Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Kedves Mami!
Elkéstél. Aki a legtöbbet felrakta a YT-ra, az összest letörölte. Jogában áll, azt tesz vele, amit akar.
De itt próbálkozhatsz: [link]
Itt még biztos megtalálod!
Kedves Zsazsanéni!
Én sem tudom, de szerintem teljesen mindegy a történet szempontjából. Az a lényeg, hogy győzött az ellenséggel(a szomszéd birtokossal)szemben. Úgyhogy ettől aludjál nyugodtan. Puszika Neked!!!
Kedves Csicsöri!
A kutyusodat azonnal el kellene tiltanod a macskakajától, ha az nem házikoszt. Én is a spánielemmel tanultam meg, hogy a macska eheti a kutya kajáját, de fordítva nem igaz. Szofikám szenvedélyesen utazott a macskakajára, ha elfordultam, vagy csörgött a telefon,(tudta, hogy mással leszek elfoglalva)azonnal felfalta. Végül két foltban a hátsó lapockánál teljesen a bőrig kihullott a szőre. És csak ennyi segítség kellett neki. Szóval a culikaja gyárilag több fehérjét tartalmaz, ami a kutyiknak ártalmas. Próbáld ki, hátha beválik Nálatok is.
Kedves Szimpi Csapat!
Nagyon örülök, hogy továbbra is vagytok! Minden nap olvaslak benneteket, s bár nem nézek egyetlen sorit se- még a Seherezádét érlelem magamban-nagyon örülök a sok információnak. Ha bejön az értesülésetek, akkor legközelebb a Szulejmánt fogom nézni.
Mindenkinek sok apró hétköznapi örömet kívánok!
Jóéjszakát, szép álmokat!Nekem csak ilyenkor van időm a géphez ülni,de így legalább az aznapi leveleiteket egycsokorban kapom!
Hol jár az eszem......, hát azért nem találtam, mert a török nyelvet nem értem, és arra az eszecskémmel nem gondoltam, hogy ha átkattintok a fordítóban, akkor mindent szóról szóra leír, és elolvashattam:)))
Köszike nektek a segítséget. A próféta beszélt olyan sokszor mindnyájunkból, hogy megidéztük vagy megigéztük , hogyan mondják helyesen?:)))
A Zsazsanéni által látott cikk szó szerinti fordítása görögből:
"Szulejmán", amely megtörte rekord közönség Törökországban, majd kezdődik december 22 ország, köztük Görögország.
A török tv-sorozat "Szulejmán a Magnificent" adták el 22 országban.
Azok az országok, megjelenik a "Szulejmán a Magnificent" a következők: Azerbajdzsán, Szlovénia, Szlovákia, Montenegró, Csehország, Ukrajna, Bosznia, Koszovó, Szerbia, Bulgária, Görögország, Románia, Horvátország, Magyarország, Skopje, Kazahsztán, Afganisztán, Oroszország, Albánia, Japán és a Közel-Keleten.
Megnyugodhatunk???
"Szulejmán"
Műfaj: Történelmi dráma
Forgatókönyv: Yasar Oké
Rendező: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Szereplők: Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Filiz Ahmet, Mehmet Günsür
Szia!
Én személy szerint facebookon olvastam. Van egy magyar seherezádés oldal, ami általában egy görög Halit rajongói oldalra hivatkozik. Mindig nagyon naprakészek. Úgy látom Riusmius belinkelte az oldalt, de más oldal is volt már linkelve facebookon, tehát több helyen is írják. Reméljük a legjobbakat!
A TV2 is válaszolt. Azt írták, hogy nem adhatnak előzetes információt a sorozataikkal kapcsolatban és figyelni kell az ajánlást.
Szép napot, jó hetet mindenkinek!!!
A YT-n a legtöbb feltöltés a sorinkból egy szlovákiai magyar(SKCharmid, vagy ilyesmi) gyüjteményében volt, magyarul és szlovákul is. Ezt nézte szerintem mindenki, mert más feltöltés alig-alig volt. Ő törölte az összest, ezért nem láthatjuk. Már jártam mással is máskor így, mégsem tanultam. Mostmár menteni fogom, ami menthető a gépemre. Ha van helyetek, Ti is ezt tegyétek.
Szép jó napot mindenkink!
De jó lenne, ha itthon is vetítenék! Akkor végre én is tudnám nézni és tényleg lenne megint miről konzultálni. Reméljük hamar elkezdik vetíteni!
Izgatottan olvastam, hogy miről írtatok. Bitmeyen sarki, vagy Szulejman milyen jó lenne!!! Akkor megint volna sok - sok fejtegetni való téma a portálon. Engem is nagyon meglepett, hogy nincs magyar Seh. a youtuben. Milyen nyomós ok lehetett, kogy le kellett törőlni vagy venni!!!??
Alíg nemtettem el pár részt. Számoltam vele, hogy bármikor megnézhetem.:( A feltöltések meg kifogástalanok voltak, nekem megfeleltek:))
Pedig milyen sok, mindenféle film van rajta, és pont ezt kellett levenni. Vajon aki felrakta, ő kapott figyelmeztetést, vagy hogyan működhet az ilyen filmbeillesztés a youtubre!? Nagyon sajnálom, légycccciii tegyétek vissza!! Páá