Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szia!
Pár napon belül remélhetőleg tudok infót adni, hisz legkésőbb jövő héten szülünk. :)
A nővérekről sok jót én sem hallottam.
Nekem eddig viszont pozitív tapasztalataim vannak. Az nst-n a nővére tök aranyosak, sőt segítőkészek. Nekem van válaszott szülésznőm és dokim de igazán az nst-t értekelő dokik is mind egytől egyig segítőkészek, kedvesek.
A felszereltség ahogy Bogi írja teljesen jó. A szülőszobák profik. Azt a pár napot meg valahogy kibírjuk a kedvesnővérekkel amit ott kell tölteni.
Akkor jót csavarogtatok Vera:)
Mi holnap megyünk délután a Mórra a bornapokra, aztán meg hazafelé beugrunk Bodajkra. Vasárnap meg szülinapozunk.
Halihó!
Voltunk fent pesten a Premier Outletben is. Gábornak szabadidő ruhát szerettünk volna venni de semmi jó leárazás. Kajának valót aztán nem is vettünk mert elfáradtunk, mint állat. :)
Majd holnap nst után bemegyünk ebédnek valót venni.
Szerintem amíg bent leszünk Gábor kuktataxitól fog rendelni. :) Ismerem már annyira... :))
Nálatok mizujs?! Hétvégi program?
Szió!
Hétvégén azért úgy főzz, hogy amíg a kórházban leszel nehogy éhenhaljon az ember otthon:p
A Tomi amíg mi nem voltunk itthon addigszinte folyton az anyjánál volt, mert nem akart hazajönni az üres lakásba, meg kaja se volt:)
Jóreggelt lányok!
Újra egy reményteli napnak nézünk elébe. Nemsokára indulunk át fehérvárra nstre aztán hétvégre vásárolnom is kell valami kajának valót, szóval megint elmegy a délelőtt. Nem baj. Repül az idő! :)
Szép napot Nektek!
Jóéjt lányok!
Elteszem magam holnapra!
Így gondolom én is. Bár majdnem mindegy. Majd lemegy utólag. Most úgysem erről szól az életem. De egy év múlva azért nem szeretnék ilyen lenni. Szóval jövő nyárra jó lenne leadni jó pár kg-ot mire jön a jóidő.
Jövő nyárra ekkora hasam tuti nem lesz. ;p
Hát büdi volt tényleg:p
De nem is az volt a durva, hanem hogy mekkora volt! Volt vagy 5 kiló a méhlepény!
Inkább úgy van vele az ember, hogy már erről szól minden napja, perce. Lehet ezért tűnök annyira türelmetlennek.
Inkább csak félek mekkorát nő még ez a gyerek... De szombaton kérek egy ultrahangot aztán talán megnyugszom.
Az idő itt van. :)
De majd meglátod ha a küszöbön leszel... :) Ha itt az idő akkor már nehéz ráhúzni. Minden nap nst, vizsgálatok, értetlenkedés, hogy most akkor mi van. Aggodalom, nehogy elöregedjen a méhlepény, tiszta maradjon a magzatvíz. Szóval jó azért ha időre kint van az a bébi.
Szerinten Blaskóban nem fogunk csalódni. Én eddig csak jót hallottam róla és látom is mit véghezvisz a kismamikkal. Ügyeletben tegnap sokan szültek nála és mindenkivel nagyon kedves mosolygós és türelmes volt. Akik véletlenül szülnek nála azok is azt mondják le a kalappal, úgyhogy ezek után én bízom benne csak pozitívat írok majd.
igen, nagyon rendes Blaskó és az is igaz, hogy sokfelé szalad/szakad.
Várom majd a tapasztalatokat a szülésről és róla, mert én is nála szeretnék majd szülni!
így van, nemsokára a kezedben lesz Runcika, ne siettesd az időt, úgyis eljön a szülés:)))
Most hívott a szülésznő is. Most már ő is izgul vajon mikor szülünk és mekkora lesz Runcika. Azt mondja szombaton erőltessem az ultrahangot a méretek miatt.
Persze majd kibújik. Max. egy hét és babázunk! :) Az meg hamar elrepül!
Persze, szerintem a császárnál is ott lesz ha esetleg arra kerül a sor.
Tegnap este is behívott mert keményedett a pocak. Ő ügyelt és besuvasztott a szülészetre. :) Megvizsgált akkor is de minden oké.
Maradunk az első verziónál, hogy ő a fogadott dokink. Rendes nagyon egyébként csak túl sokat dolgozik, túl sok felé fut, nagyon sokfelé oszlik meg a figyelme.
hát igaza van Boginak, bent nem marad:)))
és akkor mire számítasz Blaskóval kapcsolatban:?
ott lesz veled a szülésnél?
Ma vizsgált meg.
Mára vagyok kiírva. :)
EGy hetet túlhordunk. Egyenlőre ennyi a szitu. Ha addig a babával vagy magzatvízzel vagy méhlepénnyel nem lesz baj. Akkor egyből indítják.
Vagy amire már nem merek gondolni magától elindul az egész!
Blaskó mondta?
mikorra is vagy napra pontosan kiírva?