a dr. Viczián Csaba nem szabad ott maradni mert mi van ha nekem is olyan lesz a szemem alatt. S szépen kisétáltam a szobából.. le a lépcsön.. ki az épultböl.. s be egy taxiba. De a dr. azt mondta semmi baj.. késöbb ha kérdésem van.. nyugodtan keressem.
Nem vagyok egy negativ ember.. söt de itt be kell látnom hirtelen bolintotta valami olyanra amirol semmit nem tudtam.. s a kéthét kevés volt.. erre felkészulni.. s a neten képeke erröl alig vannak..
Szia!
Bocs ilyen későn válaszolok. A magán rendelőt hívtam, ők közölték. Nem mondták meddig.
Nem tudhatom, ez a döntés csakis a Tied.
Én előzetesen senkivel nem beszéltem erről, de nálam a szemhéj lógása egyértelmű volt.
Húúú,ha ilyen simán el tudtál jönni,akkor jól döntöttél!!!!ez még nem a Te időd volt!nincsenek véletlenek!
Akkor 2év múlva folyt.köv.!
Azért ne tűnj el! Vigyázz magadra!