Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Köszi a választ,,egyébként szépen eligazodsz a történetben,legjobban közülünk,amit majd nem értünk,jövünk:)
Azért szép is lett volna ,ha Izabella rabnő lett volna ,nem cserélték ki a spanyolok,mert úgy vélem a kihallásból,hogy a mi Lajos királyunkhoz ment volna ,de hová lett a kisérete,mivel hercegnő volt,vagy megölték őket?
Szia!
Még nem láttam végig a tegnapi részt. Az biztos, hogy Izabella okoz Hürremnek sok -féltékenykede miatt- kellemetlen pillanatot. Ibinek ez elsődleges célja. Ugyanakkor Gotti majd figyelemmel kíséri, hogy ne legyen rabnő. Szulinak tetszeni fog, de Hürrem mindig a sarkában lesz. A történelem szerint nem volt ágyasa.
Köszi a bizalmat, de a török párbeszédet csak "kivonatosan" értem.
Szia!
Mahidevran az, aki Szulejmannak először szült fiút. Hivatalosan ő a szultán felesége. Az anya szultánnő azért védi, mert Mahidevran fia- Mustafa- lesz az uralkodó és az anyja lesz majd az anya szultánnő (Ez persze nem így lesz, mert Hürrem és a lánya eléri, hogy Mustafát, Ibrahim pasát és még sok embert kivégezzenek.)
Ibi pasának nem tetszett, hogy Hürrem ilyen hatással van Szulira. Később pedig már gyűlölik is egymást.
Én is nézem a Szulejmant és én azt gondolom, az első feleség státusza és hogy trónörököst szült a szultánnak ,az erős hierarchia alapján első helyre emelte, ami kiváltságokkal és védettséggel járhat.Hürrem csak negyedik volt a sorban a történelmi tények alapján,és onnan küzdi majd fel magát első feleségnek.
Tyutyuka majd eligazít még jobban bennünket,mivel érti is a párbeszédet.
Szép napot kívánok az erre járóknak!!!
Tyutyuka,látom tegnap szolgálatban voltál rendesen, a kis közösségünknél. Köszönjük!!!!
Igen, Kara Yaman nagybátyja, apai ágról. Főleg ő tartja vele a kapcsolatot.
Érdekes lesz majd, hogy Servet apja rájön, hogy a fia ütötte el és ezzel fogja zsarolni.
Most műtik Szulit,ahogy látom teljesen sterilen és érzéstelenítés is van:) gondoljon szépre közben:)
Az egészben az a jó,hogy lehet szépen látni Halit szőrös mellkasát:)ennyi jár nekünk is ,ha végignézzük törökül a sorit.
Show Tv canlı izle online olarak Show Tv izle LiveTVizle.com
www.livetvizle.com
Ezen a címen próbálkozz!
Szia!
Belenéztem a Szulejmanba, de még csak az ismétlés, összefoglalás van. Te nézed most?
Sziasztok!
Sajna én nem nagyon tudom nézni ezeket a filmeket, de érdeklődve olvasom a beszámolóitokat. Remélem, hogy hamarosan be tudok majd kapcsolódni én is!
Más! Mindjárt itt az október és mint tudjátok a 15-i hétvégén Alfa vár minket. Lassan el kell kezdeni gondolkodni rajta, hogy ki jön, hogy megyünk és persze, hogy Ő is hány "zártosztályosra" számítson.
Szép napot kívánok a topiklakóknak!
Én a Szulejmant nézem,annyi film nem fér bele a büdzsébe:)a 26.rész igen izgalmas volt.
Sajnos most is és újból elvesztettük a mohácsi csatát!:( Egyszer megcsinálhatnák már úgy ,hogy megnyerjük,mennyivel lett volna más az ország sorsa,érdekes lenne,vagy a törökökkel fogtunk volna össze,ugyan milyen Európa lenne.?:)
Egyébként lehet ,úgy felcsigáztok,hogy előszedem én is Berg soriját.Kitelik az éjszakából:)
A Yamanék házvezetője Servetnek pénzért mindenről beszámol és jól kavarja a dolgokat.
A két fiú először ellenséges lesz Fereyaval, de közben megszeretik. Majd később újból Najip (szakállas) Fereya ellen lesz, de a fiatal fiú kitart mellette.
Servet állandóan a múltjával zsarolja, hiszen Fereya nem mesélte még el eddig Yamannak és a család is később fogja megtudni, hogy keresi a fiát. Azt sokára mondja meg, hogy Toprak a fia.
Servet nem tudja, hogy Fereya már megtalálta a fiát.
A sorozat végig Servet ármánykodására épül, tönkre teszi majd mindenkinek az életét, de a végére mindenki boldog lesz. Ő pedig elnyeri méltó büntetését.
Az izgalmas, romantikus, könnyeztető, nevettető részek még ezután lesznek.