Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kedves Andi!
köszönöm,h beengedtél a naplódba! csodaszép szemeid lettek!!!(a naplóhoz akartam irni,de ott nem sikerült..)
hihetetlen,h már 5hetes állapotában is szinte láthatatlan csukott szemes fotón!az összes fotót végig nézve meg lehet, h jobb,h a saját mütétem előtt nem sikerult ez a kopoktatas dolog,kicsit brutál..!de az eredmeny tenyleg magáért beszél!a sajatom is nagyon tetszik-1het 3napos,piros a heg vonal,de örvendetes nagyon,h van remény a láthatatlanságra.köszönöm mégegyszer a kedvességed!
Köszönöm az informálást Tiszike2 és PintérAndi! Andi nálad kopogok! vagyishogy remélem sikerült..
Tiszike esetleg Eolga2-t hanyadik oldalon találom?
Köszi :-)
Neked már fix időpontod van hozzá? Telefonon vagy neten kértél?
Mennyiért dolgozik, lehet tudni?
Sziasztok!
2-3hónapos hegről vkinél nézhetnék e fotót? felsőszemhej
köszi,ha igen!
nekem is anno lézerezni kellett a belső szemzugot, mert feszült ezért kis göb keletkezett... pár hét múlva tökéletes lett...
maga az eljárás kellemetlen volt, de túl lehet élni, főleg ha szükség van rá..
Már olvasom egy ideje a fórumot.
Boros doktor mellett döntöttem, szeptemberben megyek hozzá konzultációra.
Szerintem neki van a legnagyobb gyakorlata ebben. Nézd meg a naplókat.
Én is kopogom még pár naplóba.
Élőben is láttam már több munkáját, nagyon szép volt mind.
Vannak itt nyilvános naplók is, illetve képek.
Talán még 4-én rendel, utána szabadságra megy, és szeptember elején kezd.
A Szemhéjplasztika mindenkinek honlapon találsz infókat, illetve megnéztem a Facebook oldalát is. Az Dr. Boros László szemhéjplasztika sebész
Üdv mindenkinek!
Felső szemhélyplasztikát szeretnék, de semmilyen információm nincs arról, hogy hol és kinél érdemes. Tudnátok orvost ajánlani?
Köszönöm.
A kenőcstől, amit ajánlott a doki, a gyulladás elmúlt, de a göb ott van ..és az egyik szemem kisebb is.....Nem fáj, nem nedvezik, de kicsit olyan, mintha a varrással lenne gond....Aug. 7.-én jön haza a doki, én meg akkor megyek 2 hétre Olaszországba...kérte, hogy azonnal jelentkezzek, ha visszatértem...
Egyébként a nap érheti már?
Bb 70 vagy 80 ezer alul felül 80 vagy 90ezer.
2 éve boros is 90ezerert csinalta most 150
De bb ilyen árban csinálja. 😁
Egyébként mi a problémád a műtéttel?
bírom, hogy nyomkodjátok a szívecskéket egymásnak anélkül, hogy értelmeznétek a mondanivalót. Nem hiszem, hogy létezik olyan, aki 80 ezerért állami támogatás nélkül szemhéjplasztikát csinál. No, így már talán világosabb.
Jelen esetben nem A Tönkölre gondoltam. Érdeklődtem az árakról és minimum 150 ezer.
szemhéjplasztikán voltam vegyítve némi látás problémával. Bevizsgálta a szememet
Nem lehetne az esetleges problémákról beszélgetni???
Ha ingyen kapja, akkor az állam fizeti.
Ő nevezi utókezelési díjnak 😃
Azt hittem, hogy ez a vita már lezárva. Mindenki oda megy, ahova akar. Én azt hittem, hogy más nem műt maszek alapon ennyiért...úgy, hogy a TB szóba sem kerül ( biztos ő ingyenesen kapja a műtőt:-)
ui..az a bizonyos 15 ezer ft...nekem teljes szemészeti vizsgálatot csinált, szemüveget írt föl. És beleszámolta az általatok utókezelésnek aposztrofált díjba...ami 1 éve még összesen 50 ezer volt.
Szerinted.
Sokan másképpen látjuk.
Az a baj, hogy telefonban sem mondják el időpont kéréskor, hogy mennyit kell fizetni az "ingyenes" műtét után.
Így bukják a 15 ezres konzultációs díjat.
Na, ez az átverés 😞
Olvasd már el mit ír a honlapján erről.
Engem nem tudsz meggyőzni, de én nem is megyek hozzá.