Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok? (beszélgetés)
Utánanéztem hogy mennyiért dolgozik a Kecskeméti doktor. Egy első vizsgálat (teljes, rákszűréssel, stb..) 7.000,-. Szerintem ez nem sok. Átlagos.
De tényleg nagyon lelkiismeretes és kedves. Bármikor lehet rá számítani. Szerintem megéri.
Dr Fekete Zoltán, magánrendelője a Boldogasszonyon van.
Nagyon udvarias, vizsgálatnál óvatos - nekem ez fontos szempont. Sógornőm és a szomszédasszonyom szült nála (én sajnos nem, mert az első trimeszterben külföldre költöztünk) teljesen meg voltak elégedve a munkájával.
Fiatal, szerintem olyan 30-32 lehet.
Eddig a Forrásban rendelt, de mióta felújítják, átköltözött a Kálvária sugárútra valami rendelőbe. Még azóta nem voltam nála, hogy pontosan hol. Telefonon szoktam bejelentkezni, akkor biztos elmondja, hogy mi változott.
Nem tudok róla, hogy lenne ultrahangja, de szerződésben áll a klinikával, ott intézik az ilyesmit.
Én nagyon elégedett vagyok az enyémmel. Dr. Kecskeméti László. Évek óta hozzá járok. Mindent elmond, mit, miért csinál, érthetően magyaráz. Nem a pénzre hajt és nem is túl drága. Elég lelkiismeretes, még eddig nem volt rossz tapasztalatom vele kapcsolatban.
A családból többen is hozzá járnak, nála szültek, stb. Ők is elégedettek voltak.
Én is hozzá járok,nála szültem.Megvoltam vele maximálisan elégedve.Sajna nagyon nehéz nem maszek uton bejutni hozzá.A MÁV rendelőbe 1 nap rendel.
Szerencsére rossz tapasztalatom nincs ezen a téren.
Szerintem lehet, miért ne lehetne. Szólásszabadság van, elmondhatjuk a véleményünket.
Nekem negatív tapasztalatom még nincs, viszont találtam egy nagyon kedves aranyos dokit: Nyirati Ildikót. :)
lehet ilyet egyáltalán..?
Mármint hogy nyilvános fórumon névvel (esetleg címmel) reklámozunk vagy antireklámozunk dokikat..?
További ajánlott fórumok:
- Szegedi nőgyógyászok, ki kit tart a legjobbnak és miért?
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Dr Kecskeméti László szegedi nőgyógyászról véleményt tud valaki írni?
- Szegedi Nőgyógyászati Klinikán lehet adott nőgyógyászhoz kerülni, ha jelzem a "bejelentkezésnél" (egy ismertebb dokihoz is)?
- Dr. Kőrösi Szilvia - Dr. Pásztor Norbert - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?
- Dr. Pál Zoltán - Dr. Szabó Kornél szegedi nőgyógyászokról mi a véleményetek?