Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nem
Volt egy párom akivel 14 évig éltem neki mutotte BB csodaszép lett neki (mi normalisan váltunk el jo viszonyba vagyunk)
A mostani páromnak akivel 2 éve vagyok neki pedig nov 28-án lesz akit láthatok a naplomba
Gáspár doktornál csak a felső 250+áfa.
Az több mint 300 ezer.
Sziasztok!
Régen jártam ezen az oldalon.
Aki olvasási jogot kért a naplomhoz,beengedtem.
Azta
Marad olyan amilyen 😭
Sziasztok
Mi is gondolkodtunk Kovács doktoron,de 500 ft alsó felsô szemhejplasztikára szerintem irreális
Sziasztok
Van köztetek olyan akinek Dr.Kovács Ferenc csinálta a szemhély plasztikát ?
Gondoltam cici műtét közben hamár úgy is alszom megcsináltatom , de nem láttam még munkáját.
Így van, minden okkal történik!!
Hidd el, nem kell neked Rusz doktor!! 😊😉
Szia
Gondolom ezt nekem szántad
Nyugodj meg nem visel meg,hogy nem engedtél be hisz én úgy élek,hogy minden okkal történik 👌
Vannak mások akik segitôkészek,kedvesek és emberségesek 😜😜😜Az ember tettei minôsitik az embert
További szerencsét
Szia! Nekem volt plasmage kezelésem. Semmit sem használt, ellenben 150e Ft volt. Alsó-felső részen is. Egy hét "szobafogság" hiába. Nagyon csalódott voltam/vagyok. Most kénytelen vagyok megműttetni. Ára ugyanennyi és csak pár nappal több szívás. Persze biztos jobban fog fájni utána.
Mondjuk csak felsőre megyek most, az alsót talán pár év múlva. Nézd meg a naplóm.
szemöldök emelés kellene akkor vagy homlok emelés és egy nagyon jó orvos, aki tökéletesen kivitelezi.
Szerintem nem a kor határozza meg kinek mire van szüksége, hanem a genetika.