Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Megmondja hogy melyikkel lehet szebb eredményt elérni.
Szerintem nyugodtan rábízhatod magad.
Én is azt teszem majd 😊
Tőle több szemhéjplasztikát sztem nem végzett más.
Állítólag rád néz, és már mondja is hogy mit lehet kihozni belőle 😊
Nekem Boros a szem körül lezerezett is. De ezt tőle kell megkérdezni milyen lehetőségek vannak. Sokszor elég csak egy kis botox. Ő nagyon ért hozzá mivel plasztikai sebész révén csak evvel foglalkozik több mint 20 éve. Szóval nem csinál ciciket meg orrot. Csak az arc fiatalításával és főleg a szem körüli bőrrel foglalkozik.
Az adatlapomon van előtte utána kép. Nekem egyben lezerezett plusz szikés felső szemhejplasztika.
Életem legjobb választása volt.
Vannak még nagyon jó dokik mint BB vagy félszervalvi vagy dr rodrigez sőt dr német tamástól is láttam szépet.
Meg dr kovács ferenc ágfalván sopron mellett ő is szuper. Viszont ezt a lézert csak boros használja. Ezért esett rá a választásom. Meg ő botoxozott évekig engem mire végre megműtött.
Jegeléshez zöldborsó.
Lehet időpontot foglalni műtétre már konzultációkor. Megkérdeztem amikor érdeklődtem.
Szerintem mivel most kezd a szabija után, még lesz rövid időn belül szabad időpont.
Én sajnos nem tudok menni szeptemberben. 😞
Utána már biztos sokat kell várni. 😞
Nem kell előleg. A plasztika csoportban olvastam, hogy műtétkor kell fizetni.
Ráncokra botox, lézer, de majd mondja ha kérdezed. Ismerősömnek mondta, hogy műtét után nem kell neki egy ideig botox.
Műtét után a homloka is simább lett.
Barátnőm műtét után hazavezetett és rá két napra már dolgozott (ahhoz is vezetnie kell oda-vissza).
Nekem holnap lesz 1 hetes a műtéten (BB) és egyben a várva várt varratszedés napja is🙏 kopogtass be nyugodtan a naplómba.
Volt itt ilyan lány aki a műtét után hazavezetett-nekem volt sofőröm,de másnap már en is a volán mögé ültem.
Emelni,hajolni,varratszedesig nem szabad,de utána is óvatosan egy par hétig.
Szia!:)
Decemberben én is megszeretném plasztikáztatni a felső és az alsó szemhéjamat.
Nálam 2 név jöhet számításba,Bálint Beáta(több ismerősömet műtötte,szépek a munkái)illetve Boros doki(itt a hoxán láttam munkáit,az ővéi is nagyon szépek)
Remélem,tudtam egy picit segíteni😉
Szia.
Olvass vissza pár oldalt. Vannak nevek
Sziasztok! Alsó szemhéjplasztikan gondolkodom! Segítséget kérnék, két orvos neve is felmerült, Dr Boros, róla sok jót hallottam, de abban kérnem a véleményeket, hogy van e valakinek tapasztalata Dr Magyar Saroltarol?
Köszönettel
Ne jegeld,de nyugodtan hűtheted,ha jól esik(ne fagyasztott,csak hűtött cuccal).
Én se aludtam ülve,csak magas párnán amiről reggelre le is gurultam :D-ha napközben pihensz akkor azt tedd ülve.
Valószínű,hogy a tapasz miatt nem tudod rendesen becsukni a szemed,ez teljesen normális :)pár nap múlva komfortosabb lesz.
Gyors gyógyulást :)
Én Borost választottam, szerintem ő a legjobb.
A médiának nem hiszek.