Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
a frufrum bordós, a többi szőkés-barnás. elől hosszabb kicsit.
tegyetek fel ti is képet:)
Uhh,a fórumot még én nyitottam meg :) na ennyit erről :)
hajini én emlékszem Rád a képeid alapján :)
Na, beoltattam magam, és még élek... ;)
Én mindenképp szeretnék mozogni vmit, mert túlsúllyal kezdtem a terhességet - és ki van adva, hogy max. 6 kilót hízhatok. Igaz, hogy eddig 3-at fogytam "hála" a rosszulléteknek, de érzem, hogy vmit csinálnom kell. Azt olvastam, hogy a 8-13. hét között nem ajánlanak semmit, de a 14.-től mehet a torna.
De jó - én ma vagyok 13 hetes 5 napos. :)
Amúgy vki jár kismama jógára, terhestornára vagy aquanatalra? Vélemények-tapasztalatok?
Sziasztok,én is csatlakozok:)
Tundchen-nel ismerjük egymást,Peitl-hez járok én is :)
Holnaptól már 13 hét 0 naposak vagyunk.
Szép babavárást nektek is! :)
Én pénteken a férjemmel együtt beoltatom magam - arra jutottam, hogy hiába várok, mindenki mást mond, okosabb úgyse leszek. Én a Google-ban rákerestem, hogy -Czeizel Endre h1n1-, van pár video. Neki jobban hiszek, mint holmi háziorvosoknak. A Hidas egyébként oltást javasolt nekem, a Peitl meg nem. :S Ő azt mondta, hogy körülöttünk legyen beoltva mindenki. De könyörgöm hogy? Tiltsam meg a barátaimnak, hogy meglátogassanak, amennyiben nincsenek beoltva? Májusig szigeteljem el magam a világtól? Ha netán terhestornára / Aquanatalra szeretnék járni, akkor mi van? Szval sztem ez eléggé kivitelezhetetlen...
Amúgy a Hidassal eddig egyszer találkoztam a 7. héten - azóta csak egyszer voltam terhesgondozáson és akkor a Rada volt helyette. Majd 25.-én megyek újra, remélem akkor ő lesz! :)
szia.az egész médiának ez a lényege,hogy megijeszen bennünket,én sem magamnak sem a gyerekeknek nem adatom be.engem is besz...tak de nem hiszek nekik,csak mert meggyártották a rengeteg vakcinát és most el kellene adni azért nem fogok beleugrani majd ha tul sokan betegek lesznek körülöttem az oviban akkor majd nem megyünk sehova sem és nem megy a gyerek sem az oviban,ez csak egy jo média fogás szerintem nem más.
amugy bevállt nektek a DR HIDAS GÁBOR??VÉLEMÉNYEKET VÁROK.
MERT DECEMBERBEN NÁLUNK IS INDOL A BABAPROJEKT.REMÉLEM.
Nekünk fiú lesz, férjem nagy örömére... nekem mindegy a neme, én csak azt figyeltem, hogy minden mérete, értéke, funkciója rendben van. :)
Mi nem járunk külön magánrendelésre, mert nálam (eddig) minden rendben volt és így nem tartom indokoltnak... persze, ha valami zűr lenne, vagy problémás terhesség, tuti járnék, de így nem sok értelme van szeritnem. A pár kérdésemre eddig mindig kaptam választ... :)
szia.
igen dolgozik a korházban is,de nem tudom mikor,hétfön beszélek vele,mert most hétfön mütött a Lukszander viszérrel,hétfön megyek vissza kontrolra és hivtam a HIDASt is hogy vele is szeretnék beszélni a babaprojektről.most a mütét után 2 honap pihi és karácsonykor szeretnénk nekiállni a babaprojektnnek is.de szeretném megtudni hogy milyen vizsgálatok várnak rám a koraszülés és a többi miatt is hogy császár meg ilyenek,és remélem időpontot is ad hogy megnézzen valamikor hogy minden oké e odabenn,a hegem szépen gyógyul e,meg öszintén szeretnék vele arrol is beszélni hogy igaz csak január végén telik el a 6 honap pihi császár után de decemberig szeretnénk csak várni hogy ehhez ő mit szol ,ellenzi e vagy nem??várjunk e még vagy sem??
szerintem rendes doki férjemmel ugy döntöttünk nála maradunk mert korrekt és figyelmes és emberségből csillagos 5őst érdemel.nálam/nálunk.
mindenkienk probléma mentes babavárást kivánok és kitartást a terhesgondozokban is nem egyszerü és hiába van időpontod akkor sem jutsz be elöbb vagy csak ritkán nekem mindig szerencsém volt .
remélem az uj év nálunk is meghozza majd a várva várt kisbabát,puszi mindenkinek Anett/ka
Hát talán akkor még nincs csuszás. mi tegnap majdnem egy órát vártunk. kettőre mentünk, akkor még a délre jött csaj nem volt benn. kitartás.
köszi, remélem a jövő héten még jobban látszik a babapofi
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?