Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

7391. alfa11
2011. okt. 10. 08:18
Jó reggelt Mindenkinek!:))
7390. Riusmius (válaszként erre: 7388. - Tyutyuka60)
2011. okt. 9. 22:19

www.turkishgreeknews.org

22 ország vette meg és dec.től vetitik.

7389. TheNanny
2011. okt. 9. 21:37

Sziasztok!

Rég jártam erre. Időhiány, miegymás...

Cuki ez a "mini Halit", vagyis Ali. :))

[link]

7388. tyutyuka60 (válaszként erre: 7386. - Apple19)
2011. okt. 9. 20:53

Szia!

Hol olvastad, hogy a Szulejmant nálunk is fogják vetíteni?

Én is láttam egy cikket a legnagyobb és legvadabb török bulvárújságban, hogy tavaszi a cannei bemutatón 2 ország érdeklődött. A cikkben azt is zseniálisan leírták, hogy a közel-keleti országokban hódít és oda sorolták Magyarországot. Még azt se tudják az újságírók egy része, Európa melyik részén van az az ország, ahol 150 évet töltöttek az őseik.

Korábban azt írták, a görögök is megvették. Halit 2-3 hete volt is ott, de aztán kiderült, csak egy DVD-t vettek meg belőle, ami a bemutatóra készült.

7387. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7386. - Apple19)
2011. okt. 9. 19:31

Szép estét MIndenkinek!!!

Én a Bitmeyen sarkiról olvastam ugyanezt, egyszer már írtam is ide Nektek korábban.

7386. apple19 (válaszként erre: 7384. - Csicsöri53)
2011. okt. 9. 19:24
Így van, arra gondoltam :) Tegnap olvastam, hogy decembertől 22-től 22 országban kezdik vetíteni, köztük Mo.-n is. Ma írtam a TV2 közönségszolgálatának, hogy náluk lesz-e és ha igen, mikortól. Úgyhogy ha megkapom a választ, akkor bemásolom. A legjobb döntés lenne részükről! :)
7385. Csicsöri53 (válaszként erre: 7364. - Tyutyuka60)
2011. okt. 9. 18:56

Köszönöm,tyutyuka,megpróbálom megkeresni,hol lehet megnézni,de csak akkor nézem meg,ha happy lesz a vége,mert nem birom én már ideggel ezt a sok drámát.:)emlékszel még a végére?

Azt én is észrevettem,hogy töröltek a youtubról "rengeteg" Seh és Onur dolgot,de nem gondoltam volna ,hogy na és annyi:( én meg nem is mentettem el,gondoltam mindig ott lesz,ha akarom megkeresem évek múlva is,ebből is tanultam:(

7384. Csicsöri53 (válaszként erre: 7381. - Apple19)
2011. okt. 9. 18:51
A Szulejmanra gondolsz,hogy nálunk is fogják vetíteni,olvastad?..hát a próféta szólt most belőled ,remélem:)
2011. okt. 8. 21:20
Jó éjt, szép álmokat Mindenkinek!!!
7382. alfa11
2011. okt. 8. 18:49
Szép estét Mindenkinek!:))))
7381. apple19
2011. okt. 8. 15:14

Sziasztok! Mostanába nincs nagyon idm írni, de próbálom mindig figyelemmel kísérné a történéseket :) Bergüzar sorozatát most fogom elkezdeni, annyit írtatok róla, hogy felkeltette az érdeklődésemet, és legalább képben leszek. Halit sorozatába is néha belenézek, de azért az már kicsit nehezebb, úgyhogy szerintem azt majd akkor nézem, ha nálunk is vetítik! Ugyanis olvastam egy cikket a neten, hogy több országban is elkezdik vetíteni és nálunk is, úgyhogy kíváncsian várom!

Szép napot mindenkinek!

2011. okt. 8. 00:18
Tényleg jó a választás a Yaman kislányára,mert hasonlít és a szeme is olyan hosszúkás keskeny.A youtub-n rajta van a valóságos esküvője.Egy igazi svéd szőke,kontyos fiatal nő.Kár,hogy nem vesznek török filmeket,vagy drágák nekünk.?De ott is vannak jó 30-s színészek.
7379. Vicus 6404 (válaszként erre: 7378. - 41fdab80c1)
2011. okt. 8. 00:15
Sajnalom, en ugy megorultem, amikor meglattam , hogy ez még nem lett torölve. Az a baj, hogy én azt hittem itt mindig megtalálható lesz. Nincs nekem se lementve, ezért marad a sorozatok online, amíg onnan is fel nem szívódik!
7378. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7376. - Vicus 6404)
2011. okt. 7. 23:20
Sajnos nem rengeteg, alig, alig. Nagyon-nagyon hiányos.
2011. okt. 7. 23:19

Azóta rájöttem, hogy aki feltöltötte a legtöbbet, az törölte a saját csatornájából, ezért nem lehet már látni. Szóval megint tanultam, hiába raktam én át a saját csatornámba, onnan is törlődött. Még az a jó, hogy máshol meg lehet még találni. Már eddig is sok Onuros videót, dalokat töröltek. Muszáj lesz más technikát választani, mielőtt nem találok meg semmit a gyűjteményemből.

Jó éjt Mindenkinek!!!!!

2011. okt. 7. 23:04

Én most néztem meg, ha a youtubra ékezettel ütöd be "Seherezádé" akkor rengeteg magyar szinkronos rész fent van. Biztosan nem az osszes, legalábbis igy ránézésre, de elég sok.

Egyébként miért tiltották le?

7375. alfa11 (válaszként erre: 7374. - 41fdab80c1)
2011. okt. 7. 22:52
Hát elég baj:(( Írtam privit.
2011. okt. 7. 21:41
Most jártam a Youtuben, az összes Seherezádé videót letiltották. Nem semmi!!!!
7373. tyutyuka60 (válaszként erre: 7371. - Vicus 6404)
2011. okt. 7. 20:55
Persze, a baba is pufók arcú volt, mint Bülent Inal (Yaman).
7372. tyutyuka60 (válaszként erre: 7370. - Zsazsanéni)
2011. okt. 7. 20:54
Az nem derül ki. Egy részeg férfi ment be hozzájuk, de ő nem szerepel később.
2011. okt. 7. 20:40
Olyan jól választottak csecsemőt , hogy még hasonlít is Yamanra a pici! Köszönöm én is Tyutyukának, mert így én is már értem !
2011. okt. 7. 20:31
Még egy kérdésem van. Ki az igazi apja Toplaknak? Azt tudom,hogy az a rossz arcú pasi csak nevelőapja.
2011. okt. 7. 20:29
Üdv a csapatnak! Tyutyuka köszönöm az óráról írtakat.De egyszer még az elején levél kiséretében Yaman elküldi az órát Fereya-nak.A végén mérges volt,de elővette az órát és már más időt mutatott.Rájött a kislány csak az Ővé lehet.Hogy örült az anyós is,meg az egész famíllia a születésekor.Az egész férfin meglátszott,hogy mennyire szeretheti a másikat.Ma már ritka az ilyen.Reménykedhetünk rajta,hogy valamelyik csatorna megveszi a filmet,s megnézhetjük.Hozzánk is megérkezett a hideg és az eső.Dög hideg lett a lakás.
7368. alfa11 (válaszként erre: 7367. - 41fdab80c1)
2011. okt. 7. 20:11

Azzzzzzt a mindenit, elírtam:(( Sajtspíz akart lenni. 1cm vastag sajtszeletet 3x3 kockákra vágom és ezt hurkapácikára húzom vékony sonkaszeletekkel

felvátva olyan 8-10 kockát. Majd a hagymányos módon bepanírozom és kisütöm. Én kérek bocsánatot.

7367. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7362. - Alfa11)
2011. okt. 7. 17:37
Mi az a sjatspiz? Még leírni is nehéz! Nem valami sajt lenne, csak elírtad?(Má' bocsika!)
7366. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7365. - Tyutyuka60)
2011. okt. 7. 17:34

Üdv.Mindenkinek!! Szép napot, kellemes, pihentető hétvégét kívánok Nektek!!

Tyutyuka köszönöm, megint okosabb lettem! Ezen az óra dolgon én is gondolkodtam, de nem akartam annyit kérdezősködni.

7365. tyutyuka60 (válaszként erre: 7363. - Zsazsanéni)
2011. okt. 7. 17:20

A Bitmeyen sarkiban Yaman zsebórája eredetileg az édesapjáé volt. Mikor meghalt, akkor állt meg. Yaman, mint talizmán hordta magánál mindig.

Első alkalommal, még Isztambulban, mikor Fereyához ment és beleszeretett, akkor ismét el kezdett járni az óra. Yamannak ez jel volt, hogy jól választ és amit a szíve diktál, azt csinálja.

A végén, mikor Fereya megjelenik a kislánnyal és Yaman kint rostokol a tetőn, még nem jár az óra. Mikor kezd "megvilágosodni" Yaman, hogy a kislány az övé, és visszaszámolja a kislány korát, akkor ismét elindul az óra. Neki ez újabb "bizonyíték", hogy jól gondolja, apa lett.

7364. tyutyuka60 (válaszként erre: 7361. - Csicsöri53)
2011. okt. 7. 17:15

Szia!

Azt hiszem, a Sila sorozatra gondolsz, ott játszottak együtt. A film valóban nagyon érdekes. Közel egyidőben kezdődött a Binbir gece-vel, de a Sila hamarabb befejeződött. Már régen láttam, de érmemes végig nézni, ez is romantikus dráma.

Szerintem Cansu Dere is jó színésznő, van neki mimikája, de ő inkább a hangszín változtatásával éri el a hatást. Ő is modell volt és versenyeket nyert, ezért szerepel a két férfival. Nekem amúgy mind a három testtartása kicsit mesterkélt, de ez a modellkedés miatt van állítólag.

A Szulit ma este fogom megnézni.

7363. zsazsanéni (válaszként erre: 7362. - Alfa11)
2011. okt. 7. 14:03
Szép napot mindenkinek ! Nálunk még itt szépen süt a nap.Várom már,hogy egy kicsit essen az eső,borzasztó por van.Szél néha neki lendül,de semmi más,s van vagy 26 fok.Nekem is lenne mit égetni kinn a hobbi kertben,ott is füstöl midig valaki.Vagy a drótról a mű anyagot égeti le,s beborít mindent az a fekete füst.Én mindig találok valami nekem valót,s mire ránézek az órára,már éjfél múlt.Mondom a fiamnak mindig,hogy kelts fel,ha nem ébredek az óra csörgésre.Nálunk májgaluska leves van,meg palacsinta,mert az már régen volt.Meg a túrót is el kell használni.De a palacsinta nem hiányzik a diétámra,de most adnak valami injekciót is rá 2 hét múlva,s jobb lesz talán.Még mindig izgat a a zsebóra ami sokszor elő kerül a Bitmeyer sarki filmben.Mi fűződik hozzá? Mindenkinek ajánlom ragyogó film,aki tudja nézze meg,de ne egyszer.
7362. alfa11
2011. okt. 7. 09:36

Mindenkinek jó reggelt!!:)) Nálunk is már szakad az eső, de várható volt. Én úgy tudtam, hogy nem lehet égetni. És mégis, már jó ideje minden nap valahol a szomszédok vastagon füstőltek, de úgy, hogy ablakot sem lehet nyitni:( Nekünk van gaz aprító, ha sok a száraz hulladék, akkor összeaprítsuk vele, és szétszórjuk a kertben. Később meg leszántva. Mindíg lehet találni valami kedvünkre való filmet:)) Vasalnom kellenne:(

És a mai menü, paradicsom leves, rántott sjatspíz gépsonkával főt krumpli és tartármártás hozzá. Várlak benneteket ebédre:))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook