Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok? (beszélgetés)
Szia ! Én csak jót hallottam róla, csupa jót !!!
Akkor találkoztam csak vele amikor szülés után osztályos vizit volt. Kedves volt.
Köszi mindenkinek!
Ma
végül is Kolosszár dokihoz mentem.Megbeszéltünk mindent és ellátott tanácsokkal elég kedvesnek tűnik és normális is.
Én nagyon nagyot csalódtam pozitív irányba a nő dokikban!
Pedig én se voltam odáig...
Mikor baj volt egy pasi se mondta el hogy mi a bajom tulajdonképpen,női dokit kérdeztem azonnal elmondta INGYEN,hogy mire számítsak...
A 6 hetes kontrollra mikor mentem vissza szülés után sajnos házon kívül volt a doktornő,így egy fiatal doktorbácsi vizsgált meg lehet,hogy el lehet olvadni tőle de nekem inkább egy bunkónak tűnt,miután a következő stílusban beszélt:"hogy lehet szülés után hat héttel ilyen pofátlanul jól kinézni??","meg isznuk egy kávét?"
Biztos legezgetni kellett volna a hiúságom de épp az ellenkező történt,és nem bájologni mentem oda,hanem azért,hogy megvizsgáljon ehez képest olyan gyógyszert írt fel amit 3 szor elmondtam,hogy nekem nem jó!
Mindegy nevet nem írok mert sokaknál ő az Isten!
Hát lehet,hogy valakikkel jól bánik,nekem ez a stílus nem tetszett.
Szia!
Én a Kormányosnál voltam augusztusban. Mikor bejelentkeztem, direkt megkérdeztem azt asszisztenst, hogy mennyibe fog kerülni. Azt mondta, hogy 7000 és ebbe benne lesz a rákszűrés is. Ehhez képest nem volt rákszűrés, nem volt vizsgálat, csak egy sima konzultáció és 8000-et fizettem....okosabb pedig nem lettem.
Köszi!
Te kit ajánlanál, mert nőhöz nem szívesen megyek.
Nem tudom miért nekem ellenszenvesek.
Szia Csiga1170 Kormányos mennyit kér kb.mire számítsak, mert elég sokan ajánlják.
Júliustól majdnem szülésig bent kellett lennem terhességi magas vérnyomás miatt a terhespathológián, az egyik lánynak a szobában a Szabó Dávid volt az orvosa,mindig lőre kérte a pénzt és le se tojta szegényt!
Én ezek után tutti nem mennék hozzá, a Kormányosról meg van akitől jót hallottam van akitől rosszat de tapasztalatom vele,vagy róla nincs.
Szia mókus83!
Kormányos-t és Szabó Dávidot nem ismerem. :) Az én orvosom Dr. Vincze Emőke. Nagyon emberségesnek tartom és jó szakembernek is. Lehet, hogy ez furán hangzik, de én azután kezdtem el hozzá járni, hogy egy ismerősömnek elvégezte a terhességmegszakítást és emberként bánt vele. Körülbelül egy éve az orvosom (előtte jártam másoknál is) és maximálisan elégedett vagyok vele. Szülni is nála szeretnék, mert úgy érzem, hogy az ő kezeiben biztonságban leszek. Nézz utána nyugodtan, ha kell, meg tudom adni az elérhetőségét. :)
Sziasztok! Én májusban vesztetem el a babámat, mert félre lettem diagnosztizálva. Nem volt fogadott orvosom és hogy ez ne következzen még egyszer be ajánljatok egy jó dokit.
Esetleg mi a véleményetek Kormányos dokiról vagy Szabó Dávidró.
Sziasztok!
Újszegeden a Korondi utcában van még nőgyógyászati rendelés? Köszönöm.
Szia!
Sajna,a konkrét problémáddal kapcsolatban nem tudom,mit tud tenni,de azt szülésznő ismerősömtől tudom,hogy egy nemzetközileg elismert,nagyon nagy tudású,speciális szaktudással rendelkező orvosnak tartják.Azt tudom,hogy nem szeret vágással műteni,ha nem muszály,és nagyon sok problémát megold inkább laparoscopos beavatkozással(ez az,amikor 4 pici lyukon keresztül műt).
Tudom,elég húzós összeg,amit kér,(ugyebár a tudást meg kell fizetni,de egy nagyon korszerű magánrendelője van)bár ahogy hallom,mások sem kérnek sokkal kevesebbet.Az ultrahang +4000.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve,mindig minden kérdésemre türelmesen válaszol,részletesen elmagyaráz mindent,a mióma műtétemnél is szépen lerajzolta,mit,hogyan,miért csinált,nem számít,mennyi csúszásban van.
A másik két orvosnak még csak a nevét sem hallottam,de hát,ugye,rengetegen vannak.:-)
Elérhetőségét priviben megküldöm.
Kedves Erika!
Nem tudom, hogy szerinted érdemes-e elmennem hozzá a leírt problémákkal. Te mit tudsz róla, hallottál róla olyat, hogy bonyolult esetekhez is ért? Vagy inkább csak szülést, műtétet vállal. Légyszi írd már meg, hogy mit tudsz róla, milyen esetekben tudott segíteni vkin, mert sajnos alig van pénzem, nincs annyi, hogy több orvost végigjárjak. Egyébként minden alkalommal ennyit kér, mert ez egy kicsit sok. Ha szerinetd ilyen esetekhez is ért, akkor légyszi add már meg az elérhetőségét. Köszönöm.
Ja még annyi, hogy a vizsgálatokért (ultrahang, tenyésztés stb további pénzt kér?)
Köszi szépen.
Szia Dr. Molnár-G. Béla 1956-os születésű,csak magán rendelésen fogad,a Forrás szálló mellett,9 ezer egy vizit díj nála.
ha érdekel,szívesen megadom a telefonszámot,ahol bejelentkezhetsz hozzá.Hétfőn,szerdán délután rendel.
Sziasztok!
Nekem egy olyan nagy tapasztalattal rendelkező nőgyógyásztra lenne szükségem, aki nem "csak" terhesgondozásra specializáódott és nem csak a pénzre megy, hanem utána jár a dolgoknak. Elég összetett problémám van. Már pont egy éve szenvedek folyamatosan hüvelyi és hólyaggyulladástól. Most azt mondták, hogy a húgyhólyagomban lehet, hogy gomba van, ami elég veszélyes és nem is tudják igazán kezelni. VISZONT a hüvelyemben állandóan baktériumok vannak ( Klebsiella, enterococcus, streptococcus) amiket szintén egy éve nem tudnak kiirtani. Ezenkívül nost P3 lett a citológiám és HPV vírust is találtak. Van amelyik urológus azt mondja, hogy lehet, hogy ezek okozzák azállandó hólyaggyulladást is. Szóval olyan tapasztalt és körültekintő orvosra lenne szükségem, aki nem a rutin eljárást követve felír vmi antibiotikumot ( mert abból 1,5 év alatt 24-et!!! kaptam, megjegyzem csak több kárt okoztak), hanem képes és hajlandó átgondolni az esetleges összefüggéseket a nőgyógy- urológiai bajaim között.
látom a Molnár G. Bélát itt többen ajánlják. Ő hol rendel, milyen idős és főként mennyiért?
Bocs a sok szövegért, de muszáj volt leírnom, mert az 1-1,5 év alatt már több százezret dobtam ki az ablakon idióta orvosokra, akik csak teljesen tönkretették a szervezetemet.
Légyszi válaszoljatok!!!
( Nekem még vmi Hodoniczkyt meg azt hiszem Varga Krisztiánt ajálottak- róluk tudtok esetleg valamit?
Előre is köszi.
Nem volt nehéz bejutni hozzá?
Azt tudom, hogy jó szakember, amikor először voltam nőgyógyásznál nála voltam, és a klinikán azóta se futottam bele egy jó dokiba se. Na jó, talán egybe, de a nevét nem tudom, de ő az arany klinikán magánrendel...
Én sem értem miért nem csinálta meg a szűrést, tulajdonképp azért jelentkeztél be hozzá, nem?
Sajnálom, hogy így jártál. Mondjuk én a sarkamra álltam volna és mondom neki, hogy rákszűrésre jöttem, meg ilyen panaszom van, vizsgáljon meg. Főleg 8000 ft-ért.
Én most voltam szűrésen a múlt héten egy másik dokinál, ott 7000 ft-ot fizettem. Az hogy mennyi egy beszélgetős rendelés, meg ultrahangos azt nem tudom, de hamarosan ki fog derülni.
Tényleg, Kecskeméti Lászlónál van ultrahang? Tudja valaki?
Sziasztok!
Az én dokimnál is 8000 a vizitdíj,az uh +4000,a rákszűrés tavaly 2000 volt,most nem tudom.
Sajnálom, hogy így jártál :( Elárulom az én dokimnál is 8000,- a díj és néha csak beszélgetünk, ja persze ha kell megvizsgál. Rákszűrés +2000,-
De mondott valamit a bajodra egyáltalán ?
Az, hogy várnod kellett az néha az én dokimnál is előfordul. Ez benne van a pakliba még magánrendelésen is.
sziasztok.Szegeden ki csinál méhüregtükrözést és persze mennyit illik adni ha maszek úton megyek???
Valaki volt már ilyen beavatkozáson?
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?