Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
kormi kedves!Azt csinálom:Visszaolvastam48-60.ig már-Izgi számomra!De azon igencsak meglepődtem,hogy halit állítólag azt nyilatkozta ,hogy "a szerelem elmúlt,de Ali bergüzar mi összetartozunk" KülönbenKenan körül nagy a csend.Nincsenek híreid?A könyvről nem feledkeztem el,várom,hogyan működik az.A Privit nézegetem,van.e hír?Rosszul teszem?Tájékozatlanságom mesterfokú.
De szerintem most az a legfontosabb, hogy a most megjelent információk, cikkek alapján ők egy nagyon boldog család! Az irigyek meg pukkadjanak meg:)))
Kedves Eta!
Mi igaz azt csak ők tudják, mi csak találgatunk és szövögetjük a mesénket!!!
Az akkor megjelent cikkek, az érintettekkel készített interjúk alapján raktuk össze a történetet, de tényleg azt javasolnám, hogy olvass vissza, eltart egy darabig, de rengeteg mindet megfogsz érteni.
A múlt kutatása során olvastam, hogy Halit közreműködött, Berg részvételében, a farkasok völgye c. filmben. Ez volt az első olyan film ahol Bergre felfigyelhetett a világ.
2007 aug. hóban már valami forgatáson volt Tan azt hiszem Bodrumban és ott valami modellel /Kabatas?/ együtt töltött egy estét vagy éjszakát.Ezt 2008 nyarán megismételte és ekkor szakitott vele Berg., illetve ez jó ürügy volt, hogy szakitani tudjon.Ha itt visszanézel kb 60-70 oldalt sok infót szerzel.Halit pár hónapig együttjártak Berggel /Berg.szerint Ő 21 éves lehetett/de szétmaradtak, ill.Berg javasolta, hogy csak barátok legyenek a továbbiakban.Na az érzelmekből még megmaradt valami, ami feléledt!
kormi!Már a forgatás kezdetekor szerelmesek voltak?Hát valóban ők már ismerték egymást?Honnan tudtok ilyen információkhoz jutni?S ezek igazak?
2007 augusztusában ki csalt meg és kit?Valamiről l .Zsuzsanna adjatok infót mer t én is későbbcsatlakoztam hozzátok.
Ez igy is lehetett, de nem véletlenül ajánlotta Bergnek,hogy jelentkezzen a Seh. szerepére, amit el is nyert./szerintem ebben Halit keze is benne volt./Volt Halitnak lehetősége a protezsálásra, hiszen Kudret Sabanci rendezővel a Seh-t megelőzően egy pár filmben már együtt dolgoztak.Eleinte lehet, hogy nem tudta, hogy Berg.Tannal van, illetve akkor még csak kezdetleges volt, a szivműtét hozta őket jobban össze, ami 2007.júniusban volt,és ezután költözött Berg. Tanhoz,amit szerintem Ő is megbánt, de sodrodhatott az eseményekkel.Már 2007 aug-ban meg is csalta, ha igaz.Gizem egyből rácsapott Halitra és nem volt menekvés. Sokat olvastam és Zsuzsanna177 rengeteg infót tudott.Lényeg, hogy most minden rendben!
ez alatt a cikk alatt van egy hozzászólás erbil néven ebből nekem a következő jön le és ez megmagyarázza Halit első házasságát:
Bergnek a Seh forgatása kezdetekor már ott volt Tan, amikor elkezdődött a forgatás egyértelmű volt a két főszereplő közötti vonzalom, de Berg nem hagyhatta ott Tan-t, mert kiderült, szívbeteg, szívműtétre van szüksége. Halit erre csak, hogy felejtsen összejött Gizemmel és nagyon gyorsan elvette feleségül, főleg a csajszi sürgetésére. A szívműtét kb akkor volt amikor Halit esküvője. Amikor elkezdődött a második évad akkor már Halitnak egyértelmű volt, hogy nagy hibát követett el, türelmesen meg kellett volna várnia, amíg Tan túl van a műtéten lábadozáson. Berg egy ilyen szituációba nem hagyhatta ott Tant. Aztán jöttek a családi tragédiák és Berg volt mellette nem a feleség, aki valószínű azt várta, hogy Halit majd szerez neki szerepeket, de hát Halit nem ilyen. A többit meg tudjuk....
Kb. 1 hónapja találtam egy bejátszást azt hiszem Gizem oldalán. Ott irta,hogy bemutató lesz annak a filmnek aminek Ő a főszereplője. A férj jutatta hozzá, még egy részletet is láttam, hát nagyon gesztikulál, nem jósolok nagy szinésznői jövőt!!!Eddig valami főzős tv. szerepecskéje volt.Szerintem az új férj is a karrier inditásához kellett,mert mindenáron szinésznő szeretne lenni. A multkor azt olvastam, szintén Gizem oldalán, hogy felfigyeltek-talán Marokkóban szépségére. Hát ez egy nagy hir volt!!!Még leginkább Halit nevére figyelnek fel, ezért használja még mindig.Nem tudom Halit miért nem állittatja már végleg le.
a hozzászólások az érdekesek inkább!
A média állandóan úgy hozza le,hogy Halit volt felesége.Mikor Gizem férjhez ment valami rendező palihoz,akkor is úgy emlegették.MOst is úgy hozták le,hogy Halit volt felesége valami kis filmecskében szerepel.Úgy látszik kell neki egy kis hírverés,mert különben a kutya sem figyel fel rá.
kormi19!A10496.oldalon megadott linket nem tudom behozni.Úgy csinálom,ahogy mondtátok/ficánka is//másolás,beillesztés stb/de nem jön be!Segítsetek!
Ha egy itt megadpott link a parancssorba bemásolba nem jön be, akkor meg kell nézni van-e a sorban "20%" (szóköz) részlet mert akkor azt ki kell onnan venni.
[link]
ezt a cikket nem értem, de valamiért újra képbe került Halit első felesége......
érdekes elolvasni a komenteket
nem volt bántó, nem is azért írtam.
köszi a linket meg a hsz-kat is :)
Még annyit hozzá, hogy én a 10484.sz.bejegyzésemet, a Te 10482.sz. bejegyzésedre írtam.
Nem számít, csak thx, ennyi volt a szövegben, meg a link, ezért nem értettem. Meg az adatlapod alapján gondoltam, hogy nem sűrűn használod a hoxát és esetleg nem tudod hogy kell a privit kezelni.
Mi sem tudósok vagyunk a dolgokban, de lassan, apránként tanulgatjuk a technikát, ami ugye megviccelhet néha. Lehet olvasva az én válaszomat, nem úgy jött le, de semmi bántó szándék nem volt bennem.
Megtehetné, de úgy érzi, hogy arra még ráér.
ilyen alapon a férfi nemről is levonhatná Onur a konzekvenciát :D
Köszi az infókat mindenkinek!
A történet során kiderül, hogy Onur apja a szeretője ágyában halt meg, és anyja egész addigi életében a nők megbízhatatlanságát sulykolta fiába.
Onurt megcsalta mennyasszonya,/amit csak később mond l Seh.-nek/ezért neb bízik a nőkben.Nemcsak Nadid kitűzőjét látod az ő mellén csillogni,hanem a nászajándékokat sem hagyták Seh.-nél.Számos ilyen hibát lehet felfedezni a filmben.de a dialógokban isBiztos fordítási hibák is adódtak.
és Onur miért nem csípi a női nemet?
miért mondja, hogy mind egyforma?
valami csalódás érte?
a visszaküldésben volt köszönöm is.
sajnálom ha nem látszik, vagy játékot űz a technika ördöge
(csak nem akartam bunkónak látszani)
Csak beírom a Googlbe a két betűt,hogy SE.....már ki is adja,hogy hol tudom nézni,egyszerű az egész.Onuron látszik az a kétes mosoly amikor felajánlja a pénzt.Úgy tűnik,hogy na téged is becserkésztelek.A fekete éjszaka végig előjön.Én másképp fejeztem volna be az egész filmet,mert itt csak össze csapták,mintha sietett volna az egész bagázs valahova.Még ma is szerintem ez a legjobb film amit láttam,de a dilis Edát kihagytam volna.
Onur részben csalódott, hogy Seh. elfogadta az ajánlatát, részben kíváncsi, hogy cserébe hogy mit kap mindezért. Onur a történet egész folyamán ennek a terhét cipeli és jelentős szerepe lesz jellemének formálódásában.
Szívesen!! Nem tudom, hogy meg tudod-e nézni, mert a linket minden szöveg nélkül visszaküldted, lehet nem tudod kezelni.
De pontosítanám kedves Zsazsanéni szövegét. Nem a fia kezelésére adta, mert nem is tudnak róla, hogy van fia, azt meg végkép nem, hogy beteg. Seh kölcsönt kér a cégtől, amit Onur elutasít, majd picok módon felajánlja, hogy ő ad neki, ha vele tölt egy iccccakát. Ez az ominózus fekete iccaka, amit végig fogsz hallani ezerszer a sori folyamán.
Amit az anyós odaadott Seh-nek az elején a gyémánt kitűzőt,az van később Nadid kosztümjén kitűzőnek.Lehet,hogy csak én látom a hasonlóságot?
Köszi.
Mindkettőtöknek.!
(arra tippeltem, az anyósa tette pénzzé pár ékszerét. )
További ajánlott fórumok: