Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10421. Sofi10
2013. aug. 6. 14:50
Halit és Ali Károly hídon Prágaba [link]
10420. Vicus 6404
2013. aug. 6. 14:43

Az előző sorokat O.Etának küldeném a 10413. Hozzászólására!

Tyutyuka üdvözöllek, nagyon jó ujra látni a hozzászólók között a neved. Tőled mindíg nagyon hiteles infókat szoktunk kapni.

10419. Ficánka5 (válaszként erre: 10417. - Sofi10)
2013. aug. 6. 14:37
Kedves Szofi, köszönjük az infót, reméljük Etánk végképp megnyugszik!!
10418. Vicus 6404
2013. aug. 6. 14:36

Kenan İmirzalıoğlu (C), az egykori legjobb modell a világ győztes, őrizetbe vették a kábítószer műveletet, míg a nyaralás. DHA fénykép

Török rendőrség rendeztek összehangolt kábítószerellenes művelettel különböző városokban elején Aug.5, őrizetbe 55 ember, köztük több népszerű számokat.

A rendőrség őrizetbe színészek és zenészek, beleértve Kenan İmirzalıoğlu, Engin Günaydın, Sarp Apak, Şahin Irmak, Engin Altan Düzyatan, Nehir Erdoğan, Koray Candemir, Gökçe Özyol, Ersin Korkut, Mehmet Erdem, Murat Eken és İlker Aksum részeként razziák Isztambulban , Ankara, Izmir és az Muğla, török ​​Hürriyet naponta számolt be a honlapján.

A híres fogva tartottak azt állítják, hogy megbízott bűncselekmények "a drogok" és a "biztosító terek [a kábítószer-használat]."

A művelet, amelynek eredményeként összesen 55 fogva tartások, indult nyolc hónappal ezelőtt, amikor a Kábítószer Branch Hivatal megkezdte felügyeletét drogkereskedő banda eladott gyógyszerek bárokban Isztambul Beşiktaş és Sarıyer környéken. A monitoring során kiderült, hogy a hírességek kért gyógyszerek titkosított szavak és a kereskedők hozta őket a kívánt címeket.

A rendőrség házkutatást 60 címeket Isztambul, Ankara, Izmir Çeşme kerületi és az Muğla Bodrum kerületében.

Míg İmirzalıoğlu, aki szerepelt a népszerű műsorok és filmek, mint a "Deli Yurek", "Karadayı", "Yazi Tura" és a "Kabadayı", és a korábbi legjobb modell a világ győztes, őrizetbe vették Ankarában, Günaydın, a neves színész , aki főszerepet játszott a komédia show "Yalan Világ", és számos díjat nyert az ő teljesítménye a Zeki Demirkubuz film "Yeraltı" tartották fogva Çeşme. Ebben a névsorban nincsen benne Murat Yildirim és a felesége!

10417. Sofi10 (válaszként erre: 10413. - O.Eta)
2013. aug. 6. 14:07
Berg, Halit és Ali, már második hete Csehországba vannak, ahol a Berg reklámot forgat Panthene samponra. Pár napot toltottek Prágaba, utána Karlove Varyba utaztak, és újbol Pragába vannak.
10416. rittynt
2013. aug. 6. 14:05
Ha csak a sorozatról beszélgetünk kevesebb hamis információval találkozunk.Egy két agyament kritikustól eltekintve a többség konstruktívan áll a sorozathoz.A főszereplők rokonszenvesek, nagyon igényes színészi munkával, méltók a hatalmas érdeklődésre.
10415. szinten_fan (válaszként erre: 10394. - Bf2ad367ba)
2013. aug. 6. 13:54

Bar egyetertek azzal a torekvessel, hogy inkabb az alakitasaikkal torodjunk, de 1-2 megjegyzest meg engedjetek meg ezel kapcsolatban. HA Kenant csak azutan vittek volna Isztambulba, hogy a tesztje Ankaraban pozitiv lett, akkor hogy lehet, hogy a videok szerint ugyanabba a korhazba vittek ot is vizsgalatra, mint a tobbieket.

Gondoljatok bele csak abba, hogy olyan egyszeru kerdesre, minthogy berguzar jelen volt-e, tanu volt-e Halit eskuvojen, vagy ott sem volt, nem tudjuk igazan a valaszt az elerheto infok alapjan, egymasnak teljesen ellentmondo dolgokat lehet latni. hat akkor meg fontosabb esetekben mennyire nem tudhatjuk. Ugy lattom, hogy aki idejar, megprobalja a sok hulyeseget kiszurni, de ez nem konnyu, es jomagam is annak hiszek leginkabb, amit a szineszektol kozvetlenul hallok interjuban. Pl. szerettem, hogy Halittal volt egy hosszabb, reszletes angol nyelvu beszelgetes, mert ott akkor meg a forditas sem torzit, bar meg ilyen esetekben is meg lehet ugy vagni interjukat, hogy mas hangsulyokat kapjon, mkint eredetileg szanta volna az alany. Ugyhogy en meg mindig affele hajlok, hogy ez kemenyen megrendezett dolog...

10414. rittynt (válaszként erre: 10413. - O.Eta)
2013. aug. 6. 13:42

Kedves Eta !

Bergnek csak a Karadayi-hoz van köze, róla azzal kapcsolatban írtam.Úgy tudom Halit sincs benne ebben a dologban.

10413. O.Eta
2013. aug. 6. 13:10
rittynt íszámomra nem világos,hogy kerül ismlt képbe Berg?Támadják őt?Légy szíves válaszolj!Különben tegnap óta nyugtalan vagyok Kenan és Murat miatt....ezek az ismerős nevek nekem.Halit vajon hazament? Nyilatkozott a Faceboolon,csak nem tudom honnan és mit?VÁRLAK!!!
10412. rittynt (válaszként erre: 10411. - Riusmius)
2013. aug. 6. 09:47
Számomra is inkább demonstrációnak tűnik a dolog.Az elfogott mennyiség talán említésre is alig méltó, csupán arra alkalmas, hogy elszámoltathassanak néhány érintettet.
10411. Riusmius
2013. aug. 6. 09:39
A dilerek telefonjából kiszedték az ismert neveket,nagyobb a füstje mint a lángja.13 millliós nagyvárosban 55 ember,az semmi.A napokban Érden nagyobb értékü volt a fogás.Vagy a piacot osztják újra vagy piti személyes ügy van mögötte,ki fog derülni.
10410. rittynt
2013. aug. 6. 08:29
Egy kicsit megtörve a napi eseményeket, végignéztem több klip-et. Ezek nagyobbrészt az érzelmek fókuszált szemléltetéséből álltak, de az az érzésem keletkezett, hogy egyetlen szereplő (Feride) vállára rakódott szinte minden erkölcsi felelősség. Neki kell elszámolnia a családjával, a hivatásával, az igazsággal, önmagával. Ő az akit becsapnak, elrabolnak, sarokba szorítanak és akiért megőrülnek.
2013. aug. 5. 22:17
Video van a reggeli begyűjtésükről.elég lazán kisérik őket.Kenannal kezdődik a sor.Két egyenruhás kiséri.A többieket is elég lazán kisérik.Van köztük pár nő is.Van akit tényleg bilincsbe kísérnek,s a végén van,hogy hoznak vagy négy reklám szatyorban olyan kb 50 cm-s növényt.Valaki cserépbe tartotta a lakásban.Pedig annak szaga van.A törökök hordják a kábítószert is Európába.Ezek a hírességek nem sokáig lesznek bennt.Elég laza volt a behozataluk,Felénk na nem így kísérték volna a társaságot.
10408. rittynt
2013. aug. 5. 22:11
Ma valakit érdekel, akkor a youtube-on a legjobb Mahir & Feride klipek 2Persistent nick nevével található.
10407. tyutyuka60 (válaszként erre: 10406. - Rittynt)
2013. aug. 5. 22:07
Inkább a tetten érés volt a lényeg. A 20 kg ennyi embernél nagyon sok, nem csak használók, de terjesztők is egyben. Az elfogott 19 dílerrel.
10406. rittynt (válaszként erre: 10405. - Tyutyuka60)
2013. aug. 5. 22:02
Akkor csak alkalomra vártak.:) Amikor két szezon között lazítanak a művészek.
10405. tyutyuka60 (válaszként erre: 10404. - Rittynt)
2013. aug. 5. 21:56

Az elmúlt 10 évben nagyon keményen keresték a keményebb drogokat, kokain, hasis, heroin és az egyre több szintetikus tablettákat. Kiderült, már 6 hónapja figyelik őket.

Minden csoda 3 napig tart és óvadék ellenében kint lesznek.

A sorozatok nagy bevételt jelentenek és a felének van most sorozata. A stúdiók is fognak majd 2-3 nap múlva lépni az érdekükben.Már mindenkinek ott van az ügyvédje, hamar intézkednek.

10404. rittynt (válaszként erre: 10398. - 6dd69d4a74)
2013. aug. 5. 21:44
Viszont a köztudatban a művészvilág züllöttsége tükröződik vissza.Gondolom eddig nem nagyon ellenőrizték a kábítószer fogyasztókat, vagy csak ezt kört hagyták figyelmen kívül. Azért a kisördög az súgja bennem, hogy a török kormány jobban teljesít.Az adott esetben ópiumot és hasist tartalmazó kultúra (a vízipipák országa) ellenőriz.
10403. bf2ad367ba
2013. aug. 5. 21:18
Azért annak nagyon örülök, hogy Halit és Berg kimaradtak ebből:))
10402. bf2ad367ba
2013. aug. 5. 21:15
10401. bf2ad367ba
2013. aug. 5. 21:07

"Şahin Irmak, Nehir Erdoğan, Sarp Apak, Kenan İmirzalıoğlu, Murat Yıldırım, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Mehmet Erdem, Eray Türkmen, Koray Candemir, Ersin Korkut, Burçin Terzioğlu, Sinem Gültekin, Engin Altandüzyatan, Erdem Baş, Gökçe Özyol, Cihan Güçlü, Duygu Yetiş, Selma Yılmaz, Kaan Uysaler, Mustafa Şinasi Yurtsever, Uğur Bilgin, Murat Eken, Barış Güney, Özge Özpirinçci, Cemil Büyükduvarlı, Onur Buldu, Mehmet Kaya Hakyemez ve Kaan Razgırat"

Ezek az ismert nevek, benne van az a színész is aki Tubával játszik a Super tv2 látható sorozatba

2013. aug. 5. 21:06
Most olvastam, hogy Murat Yildirim és felesége is a nevek között szerepel.Ez nagyon gáz!Csak nem fog Kenan sokáig őrizetben, mert 2-3 hét és kezdődik a Karadayi forgatása.
10399. tyutyuka60 (válaszként erre: 10398. - 6dd69d4a74)
2013. aug. 5. 20:28

Bármelyik TV csatorna híreinél is olvashatod. Nem csak Kenan van benne, sok jó színész, zenész, énekes. Ezt a tempót így bírják. Az viszont röhejes, hogy otthon cserepekben is nevelgettek maguknak kannabiszt.

Már írják, 20 kg drogot szedtek össze tőlük.

10398. 6dd69d4a74
2013. aug. 5. 20:21
Már régen írtam csak olvasgatam naponta a hozzászolásokat,de ugy érzem erre reagálnom kell valamit !Az én Kenanom ilyen ugybe keveredett!Valahogy nehezen hiszem el rola,elfogult vagyok.Szerintem az igazi rajongoi nem fognk elfordulni tole.ez a hír még friss nekem csak most itt olvastam rola,ugyhogy megyek és bongészek valamit a neten ezzel kapcsolatban.Segítsetek hol keressem a híreket,haberleren kívul?
10397. rittynt
2013. aug. 5. 17:27
A Facebookon már törölték azokat a megjegyzéseket retorzióra utaltak. :(
10396. tyutyuka60 (válaszként erre: 10395. - Tyutyuka60)
2013. aug. 5. 16:08
Kenan és nálunk nem ismertek.
10395. tyutyuka60
2013. aug. 5. 16:05
Kennnnál vannak nagyobb nevek,csak Ők nem annyira ismertek.
10394. bf2ad367ba
2013. aug. 5. 15:56
Akkor ezek szerint Kenan esetében is pozitív lett a drogteszt. Kár érte, sajnálom, mint színész így is elismerem és ez nem veszi el a kedvem a filmjeinek a megnézésétől. De olvastam cikkeket, hogy iskolákba járt fórumokra, na ezek után nem fog,a népszerűsége pedig....Politika szerintem sincs benne, ráadásul Kenan nem volt olyan nagyon aktív a tüntetéseken, ő csak egyszer megjelent, mert elvárták tőle......
10393. rittynt (válaszként erre: 10392. - Tyutyuka60)
2013. aug. 5. 15:42
Ahhez egy nagy név is elég, hogy olyanok is odafigyeljenek akik nem foglalkoznak a kábítószeresekkel.
10392. tyutyuka60
2013. aug. 5. 15:35
Már 50 feletti a letartóztatottak száma és viszonylag kevés a "nagy ágyú". Ez sima lebukás, amit megérdemelnek.Nincs ebben politika.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook