Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10601. varga ica
2013. aug. 21. 17:55
Nem is ezzel van baj inkább az hogy Kenan mennyire érzi hogy megalázták és hogy ezekután akar e még ebben az országban élni?
10600. rittynt
2013. aug. 21. 17:46

Szerintem mivel a programtól való eltérés súlyos erkölcsi és anyagi veszteséggel jár, ezért bármit megtesznek azért, hogy valamennyi fontos szereplő rendelkezésre álljon a második évad indulására.

(Óvadék,javulási ígéretek,stb.)

10599. varga ica
2013. aug. 21. 17:44
Több helyen is olvasom hogy haza jön vagy nem?
10598. varga ica
2013. aug. 21. 17:40
A család látogatás azt hiszem akkor volt amikor a rendőrök érte mentek mintha azt irták volna hogy a szülőknél volt éppen az ünnepek miatt vagy csak látogatóban már nemtudom pontosan.Mindenesetre már jólenne hallani róla már jöhetne vissza akárhol is van.Szerintem a többi szereplők már nem nyaralnak.
10597. Zsuzsanna177 (válaszként erre: 10567. - Rittynt)
2013. aug. 21. 16:27

Halit exe még mindig "Halitból" akar reklámot magának, ha normális lenne és a mostani "gyönyörűséges" férje is normális lenne akkor nem így szerepelne az újságokban 5 év után.Egyetértek én sem vagyok kiváncsi a csajra, különben kint valami györs kajás cégnek a főztjét reklámozza, nagy cucc...

Az egyik zárt Karadayi csoportban voltak fotók ahol Kenan a falujában van és írták hogy családlátogatáson van a szüleinél. Ez hihetően hangzik mert olvastam régebben hogy a szülei gazdálkodók és hogy neki nincs szüksége kondi terembe járni mert mindig ott van a szülei földjein és dolgozik, segít nekik.

10596. Zsuzsanna177 (válaszként erre: 10575. - Vicus 6404)
2013. aug. 21. 16:21

Bocsánat hogy bele szólok, de fizetnie mindenképpen kell mert megbüntették - a filmkészítő cég. Egyébként a kedves barátja biztatására kért nagyobb gázsit és Halithoz hasonlította magát. Halit írta hogy 2014. április l4-én már levághatja a szakállát. Ez sokadmondó........

Különben nem szeretem Maryt, miatta nem nézem a magyaron a törökön is csak Halit miatt és a hangja miatt......

2013. aug. 21. 12:35
Most olvastam, hogy Mary Uzerli 4 hónapos terhes és az apa nem akarja a babát.Pár nappal azelött pedig megjelent egy kép,a volt vőlegény Ates egy másik nővel egy vendéglőbe vacsorázott, a komment szerint új barátnő.Na akkor most ez mi? Talán Mary nem is a "kiégés szindrómában szenved, hanem mert otthagyta a vőlegény.A tavaszi nyilatkozatában Mary mondta, gogy az évad befejeztével meg lesz az esküvő! Ami elmaradt. itt a bibi!
10594. Riusmius
2013. aug. 21. 12:14
Szerintem ott van ahol lenni akart,és azzal akivel egész nyáron lenni akart.
10593. szinten_fan (válaszként erre: 10591. - Varga ica)
2013. aug. 21. 09:41
Szerintem ha van egy kis esze, elteritette a nepet, es nem is Barcelonaba ment, hanem valahova mashova, ahol nyugiban lehet. Ha Barcelonaban lenne, mar lennenek rola a neten kepek, szeritnem, arrafele minden rajongoja lesi, hogy mikor bukkan mar fel valahol...
10592. rittynt
2013. aug. 21. 07:13
Kicsit kiszáradtak a hírforrások, mindenki a szeptembert várja..
10591. varga ica
2013. aug. 20. 22:39
Már egyre tőbben aggodnak hogy Kenan már 10 napja Barcelonába és semmit nem hallani hogy mikor jön vissza. Az idő telik mindjárt szeptember.
10590. rittynt
2013. aug. 19. 15:37

T. Eta

Van a fiókomban rengeteg pikírt poén, de eszembe nem jutna egy közösségi fórumon használni ilyesmit.

Amikor kezet nyújtok, előtte behúzom a körmeimet.

10589. rittynt (válaszként erre: 10588. - O.Eta)
2013. aug. 19. 14:13
Biztosan bennem van a hiba, de igazából nem tudok rád haragudni. Már korábban írtam, hogy a fórumbeszélgetések könnyen félreérthetők és bármiféle türelmetlenség a szükségesnél nagyobb negatív hatást vált ki.
10588. O.Eta
2013. aug. 19. 14:02
rMégegyszer elnézéstittynt! Próbálok vígasttalódni,mert bánt a dolog.Nemszoktak haragudni rám,persze én is igyekszem nem megbántani nsenkit.A Seh.-t22. részét nézem kb.negyvenedszer,de élvezem még mindig nem rég jött a karadayi ,de csak bergért nézem.Üdv. és béke!
10587. rittynt (válaszként erre: 10586. - O.Eta)
2013. aug. 19. 13:14
legalább utólag olvasnád el amit írsz, mert akkor nem kérdeznél ilyesmit.
10586. O.Eta
2013. aug. 19. 13:09
rittynt!Mivel bántottalak meg?Nézem a Karadayit.A drogügy óta Figyelem Kenant, mert névleg csak őt ismerem.
10585. rittynt (válaszként erre: 10584. - O.Eta)
2013. aug. 19. 12:56
A legbiztosabb jele, hogy nem vagyok az, ha neked válaszolok. Nem is tudtam, hogy Kenan után kutakodsz. Azt hiszem, veled nem beszélgetek többet.
10584. O.Eta
2013. aug. 19. 11:57
rittynt!Te százas vagy!Ez az a hír amit már tudtunk, csak most írásban is részletezték,de én akkor sem értettem.Kenan után kutakodok,de semmi érdemleges.Megérkezésekor sürögtek körülötte,valami samesz cipekedett mellette,de egyebet nem találtam az oldalán
10583. varga ica
2013. aug. 19. 11:33
Kenanrol még semmi hír? Akárhol nézem semmi.
10582. rittynt
2013. aug. 19. 10:30
Most nézem a Seherezádé 3. részét, az ominózus fekete éjszakát. Nem szívesen lettem volna akkor Onur helyében. Nem lehetett nagy öröm - Gondolom Seh. már az első érintéstől nem kezdeményezett, azaz Onur számára megdöbbentő lehetett a passzivitása.
10581. rittynt (válaszként erre: 10579. - O.Eta)
2013. aug. 19. 09:40

Bergüzar çalıştı baba-oğul gezdi

Próbált apa-fia: D: * Grace turnézott a kereskedelmi, a prágai Bergüzar Korel, hogy felesége és fia, Ali Emig kísérte. Egy túra a város, míg az apa-fia Korel Bergüzar Korel-Emig pár, Korel barátait szerepe a forgatás a hirdetés a múlt héten, ment, Prága, Cseh Köztársaság. Csatlakozzon a fiai Ali a híres pár költött egy élvezetes a héten Prágában. Míg az apja a kis Ali Bergüzar Korel Emig.

Ezek a híres színész, aki vette a fiát az állatkertbe, azt mondta, hogy az egyes állatok FORDÍTSON figyelmet. Egy egész napot töltött a apa-fia, rajzoltam a fotók. Alig volt látható, az állatok mutatott a figyelmet. "Nagy század" array "az ő szerepe Szulejmán' szerzett hírnevét külföldön Prágában, Emig rajongók kapott egy. Állatkert utazás mindkét Prágában, a csehek, valamint az azonnali osztogatnak élő törökök autogramot a rajongók, rengeteg Milito Ergenç, a fennmaradó egy szuvenír fénykép jelentette. (Bing-fordítás.)

10580. rittynt (válaszként erre: 10578. - Riusmius)
2013. aug. 19. 08:50

Meryem feltehetően az ismertsége alapján is kapta a szerződésében szereplő gázsit.A sorozat indulásakor ez nullával volt egyenlő.Ha igaz, hogy a 4. évadban már rövidebb ideig szerepel, akkor megegyezéssel, és nem zsarolással kellett volna próbálkoznia.

A Szulejmán elsősorban a témája miatt folytatódik, - erre a törököknek szüksége van.

10579. O.Eta
2013. aug. 19. 07:46
ma jelent meg egy cikk,de nem tudom a tartalm át:Bergüzar calisti baba-ogul gezdi-----hosszú/facebookon/
10578. Riusmius
2013. aug. 18. 21:48
2014.márc.-ig csak úgy köthették le ,ha fizetik is.Elég képlékeny lehet a forgatókönyv,mivel Szulejmán vagy 15 évvel túléli.Korábban arról is irtak hogy a 4. évadban csak pár részben szerepelt volna az eredeti terv szerint is.Ez a sorozat teljesen ellaposodott,kell valami story az érdeklödés fenntartására.Abban azért igaza volt hogy nem fizették túl,ismerve a többiek gázsiját.
10577. rittynt (válaszként erre: 10575. - Vicus 6404)
2013. aug. 18. 19:29

Most valamit nem értek. Ha tudott volt a szerződés említett része, akkor miért hagyták terjedni a pletykát ?

Azt kell hinnem, hogy a Karadayi képviselői is ingyenreklámként kezelték a dolgot.Az eset remélem mindenképpen ártott Meryem "jó-hírének". Valaki rossz tanácsot adhatott neki, és most reménykedik hogy valami enyhe ítélettel (megegyezéssel) megússza.

10576. varga ica
2013. aug. 18. 18:59
Utálom ezt a nőt.
10575. Vicus 6404
2013. aug. 18. 16:58

A szuli facebook oldalán ezt olvastam:

Meryem 7 hónap múlva visszatérhet a sorozatok világába????

Mint ismeretes Meryem Uzerli május végén hirtelen döntéssel elhagyta a sorozat és visszautazott szülőhazájába Németországba,hogy ott kezeltesse betegségét (mentális kimerültség) .Ez a lépés miatt megszegte a gyártó céggel kötött szerződését is.Meryem Uzerli a Szulejmánt forgató TIMS produkcióval kötött megállapodása alapján,amíg a szerződése nem szűnik meg tilos másik gyártó céggel kapcsolatba lépnie és ajánlatot elfogadnia,mert ha mégis IGENT mond egy ilyen ajánlatra akkor 1.000.000 dollárt köteles fizetni.A SZULEJMÁN 4. ÉS EGYBEN UTOLSÓ ÉVAD FORGATÁSA 2014 MÁRCIUSÁBAN ÉR VÉGET!!!!!Ha eltelik ez a 7 hónap ,akkor már Meryem szabadon vállalhat bármilyen más gyártó cégnél munkát....

10574. rittynt (válaszként erre: 10572. - Gabriella Tünde)
2013. aug. 18. 13:18

Kedves Gabriella Tünde !

A mai zaklatott világunkban hozzád hasonlóan meg kéne becsülni az értékeinket. Az a néhány ember aki itt a fórumon próbálja cserélgetni az észrevételeit, rokonlelkeket feltételezve, lehetne megértőbb egymással szemben. Jó próbakő számomra is, ha egy-egy türelmetlenebb megszólaló indulatát enyhíthetem.

10573. O.Eta
2013. aug. 18. 12:59
Gabriella Tünde!Szívekből szóltál, írtál.Én ls így gondolkodom a témáról.Ficánka remélem megnyugszik, és visszatér közénk.ÜdvözlettelOeta
2013. aug. 18. 10:47
Napokig töprengtem, hogy reagájak-e Ficánka kirohanására. Kicsit sértve érzem magam,mivel én is újnak számitok a második évemmel.Én nagyon örülök, hogy erre a kis közösségre rábukkantam és rengeteg információhoz jutottam. Én is igazi Seh, Berg. és Halit rajongó vagyok, elismerem, hogy kitünő, sokoldalu szinészek és remek emberek. A Seh.sorozatot még mindig- 10 X ?- megnézem, felfedezek ujabb dolgokat, de egyben tovább is léptem, s azóta jó néhány sorozatot láttam. Itt a fórumon rengeteg segitséget kaptam a megértéséhez.Miért kellene, hogy a Seh.sorozat befejezésével vége legyen ennek a kis közösségnek? Aki akar, az úgy is távolmarad.Részemről és egy személy kivételével senki sem sértőleg közölt infókat, negativ dolgok is megjelennek a médiában, ami itt ki lett tárgyalva.Ez nem azt jelenti, hogy valaki is rosszat kivánna ennek a remek házaspárnak, mindenki örül a boldogságuknak és ha a média bántja az nekünk is fáj.Hiszen annak örülünk, amikor látjuk, hogy milyen boldog, kiegyensúlyozott család.Nem hiszem, hogy itt valaki is másként gondolkodna.Én megköszönöm azoknak, akik segitségemre voltakés én továbbra is itt szeretnék maradni, hiszen van bőven miről beszélni,indul a Karadayi, a Szuli, s a jővőben reméljük újabb szerepeik lesznek a kedvenceinknek. További jó együttműködést kivánok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook