Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat fórum

Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)

60. hajini
2009. nov. 16. 10:49
nekem aznap meglett, 2 után lehetett értemenni, de én vittem borítékot és kiküldték postán, mert nem vok soproni és nem akartam megvárni
59. Tundchen (válaszként erre: 58. - Hajini)
2009. nov. 15. 13:38
Hajni, tudnál abban segíteni, hogy a vércukros vérvétel eredménye meglesz még aznap, vagy több nap múlva lehet csak érte menni?
58. hajini (válaszként erre: 56. - Tundchen)
2009. nov. 14. 17:49

a frufrum bordós, a többi szőkés-barnás. elől hosszabb kicsit.

tegyetek fel ti is képet:)

2009. nov. 14. 09:13

Uhh,a fórumot még én nyitottam meg :) na ennyit erről :)

hajini én emlékszem Rád a képeid alapján :)

56. Tundchen (válaszként erre: 55. - Hajini)
2009. nov. 13. 21:27
Rövid vörösesbarnás hajad van? Mert ha igen, akkor tudom... :)
55. hajini (válaszként erre: 52. - Tundchen)
2009. nov. 13. 21:07
én mentem be először:)
54. Tundchen (válaszként erre: 53. - Xlnt)
2009. nov. 13. 16:18
Igen, azt hiszem, az első harmadban nem ajánlatos, utána már rendben van... a torna 4től van a kórházban, főépületben a büfé melletti alagsorban. Úgy tudom, minden alkalmat külön kell fizetni, de nem tudom mennyi, esetleg menj el az első foglalkozást megnézni, hogy egyáltalán milyen... :)
53. xlnt
2009. nov. 13. 13:40

Na, beoltattam magam, és még élek... ;)

Én mindenképp szeretnék mozogni vmit, mert túlsúllyal kezdtem a terhességet - és ki van adva, hogy max. 6 kilót hízhatok. Igaz, hogy eddig 3-at fogytam "hála" a rosszulléteknek, de érzem, hogy vmit csinálnom kell. Azt olvastam, hogy a 8-13. hét között nem ajánlanak semmit, de a 14.-től mehet a torna.

52. Tundchen (válaszként erre: 51. - Hajini)
2009. nov. 13. 11:57
Szia! Én voltam hétfőn... :)
51. hajini
2009. nov. 13. 11:01
sziasztok! én betöltöttem a 30. hetet, eddig nem jártam sehová. elég a séta a bullimmal:) mostanában már meg akarok halni főzés közben is:)mikor voltatok a peitl-nél? én hétfőn. volt ott valaki?
50. Tundchen (válaszként erre: 49. - Xlnt)
2009. nov. 13. 10:36
Jógára, meg tornára én szeretnék, de a munkaidőm miatt sajnos egyik helyre sem érek oda. Jóga hétfőn délelőttönként van a momában, torna meg hétfőn 4től a kórházban. Aquanatal-ra nekem azt mondták, hogy drága pénzért hajlongás a kismedencében, többet érnék, ha feljárnék csak úszni, de ez nem a saját véleményem... :)
49. xlnt (válaszként erre: 48. - F4804d75d9)
2009. nov. 13. 09:58

De jó - én ma vagyok 13 hetes 5 napos. :)

Amúgy vki jár kismama jógára, terhestornára vagy aquanatalra? Vélemények-tapasztalatok?

2009. nov. 12. 19:57

Sziasztok,én is csatlakozok:)

Tundchen-nel ismerjük egymást,Peitl-hez járok én is :)

Holnaptól már 13 hét 0 naposak vagyunk.

Szép babavárást nektek is! :)

47. Tundchen (válaszként erre: 46. - Xlnt)
2009. nov. 11. 14:22
Oké, kíváncsi vagyok, mi lesz!
46. xlnt
2009. nov. 11. 13:53
Pontosan - és pl. azt nem tudom, hogy attól, hogy a férjed be van oltva, mondjuk nem-e lehet hordozó. Amúgy meg tudni kell, hogy az oltás 70%-os biztonságot ad - de állítólag gyengébb lefolyású, ha annak ellenére vki elkapja. Mindenesetre nekem van otthon Panadol lázra... :( Én is hetek óta halogatom az oltást, de most végleg elhatároztuk: férjem pont ma váltotta ki magának, a háziorvosunk péntekenként olt. Majd írok a mellékhatásokról (remélem, nem lesz miről)... :( azért én is be vagyok szarva...
45. Tundchen (válaszként erre: 44. - Xlnt)
2009. nov. 11. 13:19
Vagy pl a postás ráköp a csekkemre, mielőtt bedobja a postaládába, vagy még az alkalmazott, mielőtt beteszi borítékba? Kaját venni akkor is kell, a boltban is megfordul mindenféle beteg ember, a csomagolásokra is rákerülhet bármi. Ha a férjem be van oltva mellettem, attól még elkaphatom millió helyről... :(
44. xlnt
2009. nov. 11. 13:14

Én pénteken a férjemmel együtt beoltatom magam - arra jutottam, hogy hiába várok, mindenki mást mond, okosabb úgyse leszek. Én a Google-ban rákerestem, hogy -Czeizel Endre h1n1-, van pár video. Neki jobban hiszek, mint holmi háziorvosoknak. A Hidas egyébként oltást javasolt nekem, a Peitl meg nem. :S Ő azt mondta, hogy körülöttünk legyen beoltva mindenki. De könyörgöm hogy? Tiltsam meg a barátaimnak, hogy meglátogassanak, amennyiben nincsenek beoltva? Májusig szigeteljem el magam a világtól? Ha netán terhestornára / Aquanatalra szeretnék járni, akkor mi van? Szval sztem ez eléggé kivitelezhetetlen...

Amúgy a Hidassal eddig egyszer találkoztam a 7. héten - azóta csak egyszer voltam terhesgondozáson és akkor a Rada volt helyette. Majd 25.-én megyek újra, remélem akkor ő lesz! :)

43. 1a7db11ff0 (válaszként erre: 42. - Tundchen)
2009. nov. 10. 17:34

szia.az egész médiának ez a lényege,hogy megijeszen bennünket,én sem magamnak sem a gyerekeknek nem adatom be.engem is besz...tak de nem hiszek nekik,csak mert meggyártották a rengeteg vakcinát és most el kellene adni azért nem fogok beleugrani majd ha tul sokan betegek lesznek körülöttem az oviban akkor majd nem megyünk sehova sem és nem megy a gyerek sem az oviban,ez csak egy jo média fogás szerintem nem más.

amugy bevállt nektek a DR HIDAS GÁBOR??VÉLEMÉNYEKET VÁROK.

MERT DECEMBERBEN NÁLUNK IS INDOL A BABAPROJEKT.REMÉLEM.

2009. nov. 10. 11:54
Oltásügyben jutottatok valamire? Kicsit elegem van már, hogy mindenki mást mond és a mi felelősségünk, hogy oltatunk-e, vagy nem, de én még akkor sem merek, bár be vagyok szarva az egész h1n1től rendesen... :(
41. Tundchen (válaszként erre: 40. - Xlnt)
2009. nov. 10. 11:53
Mi is így vagyunk... anyum nálunk is folyamatosan vásárol, meg azért én is... mi is megmondtuk korábban a szűk környezetnek már, hogy terhes vagyok és a melóhelyen is szóltam kb a 10-11ik héten.
40. xlnt (válaszként erre: 39. - Tundchen)
2009. nov. 10. 11:50
Óóó, én sem vagyok babonás! :) Micsoda hülyeség, hogy vegyél meg mindent az utolsó 2 hónapban - kész anyagi csőd... Anyukám azóta vásárol Babókának, mióta megtudta, hogy terhes vagyok. :) És a bejelentéssel se vártunk a 12. hétig - így legalább mindenki tudott ránk figyelni. :)
39. Tundchen (válaszként erre: 38. - Xlnt)
2009. nov. 10. 07:47
Igen, elkezdtem, mert nem hiszek abban a babonában, hogy semmit nem szabad venni előre... :)
38. xlnt (válaszként erre: 37. - Tundchen)
2009. nov. 9. 10:32
Gratulálok! :) Akkor most már lehet vásárolni kisfiús ruhácskákat! ;)
37. Tundchen (válaszként erre: 36. - Xlnt)
2009. nov. 6. 10:55

Nekünk fiú lesz, férjem nagy örömére... nekem mindegy a neme, én csak azt figyeltem, hogy minden mérete, értéke, funkciója rendben van. :)

Mi nem járunk külön magánrendelésre, mert nálam (eddig) minden rendben volt és így nem tartom indokoltnak... persze, ha valami zűr lenne, vagy problémás terhesség, tuti járnék, de így nem sok értelme van szeritnem. A pár kérdésemre eddig mindig kaptam választ... :)

36. xlnt
2009. nov. 5. 13:29
Sziasztok! Megvolt az ultrahang: 7,2 cm - holnap meg megyek akkor vérvételre :) Tundchen megvan a neme? :) Ti jártok magánrendelésre is a "kötelező" vizsgálatokon kívül, mert néha olyan kevésnek érzem... és a Peitl nekem is ezt mondta ma az oltásról, a Hidas meg pont, hogy oltsam be magam... :S Olyan tanácstalan az ember.
35. hajini (válaszként erre: 34. - Xlnt)
2009. nov. 5. 12:07
helló! nekem azt mondta a dokim, hogy kismamáknak nem ajánlott, inkább a környezetünkben legyenek oltva
34. xlnt
2009. nov. 4. 11:54
Sziasztok! Gondolom, már ezer fórum szól erről a témáról, de azért megkérdezlek Titeket erről a H1N1 védőoltásról - pénteken készülök beoltatni magam, úh várom a véleményeket...
33. Tundchen (válaszként erre: 30. - Xlnt)
2009. okt. 31. 14:29
Szia! Elméletileg mi is 10re megyünk, meg úgy általában mindenki, mert érkezési sorrend alapján lehetett a múltkor is bejutni. Mi kb 40 percet vártunk ezelőtt, az még belefér, remélem, most is max ennyi lesz. Talán most kiderül a neme, ez a 20 hetes uh lesz, a 12 hetesen még csak 7,2 cm volt és hátast feküdt...
32. 1a7db11ff0 (válaszként erre: 25. - Hajini)
2009. okt. 30. 11:54

szia.

igen dolgozik a korházban is,de nem tudom mikor,hétfön beszélek vele,mert most hétfön mütött a Lukszander viszérrel,hétfön megyek vissza kontrolra és hivtam a HIDASt is hogy vele is szeretnék beszélni a babaprojektről.most a mütét után 2 honap pihi és karácsonykor szeretnénk nekiállni a babaprojektnnek is.de szeretném megtudni hogy milyen vizsgálatok várnak rám a koraszülés és a többi miatt is hogy császár meg ilyenek,és remélem időpontot is ad hogy megnézzen valamikor hogy minden oké e odabenn,a hegem szépen gyógyul e,meg öszintén szeretnék vele arrol is beszélni hogy igaz csak január végén telik el a 6 honap pihi császár után de decemberig szeretnénk csak várni hogy ehhez ő mit szol ,ellenzi e vagy nem??várjunk e még vagy sem??

szerintem rendes doki férjemmel ugy döntöttünk nála maradunk mert korrekt és figyelmes és emberségből csillagos 5őst érdemel.nálam/nálunk.

mindenkienk probléma mentes babavárást kivánok és kitartást a terhesgondozokban is nem egyszerü és hiába van időpontod akkor sem jutsz be elöbb vagy csak ritkán nekem mindig szerencsém volt .

remélem az uj év nálunk is meghozza majd a várva várt kisbabát,puszi mindenkinek Anett/ka

31. hajini (válaszként erre: 30. - Xlnt)
2009. okt. 28. 09:38

Hát talán akkor még nincs csuszás. mi tegnap majdnem egy órát vártunk. kettőre mentünk, akkor még a délre jött csaj nem volt benn. kitartás.

köszi, remélem a jövő héten még jobban látszik a babapofi

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook