Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Esetleg eltudnád küldeni nekem is . Ez is szét van írva napokra. Lehet még meggondolandó. Ilyen eredmények után amit a Marcsikával is írtatok , hát nem semmi!
Drágicám, hát nekifogtam:)) Én is itt ott fordítok, no néha kész kabaré, de belejövök, ahogy írtad a szavakat oszt összekombinálom:)) Csak még esetleg tudnál abban segíteni, hogy hol tudom a ,, cifra ,, betűket megtalálni? Köszike:)
Csak most kezdtem szombaton, remélem bírom egy darabig. Nekem is 16 volt a max., de van aki 40-et dobott le vele. Más fogyival a multkor 2 hónap alatt 4 kilát "sikerült" leadni, amit most a lelki nyavalyámban vissza is szedtem.Ezért kezdtem most ezt megint.
Na de ki, milyen sorit néz? Én az Aliyet, meg az Everwoodot kezdtem ma el.
De azóta visszajött... :(
Szióka, gratula. ez igen:))
Hát jó néhányszor már belekezdtem fogyókúrába, de nekem a fehérje diéta volt ami tetszett és ki is próbáltuk a lányommal. Korpakenyér, rengeteg zöldség salátának elkészítve, hús is hal is párolva, vagy grilezve stb. Néztem már a vércsoport diétát, de az részemről szóba se jöhet, mert éppen azt nem lehet enni amit imádok.
Sziasztok Lányok! :)
Igyekszem nem eltűnni, de az új mhely miatt kicsit megcsúsztam idő tekintetében....
Márta, sok sikert a 90 naposhoz, mikor kezdted? Én egyszer már csináltam, akkor -17 lett a végeredmény. Most is rám férne egy kör:)
A 90 napos. Sajnos a kemók óta nem úgy működök ilyen szempontból sem, mint korábban és nem tudom végigcsinálni. De szerintem a legjobb fogyi, ha sikeres akarsz lenni ilyen elhatározásban.De pl.a lányom sem bírja a sava miatt.
Ez a 90 napos diéta része, vagy csak egyszerűen havonta 1 napi tisztító kúra?
Köszönöm!!! Holnap víznapom lesz(ha kibírom egész nap, max. zöldséglé. Na de majd holnapután!!!!
Kifelejtettem az egészségedre váljék:))
A holnapi menüt még nem tudom, esteleg van valami amit szívesen elfogyasztasz?:))
Köszi a hozzámvaló jóságodat!!! Megkaptam!! Most ment le az utolsó falat!!! Ügyes vagy, hogy el tudtad küldeni!!!!
Kedves zsazsanéni, tarkedli, talkedli, dorkedli, sőt most olvastam a neten, hogy még cseh fánknak is hívják. Olyasmi, mint a fánk és a palacsinta keveredik.
Tükörtojássütős palacsintasütőt használnak, de nekem nincs. Ezért a palacsinta sütőt használom erre a célra. Lágy kelt tészta, amit kevés zsíron vagy olajon sütnek. Leveses kanállal teszek kis halmokat, és mindíg vízbe mártom ,(de olaj is jó) a kanalat mielőtt a tésztából veszek, így könnyen
n em tapad a kanálra.
Lányok,asszonyok! Mi az a talkedli ? Felénk ilyet nem ismerek.Valami fánk féle?
Én is már régen sütöttem, de most úgy megkívántam. Neked is küldtem fénypostával:))
Elkészült:))Küldöm fénypostával baracklekvárral és áfonyalekvárral:))
Sziasztok! Anyukám is csinálta mindig a talkedlit,gyerekkoromban de sokat ettünk ilyesmit!:)
Talkedli+baracklekvár jöhet fénypostával!!! Nyitom az ablakot!!!
Nagyon ari vagy, köszike csillagos 5 a gyors válaszért. Ma éjjeles után d.u.3- ig aludtam. Most hamar bekevertem a tésztát a talkedlinek, meg valami leveskét hozzá, és ha majd az időm engedi megyek filmet nézni:))
Hellóka!
Elég strapás, mert:
1.leállítom a képet, amíg leírom a feliratot,
2.megnyitom a googlet, aminek a felső menűsorában van ilyen, hogy fordítás, arra klikk.
3.a megjelenő ablakba bemásolom a feliratot, majd a nyelvnél kiválasztom a román nyelvet.
Itt már szinte szavanként adja a fordítást, de a végén rendezi mondatba.
Ebből biztos gondolod, hogy nem minden feliratot fordítok, csak amikor már naon nem értem mi zajlik, vagy nagyon érdekfeszítőnek tűnik az esemény.
Sajnos én csak ezt a lehetőséget ismerem, de a semmitől ez is jobb. Sok sikert!!!
Lécci:)), segíts nekem hogyan lehet a googleval fordítani? Előre is köszike.
Sziasztok:), szép napot Mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!!!
A YT-n találod a Bitmeyen sarki-t(32 részes), de csak törökül. Ha visszanézed a fórumunkat, a tartalmából sokat megtudsz Tyutyukától és Alfatól.
Az Alieye-t nézem most, ami 76 részes, minden része meg van a YT-n román felirattal. Azt tudom a googleval fordítani. A Szulejmánt on-line nézik többen is a török tv adásában, de nem tudom hol, mert ami forrás nekem megvolt, azt az akadozás miatt nem bírtam nézni, ezért töröltem. Tyutyuka biztos tud segíteni.
Sok sikert!!!!!
Én még a Szulejmánt nem néztem.Van Onurnak is sok fiatalkori képe és még ott nincs szakálla.Nekem úgy nem tetszik azzal a sima képpel.Én úgy szoktam vadászni a filmjei közül,hogy beírom,a gougli-ba,hogy Halit és az életrajzi résznél vannak kiírva a filmjei.Azokból próbálok keresni a youtub-n.Én most a Seh.Bitmeyen sarki-t néztem már végig 32 részes.Szerintem nagyon szép film,érdemes megnézni,aki megnézi nem bánja meg.Biztos itt is sokan megnéznék magyarul is.Miért nem csinálnak itt is feliratos filmeket,mint a románok,vagy a jugók.Meg lehetett a Seherezádét nézni és leforditani,hogy miről is szól.
Sziasztok!
Ismét lemaradtam a fórumról, látom sokat sokfélét néztek. A You-n vagy azon a bizonyos címen,amit gmarta írt korábban? Melyiken lehet ill. érdemes nézni ezeket a filmeket (Szulejmán, Bitmeyen,...)? Még mindig kevés az időm az ilyesmire, de azért érdekelne. Köszi.
Ahogy nézem a filmeket,Seh még a legszebb,s utánna Bennu.Yaman kurd származású,s Haliték baráti körébe tartozik.Igazán megvehetné valamelyik csatorna ezt a filmet is,meg van még sok normális török film.Jobbak,mint azok a brazil sorozatok,meg a mexikóiak.Számomra biztos.Nálunk s a kábeltévéről levették a novisadi állomást,nekik is voltak jó filmjeik.Na meg náluk is voltak Onurék decemberben.Még a románok is előbb vannak ezen a téren,pedig lenézik Őket.
Helló!!! Szép estét!!
Csak azért jöttem, hogy köszöntselek Titeket!!!
Szép álmokat!!!
További ajánlott fórumok: