Skizofrénia (beszélgetés)
Mondom hogy nem sírtam fel születéskor, ezt már mondtam.
Én sem gondolom magam betegnek, csak egyetlen egy ok miatt mentem orvoshoz, azért, hogy ne nekik legyen igazuk. Ha az nem történik meg akkor nem megyek.
akkor kevesebb figyelem is esheted rád,esetleg?
igen egyáltalán nem vagy zavart,sőt nem is gondolnám,hogy beteg vagy az írásaid alapján. Utánaolvasok majd egyszer ebben a témában,mert valahol érdekel,most h idekeveredtem..
Négyen vagyunk tesók, abból a harmadik. Nagybátyám is a harmadik, csak ők hárman voltak tesók, tehát a legkisebb. A hangsúly a harmadikon van.
Nem vagyok zavart egyáltalán.
ja nem pont erre gondoltam :O
hanem eddigi életed bemutatása..
Jut eszembe a pszichológus kérte hogy csináljak egy életutat, és kérte azt hogy vigyek fényképeket a gyerekkoromról és a mániáimról.
Az életút olyan volt hogy kellett rajzolni egy vonalat és vagy felfele néző nyilat vagy lefelét attól függ hogy éltem meg az eseményt és igy sorba egészen a mai napig
Hát hidd el, vagyunk egy páran ilyen és hasonló "betegségekkel", nem kívánom senkinek, inkább fizikai fájdalmat viselnék el, mint egy ilyet, mert ott a gyógyulási idő rövidebb..
Nem egyforma a szervezetünk, sem az idegrendszerünk, van aki bír mindent rezzenéstelenül, van aki összeroppan. Ez örökletes lehet sajnos. Meg a megküdési stratégiákról tudok beszélni, amit én rosszul tanultam, sajátítottam el, mert olyan közegben nőttem fel, meg genetikailag is hibás, sérült gént. Ez van. Ez karma igen, meg az előző életünkből is hozhattunk meg nem oldott problémákat, ezek is kijönnek egy ilyen zavar esetén. Lehet fejtegetni, én épp magamon dolgozom, ez a küldetésem ebben az életben. el kell fogadni.se nem jó, se nem rossz,egy valami,amivel feladatunk van.
További ajánlott fórumok:
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Diagnózis: paranoid skizofrénia és ha nem az?
- Testvéremnél skizofréniát állapítottak meg, kapott rá gyógyszert, de nem akarja szedni, hogy értessem meg vele, hogy ezt neki szednie kell?
- Veszélyes egy skizofrén ember?
- Létezik ma Magyarországon olyan elvonó, ahol fogadnak egy skizofrén, Hepatitis B és C-vel fertőzött gyógyulni vágyó drogost?
- Mit lehet tenni egy skizofrén nővel?