Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki ismer olyan jó orvost akinek a specialitása a meddőség kivizsgálása? Mi több mint 1 éve próbálkozunk sikertelenül(hátrahajló méhem van) és most szeretnénk kivizsgáltatni magunkat, de a legjobb dokit szeretnénk.
Valaki tud segíteni?
Sziasztok. Én elég sok nődokinál jártam már. Pl. Bortheiser Zoltán. Nekem elég nyers volt. Tarnai László. Ő nagyon jó doki, csak annyian járnak hozzá, hogy szerintem nem figyel rád eléggé. Dr. Gróf Endre, most hozzá járok. Szerintem nagyon rendes. Nekem az a tapasztalatom, hogy azok az orvosok, akiknek nem a maszek rendelésére jársz, olyan felületes. Pedig nem mindenki teheti meg hogy 8-10.000 Ft-okat fizessen egy vizsgálatért, főleg ha gyakran van valami baj.
Meg röhej hogy csak időpontra lehet menni és kb. 3 hetet kell várni. És ha valami akut dolog van, akkor menj az ambulanciára, ahol ki tudja hogy éppen melyik medika fog ellátni és még közben hányan figyelnek be neked... Szerintem tök gáz,hogy nem tudsz egy orvoshoz folyamatosan járni, csak maszekban
Rendes meg szereti a pénzt!!!!
Mikor megkérdeztem mennyiért vállalná a terhesgondozásomat és a szülést majdnem elájultam!Nekem azért annyira h annyi pénzt odaadjak neki nem rendes!Aztán kinek mennyit ér meg!
Én fültanuja voltam, miként beszélte ki a pácienseit az adott nemiszervükröl és stb-ről...
Nem részletezném.
Ezt csinálja a többi is. De a Czank ezt rossz helyen és rossz időben tette.
Szia!
Nekem is ő csinálta a genetikait és egyben fogadott orvosom is. Én már a 16. héten kérdeztem, hogy milyen nemű lesz, de mondta, hogy még nem látja. Szerintem ha nem lett volna biztos benne nem mondja.
Nekünk kisfiút látott végig és az is lett.
Varga József?
Ő csak a pecsétet nyomta a terhes kiskönyvembe.
Sziasztok!
A MÁV rendelőből Varga doktorral valakinek van valami tapasztalata? Ha igen légyszíves írjátok le!Köszi!
Sziasztok!
Sári Tamásnál szültem 4 gyerkőcöt.
Elégedett vagyok vele. Szülésnél maximálisan ott van, "topon van".
Nagyon sokan vannak nála.
Nekem problémamentes volt a 4 szülésem és terhességem is. Nem tudom, hogy más esetben milyen orvos.
Sziasztok!
Kormányos Zsoltról szeretnék érdeklődni. ő csinálta a klinikán a 20 hetes genetikai ultrahangot és azt mondta, kislánynak látja a babát, még nem 100 %, de nagyon "leányzósnak" tűnik. Nagyon kedves volt, vizsgálat előtt bemutatkozott, szépen elmagyarázott mindent, pedig nem ő a fogadott orvosom. A kérdésem az lenne, hogy van-e közületek vki, akinek szintén ő megmondta a baba nemét a 20. hét körül és be is vált-e. Két fiam van, még nem nem tudom, mennyire élhetem bele magam abba, hogy most kislány lesz.
Köszi!
A gyermekágyas osztálynak ő a főorvosa!
Nagyon aranyos egyébként!:)
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?