Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
452. azure_
2009. okt. 1. 13:45

Idő, mint a tenger! :)

Engem a nyitott méhszáj miatt a doki megkért intézzük el mihamarabb a vásárlást mert ahogy nő a baba úgy fog nyílni a méhszáj, ahogy terhelődök lefelé.

Na annyira vigyáztunk látod most mindhárom zárt. :)))

2009. okt. 1. 13:43

tényleg fáradt vagy Vera:)))

na mi még nem vettünk semmit és nem is szándékozunk egy darabig, de ezt kapjuk és a kolléganőméknél lomtalanítás lesz és szeretné mihamarabb odaadni.

és amúgy nem vagyok babonás, nem azért nem vásárolunk még, hanem mert van még időnk bőven

legalábbis remélem....

450. azure_
2009. okt. 1. 13:36

félbe = filmbe

akartam írni...

449. azure_

Ne foglalkozz a babonákkal. Mi július óta vásároltunk mindent, de legaláb nem kellett egyszerre annyit kiadnunk és menni a dolgok után. Majd meglátod nem is egyszerű dolog a babaszoba berendezése ha azt szeretnéd, hogy minden mindehez passzoljon.

Legalábbis mi mindent hetekig kerestünk, válogattunk, szóval nem voltunk egyszerűek. :)

Egyébként ma is jól vagyunk, kicsit álmoskás a hangulatom, égnek a szemeim de aludni nem tudtam. Valami félbe nézegetek bele, közben vár a teregetni és mosgatnivaló.

448. pemete
Nekünk kölcsön kiságyunk volt.
2009. okt. 1. 13:32

kapunk egyet ajándékba, igaz használt, lehet majd a mamánál marad, majd kiderül, milyen állapotban van

persze anyósom szerint korai.

de hát nem is vesszük, hanem kapjuk és babonás sem vagyok.

446. pemete
2009. okt. 1. 13:10
Az jó, mi is már jó előe összeszereltük anno, meg belekészítettem mindent, amiről azt gondoltam, hogy kelleni. Alvóskutya, alvósmaci, cumi, stb. Aztán a kutya lett a kedvenc, a maci meg az őrző, a cumi meg azóta is kell:)
2009. okt. 1. 13:08

jó takarítást:)

én most ebédelek, azután jön a kiságy akció:)

444. pemete
2009. okt. 1. 13:03
Mi jól vagyunk, mosok, teregetek, takarítgatok. Danát most raktam le aludni, csak közben felkelt pisilni még:)
2009. okt. 1. 12:59

na sziasztok lányok:)

Vera kitartás már csak tényleg pár nap és megszületik Martin:))

hogy vagytok?

Bogi? Danus?

Vera?

442. pemete
2009. okt. 1. 12:44
Bent nem fog maradni az tuti, max pár napot hibázhatok, úgyhofy elég jó eséllyel indulok:DDD
441. azure_
2009. okt. 1. 12:34

Szavadon foglak ám! :))

Én is boszorkánykodtam de nekem nem jött be. Remélem Neked lesz igazad! :)

440. pemete
2009. okt. 1. 11:18
Jaj, ne légy rosszkedvű! Hétvégén már bizti meglesz Runcika! Ha ez bejön basszus elmegyek boszorkánynak, és jósolni fogok!!! De szerintem szombaton, vagy vasárnap meg fog születni!
439. azure_ (válaszként erre: 437. - Pemete)
2009. okt. 1. 10:33

ÁÁÁ semmi.

Meg reggel sem. Nst tök szuper, méhszáj minden zárt, ami eddig nyitott volt az is.

Hangulatom valahol a béka segge alatt. Holnap is nst, hétvégén is, aztán meglátjuk.

438. azure_ (válaszként erre: 434. - F65231edcb)
2009. okt. 1. 10:31

Sziasztok lányok!

A fodrászomat Somának hívják és teljesen ifjonc. Viszont nagyon tehetséges és ügyes, csak ugye fiatal és ezáltal még nincs kötelességtudata. Hát így járt... meg én is. :)

Egyébként palotai és a Halasiéknál volt gyakorlaton. Házhoz is jár, engem eddig mindig itthon vállalt de mindig futott és soha nem ért rá így gondoltam megyek az üzletébe végre. Ja és pénzt sem kért mert haver... No comment.

437. pemete
2009. okt. 1. 09:50

Szép reggelt! Mi újság?

Vera volt valami akció éjjel?

436. pemete
2009. szept. 30. 13:32
Megint behalt a space, bocsi...
435. pemete
2009. szept. 30. 13:30
Vigasztal, mégvárunkpárnapot,hátha... Ha meg bedöglött ahangszóró, akkor kicseréltetjük azegiyk ismerőssel.
2009. szept. 30. 13:24

sziasztok lányok:))

jaj Bogi olvastam Danus akcióját a szintivel...

na de vigasztaljon a tudat, hogy olyan kis okos és ügyes:))

ki a fodrászod Vera?

Péti?

433. pemete
2009. szept. 30. 11:12
Engedtem a fürdővizét, közben meg csináltam a kakaóját, az apja meg elment pisilni, és nem vettük észre, hogy közben besurrant a fürdőbe...
432. azure_
2009. szept. 30. 11:07

Nem semmi egy kiscsaj!!!!

Hihetetlen. Kissé aktív. Hogy sikerült kicselezni benneteket és berakni a kádba?!

431. pemete
2009. szept. 30. 10:52
:DDD Én is nehezen találtam fodrászt, aki rá isér, amikor én akarok menni,és lelkes is, és nem is drága. Kipróbáltam a gyerek szintijét, ennek annyi:S Annyira ideges vagyok! Megvesszük baszki drága pénzen, erre 1 nap alatt tönkrebassza! Tele van vele a hócipőm, komolyan mondom, mindjárt bőgök! Ennyi 6ezer forint, kész, kuka...
430. azure_
2009. szept. 30. 10:28

Ennyire bevállalós nem vagyok. ;))))

Majd összefogom aztán visszamegyek uncsitesómhoz aki fodrász csak az a baj, hogy pénzt soha nem fogad el, én nem győzök hálás lenni, de rá is megsértődtem mert miután már több vendége lett húzkodta a száját ha időpontot kértem. Pedig mindig mondtam neki, hogy fizetek mint mások és akkor nem lesz neki probléma ha elveszem az aktív idejét másoktól...

Na szóval jól megsértődtem aztán azóta én nem járok hozzá csak tesóm, bár ő heti szinten és neki nem húzkodja a száját.

Szörnyű vagyok ezekkel a sértődésekkel nem?! Valahogy fodrász ügyben így jártam...

429. pemete
2009. szept. 30. 10:21

Ugorj át, vágok belőle:)

A sajátomat is le szoktam vágni, mikor már túl hosszú,és épp nemtudok elmenn a fodrászhoz.

428. azure_
2009. szept. 30. 10:19

Megfogadom a tanácsot! :)

Persze, hogy bemérgesedtem. Utálom ha valamit megbeszélünk és a másik fél nem tartja hozzá magát. Basszus abból él, hogy fodrászkodik! Hogy lehet valaki ilyen link!!

Felhívtam egy másik fodrászt akit még dícsértek, hogy jó erre képzeld ő meg nem vállal kismamiknak festést. Oké ez is kilőve.

Van egy régi jó fodrászom de 15ezer alatt ő nem fest és vág. Hát tudod annyit meg én most nem adok egy frizuráért. Meg később sem.

Anyu befesti délután, legalább lenövés nem lesz.

427. pemete
2009. szept. 30. 10:02

Látom bemérgesedtél:)

Én is ugyanígy voltam a szülésfelkészítővel. Engem a Tomi próbált rávenni, hogy normálisan lélegezzek, kevés sikerrel. De azért annyit sikerült elérnie,hogy nem ájultam el. Mert ha nagyon kapkodja azember a levegőt, akkor elájulhat, már közel voltam hozzá pont, mikor sikerült kicsit nagyobb levegőket vennem. Szóval mélylevegő orron be, szájon ki, meg soooook gázszívás:)

426. azure_
2009. szept. 30. 08:45

Körzeti dokim délután rendel.

Fodrászra meg olyan mérges vagyok!!!! TEgnap megbeszéltük, hogy ma 9 és 10 között bemegyek az üzletébe, de mivel nem ül ott állandóan csörgessem. Basszus most keltettem fel, jajj neki most nem jó, majd később. Mondtam akkor köszi nem kell majd megyek máshoz. Kapja be!

425. azure_
2009. szept. 30. 07:25

Jó reggelt Lányok!

Nyáron szünetel a szülésfelkészítő, ha jól tudom szeptemberben indult arra meg már úgy gondoltam minek eljáni, hisz mindjárt szülünk. Na a mindjárt nem jött el, de mindegy. Majd csinálom amit mondanak. :)

Ma körzeti doki a program mert ki kell kérnem a szeptemberi táppénzes papíromat, utána meg elmegyek fodrászhoz. Lehet azt várja Runcika, hogy anyukájának ne lenőtt legyen a haja. :))))

Ma megint enyhe idő van. Jót ücsörögtem a hintán így a reggeli órákban.

Lassan összekészülök aztán indulás.

424. pemete
2009. szept. 29. 22:10

Akkor jól telt a délután:)

Azért írj ám ide, vagy valahová nekem ,ha mentek szülni! Drukkolok majd, hogy gyorsan és könnyen menjen:)

Tényleg te jártál ilyen szülésfelkészítőre?

423. azure_
2009. szept. 29. 18:38
Csavarogtunk egyet délután. A volt kolléganőet nem köszöntöttem meg névnapjára, nagyon el voltam vele maradva így ma meglátogattuk őket. Jól elücsörögtünk náluk a teraszon. Gyönyörű idő volt Most értünk nemrég haza.
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook