Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Uh. Viszont ha egybekötöd egy cici műtéttel akkor jó áts van.😁
Sziasztok
Mi is gondolkodtunk Kovács doktoron,de 500 ft alsó felsô szemhejplasztikára szerintem irreális
Én is ezen agyalok. Egyet láttam eddig, az nagyon jól sikerült.
Igen csak a telom meghülyült.Értem pedig azt mondják hogy jó
Sziasztok
Van köztetek olyan akinek Dr.Kovács Ferenc csinálta a szemhély plasztikát ?
Gondoltam cici műtét közben hamár úgy is alszom megcsináltatom , de nem láttam még munkáját.
Ezt tőlem kérdezed? :-) Hát én már csak a szikében hiszek. ;-)
Miért nem probálod a lézeres co2 szemhéj plasztikát
Köszönöm szépen aranyos vagy
Nagyon szépen köszönöm aranyos vagy 😘😘
Így van, minden okkal történik!!
Hidd el, nem kell neked Rusz doktor!! 😊😉
Szia
Gondolom ezt nekem szántad
Nyugodj meg nem visel meg,hogy nem engedtél be hisz én úgy élek,hogy minden okkal történik 👌
Vannak mások akik segitôkészek,kedvesek és emberségesek 😜😜😜Az ember tettei minôsitik az embert
További szerencsét
Szia! Nekem volt plasmage kezelésem. Semmit sem használt, ellenben 150e Ft volt. Alsó-felső részen is. Egy hét "szobafogság" hiába. Nagyon csalódott voltam/vagyok. Most kénytelen vagyok megműttetni. Ára ugyanennyi és csak pár nappal több szívás. Persze biztos jobban fog fájni utána.
Mondjuk csak felsőre megyek most, az alsót talán pár év múlva. Nézd meg a naplóm.
Sziasztok volt már valakinek plasmage kezelése és ha igen milyen lett.
tiszike keresd meg es kerj a naplojaba engedelyt
szemöldök emelés kellene akkor vagy homlok emelés és egy nagyon jó orvos, aki tökéletesen kivitelezi.
Szerintem nem a kor határozza meg kinek mire van szüksége, hanem a genetika.
Teljesen igazad van. Az is elhangzott, hogy közel van a szemöldököm a szememhez, nem kéne, hogy tovább csökkenjen a távolság. Emiatt sem javasolja, és fiatalnak tart újabb műtétre. 45 vagyok. bár szerintem ez nem kor függő.
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy kinek volt lézeres szemműtétje és hogy milyen lett a végén.
és mi van addig, most várjál 10 évet??? vicc...
Ha most van felesleg és elégedetlen vagy, nyilván nem kell rögtön szike alá rohanni, de nem fogod addig kibírni... figyeld meg 4-5 év és menned kell, mert lehet szempilládon fog csücsülni.
én biztos nem bírnám sokáig húzni max 1-2 év. Általában 7-8 évet mondanak egy plasztikára, nekem anno BB 5-6 évet mondott a szemhéjra. Múlt hónapban volt 4 éve, hogy műtöt, de azóta nekem volt plasma kezelés és halántékemelésem.
Nekem is kb. 10 éve volt a felső és tervezem jövőre.
Nálam is volt egy pattanásnak tűnő kis pukli a hegnél. Szépen kivette az orvos, egy kis zsír csomó volt. Hamar gyógyult, nyoma sincs.
Sziasztok! Voltam másik orvosnál (nem BB és nem Boros), kolléganőmet műtötte a doktornő, akihez mentem, neki nagyon szép lett. Azt mondta szépek a hegeim, lehet ő is csak ennyire tudta volna megműteni. És lehet, van felesleg, de nem akar elkeseríteni 10 év múlva úgy is újra kell műteni, ennyivel nem érdemes most újra belevágni. A puklit ki lehet szedni, ambulánsan.
Itt valakinek jól megcsinálta a szemét de már nem emlékszem kinek. Szép lett
Ha nem a szemhéjadat akarod plasztikáztatni :
[link]
Csajok! Lehet, hogy túl sokat olvastam. Találkoztam Nemeth Dokival ( Dr Nemeth Tamas) es szimpi volt. Eleg elszant is voltam... de a sok olvasas... ugy elbizonytalanitott. Igen, volt, hogy valakinek elrontotta a mellet. Illetve az egyik impi lecsuszott, a masik meg fent maradt. De azt olvasom, hogy ez gyakran elofordul Nekem varrni nem kell... Keressek tovabb? Bizzak a dokiban? Jol jonne par jo szo, tapasztalat! Koszi!!!
Szeretnék valamit tisztázni itt publikusan. Nem mindenkit engedek be a naplómba, mindenkinek szíve joga egyéni mérlegelés után bárkit visszautasítani, vagy már beengedett tagot kesőbb kizárni. Ha netán - ritkán, alapos okkal - en is így teszek, nem vagyok hajlandó emiatt magyarázkodni. Nem veletlenül zárt napló. Köszönöm a megértést.
Inkább kevesebbet vegyen ki mint egy miliméterrel is többet, hidd el 1hét kinlódás megéri.
Én egy picit túl feszes lettem. Így most várom hogy öregedjek, hurrá!:-) de egy sem vészes, ez legyen a legnagyobb gondunk :-)
Szia! Szerintem simán gyalogolhatsz. Futni azért nem futnék. De az egész olyan hamar kipörög hogy észre se veszed az az egy hetet. Borosnál voltam én is, sok sikert, szép leszel!:-)
További ajánlott fórumok: