Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Köszi az infót - elmegyek akkor erre mindenképp! :) Nem tudtam elmenni a védőnősre sajnos :(, mert épp halálomon voltam - ma mentem vissza dokihoz: még egy levél antibiotikum, férjemet is behívta, ő is kapott egy erősebbet, meg egy maszkot itthonra, nehogy visszafertőzzön... Vicces lesz! :)
Mindenesetre most pénteken is lesz, akit érdekel - akárki, sztem nem terhességi hét függő, és ingyenes: most a szoptatásról azt hiszem. Menjetek és meséljetek, mert én jövő szerdáig megint nem mozdulhatok ki itthonról. Ma kellett volna mennem a 30. hetes UH-ra, de mondom nem fertőzöm be a csecsemő osztályt...
Én ápr. elejére vagyok visszarendelve,még nem tudom,hogy menjek-e.Valaki azt mondja jó,vki meg hogy fölösleges.még van időm a 16. hétig eldöntenem.
Valaki adjon tanácsot,enyhe(még)megfázásra mit szedhetek-kezd kaparni a torkom.Mert amik itthon vannak,átnéztem,és egyiket sem ajánlják terhesség alatt(aspirin+C,neo-citran)?
hát engem se hivtak előre:)Bevált a Tündi által josolt 40 perc,szék nélkül.Ettem egy fél szenvicset,mert egyszerüen rosszul lettem volna ha nem eszem meg.
Szandi én ugy tudom hogy a terhesgondozoban lehet jelentkezni a szüléselőkészitőire.Mikor mész majd legközelebb.Én megyek majd márc végén akkor akarok az árpilisira vagy májusira.
Tényleg csajok mennyi ideig tart a szüléselőkészitő?
+egy kérdés:ezek milyen tanfolyamok amikről a Tündi+a többiek szoktak írni(pl:g04toda gyermekorvoselőads stb...)
ezekre hol kell feliratkozni?
ezekért fizetni kell?
Egyről tudok,az a szülésre felkészítő tanfolyam és az 4000FT
Van még más is?
amikor én voltam vérvételen(nem a Downoson)nekem azt monda a védőnő,hogy nem kell éhgyomorral mennem,de azért ne is egyem tele magam.Úgyhogy én mielőtt mentem,bedobtam egy kefírt.
Amugy ha Down kór vizsgálatra mész(a fizetősre)akkor is lehet előtte enni,(én pont ma voltam)de ugyis mindent elmondanak.Nagyon normálisak!Nekem is mindent elmondtak,meg fel is írtak!
Sziasztok,
no írom is,a gyerekorvosos előadás nekünk április 8-án lesz,ugye 15:00-kor,előtte érdemes odaérni azért. Amúgy úgyis egy időben vagyunk kb.,még szerintem belefér ez az alkalom :)
Amúgy elmentél a pénteki védőnős előadásra? én elfelejtkeztem róla,és sok dolgom is volt.Mesélsz róla,hogy mi volt? :)
Holnap a sima lesz,majd jöv.héten a kombinált.
Oké,köszönöm.Lehet akkor viszek a boritékot,hogy ne kelljen visszamenni.(sopron mellett lakuNk)
És a sima vérvétel előtt szabad enni?
Kizárt hogy kibirjam kaja nélül.
Ez a kombinált tesztes vérvétel lesz, vagy sima? Mert ha sima, aznap mehetsz érte délután 1től, illetve lesz majd egy olyan is, amit a vérellátóból kell elhozni, de azt majd mondják, melyik naptól lehet érte menni, általában 2-3 nappal később és ott fél 8tól fél 4ig vannak.
Ha meg kombinált teszt, stb, azt küldik mailben, vagy felhívnak és a következő terhesgondozáson adják a papírt oda.
Sziasztok,minden ok volt a 12 uh-án:))
Holnap vérvétel.Hány nap mulva mehetek majd érte?
Sokan voltak nagyon ha nem irtátok volna hogy menjek fél órával előtte még minig ott ülök...
Most,hogy van mérlegünk,mérem szopi előtt és után, és eddig mindig megette az adagját, valamikor még többet is,még nem kellett pótlást.Ezért nem értem miért nem hízik. Kíváncsi leszek a jövő heti mérésre.
Kihúztam a 40 hetet, sőt még egyet rá is tettem, + 1 napot. Kb én is 12-14 kilót híztam, pár még van rajtam, de nem zavar. Maja is tépi evés közben. Becsukja a száját benne a cicivel és elfordítja a fejét. :)))
helló:) én 14kilót hiztam 41hét + 2 nap alatt:)
most már csak +4 van, de ezt tartom. ekkora cicim sose volt :) tetszik. csak ne tépné Mili szopi közben...
Köszi! :)
Hát, remélem, nyáron csak lesz valami kerti buli. Addigra Ildiéknek is meglesz a Norbi kistesója... majd gyakorolhattok! :D
Fúú..Én már szorítok neked!
Aztán tegyél ám föl majd képet!
Vagy remélem valami nyári kerti partin csak össze fogunk futni:-)Majd izzítom az Anitát:-)
Még pont két hét van hátra, remélem, nem fog sokat ráhúzni, bár valahogy az a megérzésem, hogy úgysem jön előbb, vagy időben.
Sajnálom, hogy nem sikerült a szoptatás úgy, ahogy akartad, kíváncsi leszek, nálunk majd hogy megy...
Azt hiszem mi is a Mikola Zs.hoz tartozunk,mint körzet :) jó híreket hoztál :)
Mi most 30.hétben +8kg-nál járunk,azt mondták,még belefér :)
Mikorra született nálad a pici? kihúztad a 40 hetet?
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?