Szemhéjplasztika (beszélgetés)
és mi van addig, most várjál 10 évet??? vicc...
Ha most van felesleg és elégedetlen vagy, nyilván nem kell rögtön szike alá rohanni, de nem fogod addig kibírni... figyeld meg 4-5 év és menned kell, mert lehet szempilládon fog csücsülni.
én biztos nem bírnám sokáig húzni max 1-2 év. Általában 7-8 évet mondanak egy plasztikára, nekem anno BB 5-6 évet mondott a szemhéjra. Múlt hónapban volt 4 éve, hogy műtöt, de azóta nekem volt plasma kezelés és halántékemelésem.
Inkább kevesebbet vegyen ki mint egy miliméterrel is többet, hidd el 1hét kinlódás megéri.
Én egy picit túl feszes lettem. Így most várom hogy öregedjek, hurrá!:-) de egy sem vészes, ez legyen a legnagyobb gondunk :-)
Vera mindent elmondott :)
A heg színe napi eloszlásban is változik,nekem sokáig (2 hónap)minden estére bepirosodott(sporttól függetlenül).A végleges forma és heg kb 3 hónap mire beáll.
Sport: emelni,hajolni,erőlködni 2-3 hétig nem szabad.Szerintem a futás se jó,én emelkedőn gyalogoltam a 3.dik hét után.Súlyzós edzés 4.dik hét után,ment de csak óvatosan.
Szia)
10 nappal műtét után, ha lesznek is fotjaid, alapozóval el tudod fedni :-)
Sminkelheted is a szemeded, persze mértékkel, és arra figyelj majd lemosoásnál, hogy nagyon óvatos mozdulatokkal, lágyan, ne dörzsölve mosd le :-) Nekem nagyon jó volt lemosáshoz a micellás víz.
JÓ szépülést neked :-)
Sziasztok! Okt. végén megyek felső szemhéjra Boros dokihoz.
Olvasgatom a fórumot és a naplókat egyelőre. Voltam Plasmage kezelésen tavaly év végén, de sajnos nekem nem ért semmit :-(
Szombati napon lesz a műtétem és a következő hét utáni hét szerdán megyek dolgozni. Nyugtassatok meg, hogy akkor (tehát 10 nap múlva) már tehetek rá valami alapozót ami elfedi a heget, esetleges foltokat. :-)
A munkahelyemen ezt nem reklámozom, így jó lenne ha csak annyi tűnne majd fel mindenkinek, hogy jó formában vagyok :-)
Van köztetek olyan, aki sokat sportol? Én szinte minden nap futok 11-12 km-t és van heti két kettlebell edzésem. Nehéz lesz kibírni mozgás nélkül. Tempós sétát már lehet tenni pár nap után? Vagy azt sem? Ill. a plasmage kezelés után vagy 3 hónapig totál átpirosodott az előzőleg kezelt rész futás után :-/ mintha behúztak volna. Persze jó 15 perc után elmúlt. A műtét után is lehet ilyesmire számítani majd a hegeknél? Mármint arra, hogy sportolás után piros lesz a heg?
Szia Isana,
Nekem is Boros doki csinált szemhéjplasztikát, kellett neki 3 hónap, hogy kialakuljon a végeredmény és akkor gyönyörű lett, azóta is imába foglalom minden este a Boros László nevet!!! Szerintem fontos, hogy tudd a következőket, nekem is a doki magyarázta, mikor rákérdeztem a kis bőrfeleslegre: a kimetszett bőr babér levél alakú, tehát a közepén sokat, a széleken kevesebbet lehet kimetszeni. DE!!! a szemhéj bőre mindenütt egyformán van megnyúlva, a széleken van egy relatív bőrfelesleg, itt a műtét után a bőr nem feszül ki annyira. Ez egy átlagos esetnél nem látszik, DE akinek a szemhéja nagyon meg van nyúlva, mint volt az enyém a műtét előtt, és lehetett a tied is ilyen, ott maradhat vissza egy kis ráncosodás. Hozott anyagból dolgozik a doki... Ez általában a belső szemzugnál szokott előfordulni. DE a gyógyulás során a bőr zsugorodik, és 90% megoldódik magától a probléma, csak türelemmel ki kell várni a 3 hónapot. Ezt tettem én is és gyönyörű lettem, kifogástalan munkát végzett a Boros doki!
1-2% ban valóban szükséges lehet egy kis korrekciós műtét amivel 3 hónap után a (mégis) megmaradt bőrfölösleg eltüntethető.
Szerintem a te gondod is megoldódik 3 hó elteltével, ha mégis visszamaradna valami, menj vissza a dokihoz, garanciálisan, azaz ingyen megoldja. A doki nagyon rendes, látod, ha te is rákérdeztél volna, neked is szívesen elmagyarázta volna, amit nekem is és most nyugodt lennél, de remélem, én megnyugtattalak. Szóval, bízz benne , ő a legjobb a szakmában!!!
Nem biztos, hogy műteni kell.
Igazodhat is annyit. Ha igen, akkor is csak azt a kis részt érinti.
Itt a szem belső részén nincs ám sok kivágandó bőr. Ha sokat vág ki, nem tudja össze varrni, vagy nagyon feszül és azért nem jó.
Nézz meg pár videót a műtétről, hogy jobban megértsd.
Türelem, jo lesz az 😊
Ha pedig egy kicsit javítania kell, akkor utána biztos szép lesz.
Képet teszel a naplódba?
Biztos hogy garanciában csinálja.
Mikor volt a műtéted?
Gondolom majd csak 3 hónap után nyúl hozzá, mert addig még változhat.
Volt korábban olyan, akinek lezerezni kellett, azt is 3 ho után csinálta.
Ha lesz időm vissza keresem ki volt.
Mikor mész co-ra legközelebb?
Sziasztok! Alsó-felső szemhélyplasztikan gondolkodom, Dr Boros Laszlot ajanlottak..
Kopogtam pinterandi,negyvenkettőezer. Beengednétek, hogy megnézzem a naplóitok. Köszi