Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

2011. okt. 7. 08:26

Jó reggelt! :)Most hallom a rádióban,hogy Győrnél már szakad az eső,Mátra alja gyönyörű napos,csak füstölnek,mert ma van az égetős napunk,hát..én nem tudom,hogy némelyik embernek mennyi égetnivalója van,tüzelnek világba:(

Tyutyuka ha erre jársz ,légyszi írjál már nekem arról a sorozatról amelyikban Cancu Dere és Mehmet Akif Alakurt játszik,mert valami nagyon jó lehet az is,azt látom,hogy ez a színésznő nagyon fel van kapva,főszerep az Ezelben is ,ebben is,és két ilyen híres model színésszel,Kenen Imirzaliogluval is ,meg ezzel a Mehmettel játszani is ráadásul midkettő full jó pasi:) szóval nem is irígylem:)

Habár nekem nagyon merev a hölgynek az arca,nincs szinte mimikája ,csak az érdekes formájú szeme,és szája,mivel az Ezelt néztem,erre nagyon felfigyeltem,szóval nem jöttem rá,hogy miért van ennyire futtatva.Barangoltam a youtubon és így akadtam arra a sorira,amiben játszanak, légyszi tájékoztass..

7360. Eszter606 (válaszként erre: 7359. - 41fdab80c1)
2011. okt. 6. 23:52
Neked is jó éjszakát!:)
2011. okt. 6. 23:37
Jó éjt, Onuros szép álmokat kívánok Nektek!!!
7358. Vicus 6404 (válaszként erre: 7357. - 41fdab80c1)
2011. okt. 6. 18:41
Egyetértek Veled! Én ugyanígy éreztem.
7357. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7354. - Alfa11)
2011. okt. 6. 17:58

Hát, iiigen! Milyen jó lenne csak a feliratot kijelölni és bemásolni a fordítóba. Már egyszer írtam, hogy hátha van itt erdélyi, aki segíthetne nekünk, de nem tolonganak.

A Bitmeyen sarkit én is végignéztem és Berg nagyon tetszik benne, de itt nagyon látszik, hogy az érzelem csak színészi alakítás. A Seherezádéban én szinte az elejétől(igaz csak a 40.után kezdtem el nézni, utána hoztam be a lemaradást)őszinte érzelmeket láttam és talán ezért is fogott meg.

7356. alfa11 (válaszként erre: 7352. - Csicsöri53)
2011. okt. 6. 17:29
Igen, jelenleg most 23-25 a hőmérséklet nálunk is és nálatok Mo. is. De nálunk már narancssárga riasztásról beszélnek erős szél és esőőőő reggel 5 órától, a hőmérséklet napközben 11 C fok:((. Ahogy írtad, holnaptól ázunk, fázunk és megfázhatunk:(
2011. okt. 6. 15:19
Ma a végére értem a Bitmeyen Sarkinak. Nagyon tetszett, bár nagyon sok párbeszédre kiváncsi lennék, mert a nyelv ismerete nélkūl csak tippelni tudtam! Ezért én is örülnék, ha magyar csatornán láthatnám! Berg ebben a filmben jobban tetszett, mint a Seh-ben. Ajánlani tudom mindenkinek, aki még nem nézte meg!
7354. alfa11
2011. okt. 6. 15:00
Tegnap este, gondoltam pihenés képpen nekiülök az Aliyet nézni. Szépen lefordítattom azokat a pillanatokat, amire nagyon kíváncsi voltam, hogy mi volt a komunikáció szövege. - a fordító azért sokat használt, meglehetett érteni a lényeget.:)) A baj csak az volt, hogy belefáradtam az én lassúcska írásommal, a fordításba. Pedig jó pár órát erre szenteltem:)) Le a kallappal, aki már ilyen fordítást végigcsinált. Hiába én nem tanultan gyorsgépírást, azért tudok csak pötyögtetni pár újjal:((
2011. okt. 6. 14:18
Hellóka!!! Szép napot az errejáróknak!!!♥♥♥♥
2011. okt. 6. 11:45
Szép napot,ma még lesz,holnaptól fázunk és megfázunk:(
7351. alfa11
2011. okt. 6. 11:18
Még ma is szép napot Mindenkinek!:))
7350. alfa11 (válaszként erre: 7349. - Bálna21)
2011. okt. 5. 10:50
:))))Szióka neked is!:)) Hát igen, azokra a napokra a diéta nincs benne a pakliban:)) Meg is bántanátok, esteleg ha nyomós ok lesz, de azt is megoldjuk:)))
7349. bálna21
2011. okt. 5. 09:55

Sziasztok!

A filmeket továbbra sem tudom nézni. Egész nap gép előtt ülök és este már hosszabban nem nagyon van hozzá türelemem. Persze odaülök, főleg, hogy a fiammal tudjak kommunikálni és persze benneteket olvasni.

A fogyókúráhhoz már jobban hozzá tudok szólni.:)))

Én pár éve fél év alatt 20-at adtam le. Egyrészt lelki oka is volt, másrészt nagyon kellett, mert nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben a túlsúly miatt. Most is van pár kiló feleslegem és ugyan ahhoz a módszerhez folyamodom mint akkor. Mivel enni én is szeretek, ezért kevésbé drasztikus módszert választottam akkor és most is. Csak mindenből kevesebbet eszem, lecsökkentettem a kenyérfélét és öt, vagy legkésőbb hat óra után már nem eszem. Ha éhes vagyok nagyon akkor joghurt, főtt tojás, pár szelet sajt, rizs, saláta valamelyikéből, vagy ezek "keverékéből" csipegetek kicsit. Most is lement már 4 kg így. No még 8-10 van hátra, hogy azt a súlyt elérjem, amiben jól érzem magam. De bevallom nem erőlködöm.

Alfa!- a nálad töltött időre fel fogom függeszteni ezt is:)))

7348. alfa11 (válaszként erre: 7335. - 41fdab80c1)
2011. okt. 5. 09:44
Látod Mártika, hogy milyen sok segítséget kaptunk:))
7347. alfa11 (válaszként erre: 7344. - Zsazsanéni)
2011. okt. 5. 09:43
Zsazsanéni, sajnos én nem tudom a választ.:( Valaki biztosan tudja majd a választ:)Páá.
7346. alfa11
2011. okt. 5. 09:39
Szép napot Mindenkinek!!:))
7345. alfa11 (válaszként erre: 7343. - Telazsi)
2011. okt. 5. 09:38
Köszönjük a asegítséget, ari vagy!:))
2011. okt. 5. 08:05
Szép napot mindenkinek ! Nekem lenne egy -két kérdésem még a Bitmeyen sarkiból.Az elején a csónakban van a zsebóra,de többször is előkerül,a végén is Feraye kezébe adja Yaman .Ez mit jelképez.?Miért adott pénzt Burak/ a menedzser /annak a rossz arcú pasinak? Toplak miért Yamannál van?
7343. telazsi (válaszként erre: 7330. - Alfa11)
2011. okt. 5. 07:28

Sziasztok! Szép jó reggelt!

A "cifra" betűkhöz lehet, hogy egyszerűbben is hozzá lehet jutni, mert a google fordítóban amikor átállítod a fordítandó nyelvet olyanra, amiben különleges betűk vannak, /vagy pl. cirill betűk/, az ablak bal alsó sarkában vagy egy billentyűzet ikon. Ha arra rákattintassz, a fordítandó nyelv billentyűzetét adja fel. Párhuzamosan lehet használni a géped billentyűzetével, ha azonos helyeken azonos betűk vannak, akkor csak a különlegesekhez kell használni a kicsit. Gyorsan hozzá lehet szokni.

Remélem, tudtam segíteni.

7342. alfa11
2011. okt. 4. 22:49
Szép álmokat mindenkinek.
7341. alfa11 (válaszként erre: 7338. - Marcsi0921)
2011. okt. 4. 22:49
Köszike a segítséget.
7340. alfa11 (válaszként erre: 7339. - Zsazsanéni)
2011. okt. 4. 22:15
Szerintem ebben a fórumunkban minden egyhelyen belefér:))
7339. zsazsanéni (válaszként erre: 7318. - Alfa11)
2011. okt. 4. 22:01
Köszi Alfa a tájékoztatást a talkedliről.Felénk is van ilyen kanállal rakott fánkféle.Nekem se hiányzik még pár kiló,mert igy is sok van.,ami felesleg.Most változtattak a cukros gyógyszeren és nem leszek éhes,s akkor vissza fogom magam.Jó lenne,ha lemenne még pár kiló.Szegény apám mindig azt ajánlotta,ha bezárnának Vácra/börtön/magánzárkába,akkor biztos jól lefogynál.De az unokatesóm is ilyen alkat.Csak ne fájjon,úgy vagyok vele.Meg nincs meg a mozgás,mert böngészem az internetet.Valaha a barátnőm beszélt rá,hogy milyen jó is lesz.Hát igaza van.Meg tudok beszélni a kolléganőimmel,nem kell telefon.Én már másodjára nézem a Bitmeyen sarkit.Már megértem lassan.Lassan már erre is nyithatunk fórumot,mindenki fogja nézni,mert jó film.
7338. Marcsi0921 (válaszként erre: 7330. - Alfa11)
2011. okt. 4. 21:46

Ha a számítógépen meghatározza a területi és nyelvi beállításokat, például az alapértelmezett szövegbeviteli nyelvet vagy a billentyűzetkiosztást, ezeket a beállításokat a Windows rendszerben fenntartott fiók elnevezésű speciális fiókokra alkalmazhatja. A fenntartott fiókok tartalmazzák az alapértelmezett felhasználói fiókot és a rendszerfiókokat. Ezen fiókok ismertetése lejjebb olvasható

1.

A Területi és nyelvi beállítások megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson az Óra, Nyelv és terület segédeszközre, majd kattintson a Területi és nyelvi beállítások gombra.

2.

Kattintson a Felügyeleti fülre, majd kattintson a Másolás a fenntartott fiókokra gombra. Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet.

3.

Tegye a következők egyikét:

Ha az aktuális beállításokat az alapértelmezett felhasználói fiókba kívánja másolni, jelölje be az Alapértelmezett felhasználói fiók (új felhasználók) jelölőnégyzetet. Az alapértelmezett fiók sablonként használható új felhasználói fiókok létrehozásához. Ez a beállítás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy megadják az alapértelmezett formátumot, billentyűzetkiosztást és megjelenítési nyelvet az új felhasználói fiókokban. A beállítások másolása után létrehozott felhasználói fiókok az alapértelmezett felhasználói fiók beállításait használja. A meglévő felhasználói fiókokat ez nem befolyásolja.

Ha az aktuális beállításokat a rendszerfiókokba kívánja másolni, jelölje be a Rendszerfiókok (helyi rendszer, helyi szolgáltatás és hálózati szolgáltatás) jelölőnégyzetet. A rendszerfiókok a Windows‌ szolgáltatások által használt speciális fiókok. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák meghatározzák az Üdvözlőképernyőn használt megjelenítési nyelvet és billentyűzetkiosztást. A megjelenítési nyelvet is beállítja azoknál a felhasználóknál, akik nem határoztak meg megjelenítési nyelvet.

7337. alfa11 (válaszként erre: 7329. - 41fdab80c1)
2011. okt. 4. 21:38
Köszike, mentve:))
7336. alfa11 (válaszként erre: 7335. - 41fdab80c1)
2011. okt. 4. 21:36
Megtaláltam:)) Jaj, hogy tudnék segíteni, nálam a gépen a vezérlőpult és ott a beállításoknál van, és a betűket tettem a falra. Én ennél érthetőben nemtudom leírni, talán a Marcsika0921 ő jobban ért az ilyenhez.:)
7335. 41fdab80c1 (válaszként erre: 7330. - Alfa11)
2011. okt. 4. 21:18
Nem tudom én sem. Akartam is kérni segítséget, mert itt valaki a fórumunkon használta, amikor dalszöveget írt. Csak meg kell keresni, biztos segítene nekünk.
7334. alfa11 (válaszként erre: 7329. - 41fdab80c1)
2011. okt. 4. 21:17
Én az Aliyet folytatom:). De nem, nem fogom kutyafuttában végignézni:)
7333. alfa11 (válaszként erre: 7328. - Marcsi0921)
2011. okt. 4. 21:14
Mert, olyan fincsiket nemlehet abbahagyni kajákat tudunk főzni, és ennek látjuk kárát magunkon:(
7332. alfa11 (válaszként erre: 7328. - Marcsi0921)
2011. okt. 4. 21:10
Nekem is bőven:(((

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook