Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha a szemöldök van megereszkedve, akkor azt kell megemelni, nem a szemhéjat műteni.
Nem orvos függő.
Sashehgyinek itt már volt nagyon elrontott munkája.
Sima plasztikai sebészhez nem szabad menni.
Minden oke lesz!😊
Varratszedes után mehet az edzés,de nagy súly emelése később 😊
Fontos kérdés:
Ki mikor edzett a beavatkozás után először?💪
Sziasztok!
Valakinek vélemény, tapasztalat Dr. Sashegyi Mihály munkájáról??
Boros doktort sokan dicserik de állítólag ha szemoldokod is meg van ereszkedve akkor nem o a megfelelo.
Mi a velemenyetek?
Koszi
Nekem jelen esetben az egyik szemem nagyobb mint a másik:(
Nem tudom mi fog ebből kialakulni!?
Ne izgulj. Mindenki így volt. Van úgy hogy nem együtt gyógyulnak a szemek. Sajna.
Ha meg esetleg valami nem lesz jó akkor mindenen lehet segíteni. Nyugi.
De rendes vagy köszönöm a kedves szavakat!
Én olyan depressziós lettem ,hogy a házból sem akarok komozdulni :(
Vagy csak napszemüvegben!
pedig jó lenne, mert tudnánk kihez nem szabad menni... itt sok mindent megbeszélünk az a lényege. Legalább rövidítve leírhatnád, de úgy hogy rá tudjunk jönni ki az :D
Mielőbbi jobbulást kívánok.
Boroshoz mennék én is korrekcióra, ha szükségem lenne rá.
Tönköl doki is jó, nekem ő volt a másik favorit, de megmondom őszintén anyukámat ő műtötte, kicsit többet vártam tőle :( azóta szemmel láthatóan felemás a szemöldöke :(
Úgy hallottam , hogy Dr.Tönköl T . És Dr. Lukács O. jó korrekciós műtétekben.
Esetleg van valakinek tapasztalata velük?
Egy plasztikai sebész műtött.
A nevét nem szeretném még kiírni.
Szerintem Boros doktor.
Olvass vissza, van róla infó.
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves !
1 hónapja volt szemhéjplasztikám, de sajnos nem sikerült az egyik szemem nagyobb mint a másik.
Tudom ,hogy kb 3 hónap a gyógyulás ideje,de én nem tudom ,hogy ez helyre állhat-e!
Nagyon kétségbe vagyok esve:(
Esetleg tudtok olyan orvost aki nagyon jó helyre állító műtétben?
Köszönöm előre is a segítséget!
Sziasztok! Még új vagyok itt, most olvasgatom vissza a hozzászólásaitokat....illetve már kértem betekintést naplókba (ezúton is köszönöm mindenkinek aki jogosultságot adott ;) ) Felső szemhéjplasztikához gyűjtöm a bátorságot.
Azt szeretném kérdezni, hogy közületek ki vállalkozott Borosnál lézeres szemhéjműtétre? Erről mi a tapasztalat? Jobb vagy rosszabb a hagyományosnál? Köszi előre is a segítséget!
Jó reggelt mindenkinek! ☀️
BB-s felső szemhéjplasztika naplókat szeretnék megnézni! Vikinca, neked már köszönöm!🌷 Időpontom megvan és én is tervezek naplót készíteni 🤭
A környezeteddel szerintem ne foglalkozz. Ha rászánod magad, csakis magaddal törődj :-)
A műtét előtt én sem "láttam közelről" plasztikai sebészt, ne tudtam, hogy megy ez.
Nagyon sok infót kaptam itt a csajoktól, hagytam időt magamnak, eldöntöttem, és megcsináltattam.
Azóta is nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra, és hogy belevágtam:-)