Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok? (beszélgetés)
de nehéz helyzet ez!!!! :O
hogyan tervezitek így a jövőben a babavállalást?
Sziasztok!
Meg lett a férjem eredménye. :(:(:(
Nos, nekünk nem lehet kisbabánk ez szinte biztos, ugyanis a spermiumszám 0. Még további vizsgálatok lesznek, de valószínűleg genetikai probléma vagy születési rendellenesség.
:(:(
Azért mindenkinek gratulálok, akinek végül sikerült.
Sziasztok. Valaki tudna mondani vizsgálati díjat??
Mind1 melyik dokinál
Sziasztok,
Én Tarnai Lacinál szültem tavaly augusztusban, maximálisan meg voltam vele elégedve! Nagyon előzékeny, kedves, odafigyelő, mindenben azt nézte, hogy nekem hogy lesz a legjobb. Ha gondom volt valamivel, bármikor fel tudtam hívni, és készségesen segített. Ő tipikusan az a nőgyógyász, aki minden egyes alkalommal felsegít és lesegít a vizsgálóasztalról!Szülés után minden nap rámnézett, hogy hogy vagyok, minden rendben van-e, és a zárójelentést is ő csinálta meg. Én magánrendelésre jártam hozzá, igaz, nem a legolcsóbb, de szerintem megéri az árát. Ja, és ami fontos lehet, Sári Tamás látja el a betegeit, ha ő valami miatt nincs Szegeden. Sári doktort én személyesen nem ismerem, de úgy láttam,itt mindenki csupa jót írt róla.
Az én dokim is kedves volt velem úgyanúgy a magánrendelésen, mint bent a klinikán. Ha találkoztunk a folyosón(volt hogy én észre sem vettem)nagyot köszönt, soron kívül bevezetett bárhova, érdeklődő volt és bármikor hívhattam. Szülésnél is kedves volt, igaz én császáros voltam. Sőt még anyukámékkal és a férjemmel is kedves volt, megmutatta nekik hova álljanak, hogy a picurit szülés után láthassák egy pillanatra. Én is úgy gondolom, ha már fizetek az a minimum, hogy kedves is legyen.
Gondolom ez a doki úgy érezte, mivel a klinikán nem fizetsz neki, így nem kell hogy kedves legyen.
De szerintem pont ezért fizetünk sokan, hogy egy szülésnél, amikor kiszolgáltatott helyzetben van a nő, legyen akire számíthat.
Érdekes amiket írtál a dokiról. Ezek alapján én biztos nem mennék hozzá, de ez az én véleményem. Az én dokim nagyon jó szakmailag és emberileg is. Szülésnél is jó fej volt és utána is minden nap bejött a szobámba megkérdezni, hogy vagyok :)
Terhességem előtt/alatt/után pedig bármit kérdeztem minden elmagyaráz.
Ha meg szabad kérdeznem, még mindig ő az orvosod ?
Ma voltam a Darunál, csak épp nem rendelt a Női Klinikán mert elutazott... Még jó hogy bementem ezért a városba..
A műkörmösöm nála szült és ő mesélte hogy belekönyökölt a hasába kétszer aztán ennyit volt jelen a szülésnél. Utána meg rá 2-3 évre volt egy abortusza és félig kaparta csak ki.. Görcsölt a hasa, vérzett alul-felül, bement a dokihoz és ő átadta az ambulánsnak mert halaszthatatlan dolga volt. Utána se érdeklődött hogy mi van vele, elnézést se kért.
De nem baj! Megnézem magamnak, aztán ha nem tetszik, váltok! Gondolom ennyit megér. :)
Sziasztok!
Holnap megyek Daruhoz, remélem nem csalódom benne, habár ma rémsztorikat hallottam tőle...
A Női Klinikára megyek időpontra, nem a magánrendelőjébe. Ilyenkor illik fizetnem? Már csak azért kérdezem mert ez még csak az első találkozó..
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?