Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10571. O.Eta
2013. aug. 17. 20:38
Kormika! Mi van veled? Eltűntél.Remélem jólvagy!
10570. O.Eta
2013. aug. 17. 20:36
tyutyuka megnyugtattál, most már nyugodtan nézem a Seherezádét nem tudom megmondani hanyadszor de élvezetteé nézem a film minden kockáját,kivétel Li Kemal és hasonszőrű társai.Üdv mindenkinek
10569. tyutyuka60 (válaszként erre: 10566. - O.Eta)
2013. aug. 17. 20:17

Berrak Tüzünataç nem érkezett vissza Rómából, ellene adtak ki elfogatóparancsot.Igaz, már a menedzsere nyilatkozott, hogy a napokban hazaérkezik.

Kenan vissza fog jönni, Ő most nyaralás címén megkezdte a "tisztítókúrát".Biztos nem akart úgy járni, hogy a Bíróság jelölje ki számára rehab. intézetet, mint januárban elfogott színészek esetében.

10568. O.Eta
2013. aug. 17. 20:14
nagyon helyes,igazad van.Biztosan láttad, láttátok halitot a kis Alival.Sok képet feltöltöttek róla.Jó akaratos kis srác lehet a képek alapján,de nekem nagyon tetszik.Az apja meg úgy tűnik türelmes.
10567. rittynt (válaszként erre: 10566. - O.Eta)
2013. aug. 17. 20:07

Pontosan a fordítás korlátaira, csak olyasmit szabad megbízhatónak minősíteni ami egyértelmű és valóságos.

Nem hinném, hogy Kenan kinn akarna maradni, ha mégis akkor nagy a baj.Várni kell néhány napot és ha nem erősítik meg akkor félreértés volt.

Halit exének egyetlen megnyivánulása sem érdekelt - nem foglalkoztam vele.

10566. O.Eta
2013. aug. 17. 19:56
rittynt!Lehet,hogy neked már lerágott csont,de örömmel újságolom,hogy ráakadtam Halit exének nyilatkozat sorozatára./googli/ Nem őt akartam,de ő jött.Kenant is megtaláltam Spanyolországban Barcelonában,de nem tudom jól érteni a fordítást.Csak nem rá gondolnak,hogy nem tér haza,ő ellene adtak ki elfogató parancsot?Csak kérdezem,mert nem értem pontosan a fordítást.
10565. rittynt (válaszként erre: 10564. - O.Eta)
2013. aug. 17. 19:16
Lógok a Facebook-on, de a szünetben, nem a sorozattal csigázzák a népet. Azért rám nem mondhatod, hogy nem írok semmit. :)
10564. O.Eta
2013. aug. 17. 18:45
Mi van lányok?Nincs semmi hír?kormika,rittynt sztrájkoltok?Ti éltetitek bennem a reményt,hogy jönnek az újabb és újabb jó hírek Halitékról és kenanról is,mert a Karadayi óta őt is megkedveltem.Üdv. Mindenkinek.
10563. rittynt (válaszként erre: 10562. - O.Eta)
2013. aug. 16. 17:47

Kedves Eta !

Ha Kenan oldalán láttad, akkor annak más oka is lehet. A Youtube-on én is láttam a házkutatások eredményét, de említésre sem került Kenan neve.

Kannabisz témában egy jelentéktelen "ültetvényt" mutattak, ami csak arra volt elég, hogy demonstrálják a dolgot.

10562. O.Eta
2013. aug. 16. 17:41
Ma végre megtaláltam Kenan oldalát!Kissé meglepődtem,minden kis videon az ő neve áll,holott egész más emberek tűnnek föl.Nem tudom elképzelni,hogy Kenan Egy panelház emeletén lakik,sa manzard teraszán csinál káb.ültetvényt.
10561. rittynt
2013. aug. 16. 17:14
Jut eszembe, Riza is ott volt a tüntetéseken.
10560. rittynt (válaszként erre: 10559. - Riusmius)
2013. aug. 16. 11:00
Merész feltételezés. Az érdek lehetséges, de az ilyen kényszerek mindíg valahol visszaütnek.
10559. Riusmius
2013. aug. 16. 10:50
Cui prodest? kinek az a érdeke ,hogy a vezetősorozat cimszereplőjét ,rendezőjét meghurcolják.Nem szeretnék konteokat gyártani , de a végén még tényleg szerepet kap a soriban Meryem.
10558. rittynt
2013. aug. 16. 07:01
A mintavétel a fogyasztás bizonyítására szolgál, és jelen esetben az a gyengébbik érv. Az igazi a súlyosabb vád a terjesztés csak tettenéréssel, házkutatással és tanúkkal alátámasztottan bizonyítható. Biztosan emlékeztek, annakidején Farkas Péter olimpikon bírkózónknál, a most talált mennyiség többszörösét találták.
10557. rittynt
2013. aug. 16. 06:52

Hozzájárulás a gyógyszer működését letartóztatták Kocaoglu és igazgatója Uluç Bayraktar az Atatürk repülőtérre.

Istanbul Isztambul Kábítószer Division csapatok augusztus 5 és 5 tartomány szervezett működését drogkereskedők és a felhasználók.

50 embert tartóztattak le, hogy működik. Voltak 26 híres nevet a letartóztatottak között. 5 ember külföldön, mert fogott. A fájl nevét és jogait a játékosok a visszatartási határozat és a rendező Reza Kocaoglu Uluç Bayraktar nem lehet őrizetbe az Egyesült Királyságban, mert tanult.

Visszatérve az Egyesült Királyságban ma az ő hozzájárulásával Kocaoglu "Karadayı" és a "Ezel" Uluç Bayraktar, aki irányította a sorozat film, mint az Atatürk repülőtér letartóztatták ma reggel. 2 fő hozták miután átesett egészségügyi ellenőrzések, Vatan Caddesi, Istanbul Biztonsági Igazgatóságával. Bayraktar Kocaoglu vér és haj mintákat kell venni, majd elküldi a Törvényszéki Orvostani Intézetben.

10556. rittynt
2013. aug. 16. 06:50

Kedves Eta !

A kábszer ügy - még nem zárult le. Két módon lehet megtudni, mi zajlik a világban. Passzív módon azaz a facebook különböző fiókjaiból ömlenek a hírek, vagy Te magad néhány megválogatott kifejezés segítségével a Google-val.

Riza Kocaoglu és Uluc Bayraktar ügyéről én is ma olvastam előszőr a Facebook on.

10555. O.Eta
2013. aug. 16. 06:23
rittynt és Többiek!Honnan veszitek,hol látjátok, olvassátok a leírtakat? Állandóan a gépen lógok, de új infok sehol! Hol keressem?A kábszer ügy úgy tűnik folytatódik.
10554. rittynt (válaszként erre: 10553. - Varga ica)
2013. aug. 16. 00:09
Annyiban van már, hogy mindent megtesznek, hogy szeptemberben kezdhessen.Ha valamiért nem sikerülve, az óriási kudarc, és akkor baj lenne.
10553. varga ica
2013. aug. 15. 22:25
Igen a reklámozást én is látom de most az a lényeg hogy Kenan hazajön e?
10552. rittynt
2013. aug. 15. 22:13

Fenntartom, hogy a kábítószer ügy, egy nagy lufi.

Az érintett gyanúsíthatók ismeretségi telefonszámain alapuló begyüjtési akció. A szezonszünet alkalmat ad a negatív, hírek reklámcélú felhasználására is. Akire szükség lehet, az óvadékra számíthat, és a megfélemlítésen túli történetet utólág elmaszatolják.

10551. tyutyuka60 (válaszként erre: 10549. - Varga ica)
2013. aug. 15. 21:42

Biztos, hogy menni fog a sorozat. Már napok óta reklámozza az ATV, a szeptemberi sorozatokat.

A Karaday-i sorozatnak ma is volt nagy "reklámja", mert ma az isztambuli reptéren letartóztatták az egyik rendezőt és Riza Kocaoglut. Mivel Nagy- Britanniában voltak, csak ma tudták őket elfogni. Ugyanaz a tortúra vár rájuk, mint a többiekre a múlt héten.

Van olyan, akinek már haza kellett volna érni, ezért elfogatóparancs indult ellene.

10550. varga ica
2013. aug. 15. 21:11
Azt kihagytam hogy Kenanról van a hir.
10549. varga ica
2013. aug. 15. 20:56
Mindenhol azt olvasom hogy Barcelonábol vissza tér e Törökországba? Karadayi nincs nélküle. Remélem minden renben lesz.
10548. rittynt
2013. aug. 15. 09:32
A Karadayi-ban feltünt a kezek játéka, a kézcsóktól a gyegéd símogatásig. Szerintem talán Berg-re való tekintettel menetközben módosítottak a koreográfián.Nem láthatták előre, hogy egy nagyhatású előadóművész, milyen érzelmi hullámokat kavar a jelenlétével.
10547. rittynt
2013. aug. 15. 09:01
Sok éve fórumozok (itt csak február óta) valójában csak egyetlen esetben (Brooklin) volt ellenérzésem, amibe a téma miatt a moderátor is bekapcsolódott. Nem vagyunk egyformák, és mindenki megérdemli azt a figyelmet és megbecsülést amit remélünk a másiktól, ha véletlenűl mégsem - akkor különösen. :)
10546. rittynt
2013. aug. 14. 16:15

Kedves Kormi19

Az általad leírtakból, arra következtetek, te sem tegnap óta fórumozol, és gondolom rengeteg hasonló esetet tapasztaltál, ami sajátos módon, békésen oldódott meg. A sorozat szünetében sem szűnik meg a közlési (beszélgetési) vágy és létezik a beszélgetők érzékenysége.Ilyen esetben könnyen előfordulhat bármilyen félreértés. A fórumviták (az egyértelműség szempontjából) kedvezőtlen körülmények között zajlanak, mivel nem látod a partnert, nem érzed a hangsúlyokat, csak az adott szövegből és a hangulatodból gazdálkodsz.

2013. aug. 14. 12:01

Kis hazánk arra érdemes és magukat nagyra tartó média szereplői közül még egy sem vette a fáradságot, hogy valódi kérdésekkel, igazi interjút készítsen.

Ez az internet világában oly egyszerű, a karosszéket sem kell elhagyni. Amilyen tisztelettel bánnak az újságírókkal, riporterekkel és a rajongók népes táborával bizonyára nem utasítanák vissza a megkeresést.

Szívesen olvasnék arról:

- milyen zenét hallgat, mit olvas szívesen

- szeretne-e visszatérni a színpadra

- van e szerep álma

- felkérik v. jelentkezik egy szerepre

- milyen szempotok alapján mond igent egy szerepre

- tudja-e mi lesz a következő feladata (van-e szerep felkérése)

- mi az, ami igazán pihenteti

- hogyan készül egy szerepre, aktuálisan a Szulejmánra

- stb.

Ha kicsit még gondolkoznék is rajta ettől több és jobb kérdéseket is írhatnék.

10544. 645b490433 (válaszként erre: 10543. - Szinten_fan)
2013. aug. 14. 11:04
Köcke a férjem csak azt szokta mondani:Megint Sehi...mert ugye megunhatalan állandóan nézni kel bár most Szulejmánt bámulom többet.
10543. szinten_fan (válaszként erre: 10542. - 645b490433)
2013. aug. 14. 10:59
Talalt, nyert!
10542. 645b490433 (válaszként erre: 10541. - Szinten_fan)
2013. aug. 14. 10:56
Ali Kemal

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook