Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Seherezádé - az új török sorozat fórum

Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)

10691. rittynt (válaszként erre: 10690. - Vicus 6404)
2013. szept. 10. 12:35

Kedves Vicus 6404 !

Természetesen Turgut nem most kapja meg méltó büntetését(az csupán beetetés volt)

Nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá.A média (sajtó) belépése a történetbe tovább bonyolítja a történetet. Feridét megroppantják az események, a család megvetése a kapcsolatának a "nyilvánossága" vesszőfutás érzetet kelti a nézőben.A végét sejtem, de addig...

Én is ma reggel néztem meg, mert be kell valljam, hogy este - elaludtam.

10690. Vicus 6404 (válaszként erre: 10689. - Rittynt)
2013. szept. 10. 10:36

Most tudtam megnézni, már alig vártam. Kiváncsi vagyok a "karadayi lovers" forditására és akkor fog bennem letisztulni sok dolog. Szerintem az újság tulajdonos új szereplő ugyan a miniszter apukát lekezelte csípőből, de Feride kisugárzásának nem tud ellenállni!

Nem tudom ki az a nő, akit fojtogatnak vagy megfojtanak?Talán Necded bosszúja Ayten megerőszakolása miatt? Neked Rittynt hogy tetszett?

10689. rittynt
2013. szept. 10. 05:46

Csak szemléltetésül- Egykor egy másik fórum számára jelentős eseményről az internetről jelentkeztem éjjel 2-kor a Székesfehérvári pályaudvar büféjéből.

Ez itt már nem működik, és 6 órával az adást követően csak egy szerencsétlen hozzászóló látható.:(

10688. rittynt
2013. szept. 9. 14:18

Felteszek egy kis előrejelzést, de amennyiben nem kéritek, a későbbiekben nem teszem.

TIP TIP

Kenan İmirzalıoğlu ( Mahir KARA )

Maher , az évadzáró , a főügyész és a bíró azt mondta, hogy az , aki megölte magát mindenkit meglepett fordult Farida . Minisztérium továbbra is , ahol abbahagyta , természetesen Mahir'in szeretet , soha véget nem érő harc a családja és az ő esetében ... Maher , valamint tavaly, ebben a szezonban továbbra is vonul a hátsó a pengét. Egy olyan világban, az idősebb és a piszkos játék visszatért , az igazságosság, támaszkodva csak a saját oldalán , sár szennyezés, környezetszennyezés , Mahir nézni , keresve az igazságot. Lesz egy nagyon nagy hesaplaşmaların egy izgalmas szezon vár ránk .

Bergüzar Korel (Bírák Feride )

Hazugság az élő és a nem - bizalmi Farida tavaly, a családi élet , mondta a férfi , aki szereti őt , mint néztük a harcot a hazugságok . Nem volt szinte senki nem az igazat mondja neki , az ő testvére , apja, anyja , Turgut Feride mindenki hazudott . Babasınınsa dolgozott egész életében , hogy méltó erre a névre , a csavart , hogy a tetején a kulcstartó ... Megvan a legmélyebb hatást Farida drámát tavaly , hogy megtanulják a valódi személyazonosságát Mahir'in tanúja Farida ... Jelenlegi sokk és csalódás okozott neki megkérdőjelezni magát és a szakmát volt . Farida szakma az első helyen ebben a szezonban, a családját, és szeretett minden nehézség okozta a konfrontáció között az ember követi maradni . Feride életadó , mint egy színésznő Farida megoldani , hogy hogyan reagál a többi csomópont , így tudom, ha a hangulat a közönség legalább .

YURDAER olvasók ( SAVCI Turgut )

Ügyész Turgut rendkívül sarokba . Ő kapja el egyrészt , Farida kétségbeesetten szerelmes a másik oldalon ... , hogy az áldozat a saját , játszik piszkos a Serra da váratlanul erős ahhoz, hogy megváltoztathatják az ügy bizonyítja a Turgut azt mondta , ő úgy fogja érezni, teljesen beragadt . Másrészt , a gonosz az ő tizedik Turgut hagy mély nyomot. Lássuk, mennyivel több fog állni a maga módján Turgut , mennyit végezze ezeket a sebeket ? Ne elrontani a meglepetést a közönség a szezon kezdetén , de talán az ügyész megjelent trailer ad nyomokat a jövő Turgut ...

TUNA Ulas ASTEPE ( Orhan )

Az előző szezonban , a bátyja Mahir 's felvételi ellenségei keresi az igazi Orhan , mint a testvére fog adja senkinek , igaz

tudta, hogy mozgott olvasni. Miközben testvére lelőtték és Mahir'in nap megünneplésére baráti társasággal Yassin tudni maffia kaszinó

Yasin azt hitte, hogy áruló . És a fejlődés nyomon követéséhez . Mivel a család Mahir tekerkek . De Orhan a semmiből , mint a többi lány a házban

kérte, hogy üljön otthon , és várja meg a bátyja tudta . Gyermekek edzett a szeretet hiánya , mert családi és van vágva elől Orhan

hogy továbbra is , hogy elpusztítsa , mi van . Yasin 's üti egy éjszakát , akkor , az ő testvére Orhan él a trauma , a legrégebbi

kelj fel , és most lesz egy sötét úton , ahonnan nincs visszatérés .

SILK melike YALOVA ( Ayten )

Mint mindannyian követte a nehéz időszakot Ayten egy komoly , eltekintve attól, hogy elveszítse a férfi, akit szeret , volt az egyik legnehezebb versenye , ami történhet , hogy egy nő . A valóságban , figyelembe véve, hogy mi történt , nem számít, milyen nehéz és nehéz az élet , hogy a hold egy részét a háború ellen, mind nekünk, hogy bármikor . Nem adhatod fel a rossz tapasztalatok az emberek, vagy hogy ha erősebb. Az az időszak, Ayten , a bizalom , elveszett a férfi, akit szeret , megérti, hogy az élet már nem egyedül, hanem az ember a hit képes kezelni bármilyen kihívásra , a legfontosabb az, hogy soha ne adja fel önálló bizonyul időszakban.

Erkan Avci ( POR Necdet )

Necdet pala , börtönélet , egy ember, aki tudja, hogy milyen jó a külső , van ismeretének feszültségmentes . A nagy seb fogja viselni az életét , testvére Osman és Alice is . Puskapor, ez a hely fel fog robbanni , Farida Mahir akkor kerül megállapításra, ha az ügyész nem ismert Turgut ....

Ebru NAZLICAN

10687. O.Eta
2013. szept. 9. 13:53
"Okozz másoknak örömöt,mikor csak teheted.Adj,dícsérj, hajolj le, szárítsd fel a könnyeket! OKOzzörömet,hadd legyen boldogabb a másik, kinek lényéből az öröm rád visszasugárzikKöszönöm megnyugtató soraitokat,jólesett!
10686. Ficánka5
2013. szept. 9. 10:39

Kedves Eta!

Mea culpa, mea maxima culpa!! Mellé még hamut is szórok a fejemre és bocsánatod kérem. Ígérem, hogy tőlem több türelmetlenséget, bántó szót nem fogsz tapasztalni!! És mindez természetesen "Gabócám nevében" is írtam. ♥

10685. rittynt (válaszként erre: 10684. - O.Eta)
2013. szept. 9. 08:11

Kedves Eta !

Az, hogy néha türelmetlenek voltunk, ne vegye el a kedved.Az hogy jól érezd magad közöttünk, az nekünk is fontos.A Karadayi-t én is Berg miatt nézem,a rendező/forgatókönyvíró leleményének köszönhetően változatos a cselekmény. Szerintem a fogatókönyv sokat változott a sorozat kezdete óta, a fokozódó érdeklődés, és a szereplők alakításai befolyásolják a készítőket.

10684. O.Eta
2013. szept. 9. 07:40
P nap gondolkodás után írok.Nem téveswztem össze a filmet a valósággal.A Karadayit Berg miatt kezdtem nézni.Évek óta a Seherezádén "élek.Megfogott,hogy létezik tiszta szerelem,és az életben is összekötötték sorsukat.Örültem,amikor rátaláltam erre a fórumra,mert úgy találtam,közös az érdeklődésünk a szereplők irént ,Hiányos számítógépes tudásom,de reméltem,hogy segítségemre lesznek a rutinos fórumozók ritttynt,kormi,ficánka...Nem gondoltam,hogy iingerültséget váltok ki,mert jóindulatot éreztem és segítőkészséget.Sajnálom,nem akartam bántani senkit.
10683. rittynt (válaszként erre: 10682. - 6dd69d4a74)
2013. szept. 8. 10:50
Érdekes gondolat, mivel az egyetlen érzékelhető pozitívum a két főszereplő egymáshoz való kötődése.
10682. 6dd69d4a74
2013. szept. 8. 10:45
Talán Feridének szánják férjul?Zsarnok apja részérol el is tudnám képzelni.Majd meglátjuk!
10681. rittynt
2013. szept. 7. 16:04
Az új (férfi) szereplő, máris megindította a találgatást. Egyesek a szerepére kíváncsiak, mások aggódnak, hogy Mahír féltékeny lesz rá. Teljes a zavar.
10680. rittynt
2013. szept. 7. 04:01

İmirzalıoğlu főszereplő Kenan, Bergüzar Korel és ossza Cetin Tekindor'un "Karadayı" sorozat, csatlakozott a személyzet egy új nevet.

Koca Sinan újság főnök az új szezonban, hogy ábrázolja a karakter úr Altinkaya. ATV képernyők szeptember 9-én, része lesz az új sorozat kereszt utakat a bíró Feride'yle Sinan Férj, Maher-Farida Nazif kedvéért és a központ a fekete esetében fog esni, mint egy bomba.

10679. 6dd69d4a74
2013. szept. 6. 21:28
Mindegy,hogy mit mutat kifelé és mi az igazság valojában ,Kenan jo szinész,tokéletesen illenek hozzá a drámai szerepek és Berg mellett ez csak fokozodik, szerintem pedig tényleg csak kollégák,kár belemagyarázni bármit is.
10678. rittynt
2013. szept. 6. 16:56
Én sem tegnap születtem. és számomra is minden kapcsolatnak tétje van, lehet villantani, de ez nem biztos, hogy megéri.Kenan ebben a sorozatban külön befektetés nélkül demonstrálhatja a megértő gyengéd férfi képét, amire a jövőben esélyként számíthat.
10677. zsazsanéni (válaszként erre: 10676. - Ficánka5)
2013. szept. 6. 14:46
Drága Ficánka! Halitunk szerintem most van a legjobb férfi korban.Szerepet játszanak,ami talán úgy jön le,hogy megfeleljen az elvárásoknak.Kenan sem sokkal fiatalabb,s ha jól megnézzük,ezek a felkapott színészek úgy közelitve a 40-hez családot alapítanak Jóval fiatalabbak oldalán,egy kettőt talán tudnák felsorolni.Valószínű akkor jönnek rá,hogy egy gyerek hiányzik az életükből még.az,hogy Kenan jóképű,a még sohasem bíztos,hogy olyan jó a magán életében is.Bergüzár szép nő,az apja is egy jó szinész volt és melette jóképű is.Halit is a szabad idejében igazán csináltatthatott volna egy kis hajbeültetést.Jobban nézne ki,nekem Ő a sláger,az első számú.
10676. Ficánka5
2013. szept. 6. 12:16

Igen, csak rosszul vagyok, ha olyanokat olvasok, hogy Kenan a sláger, már az van odaképzelve Berg mellé, mert ugye Halit már öreg, meg kopasz, stb.

Könyörgöm, a legszebb férfikort éli!! És mit is tesznek ők Kenannal valójában? Hogy néznek egymásra?? Teszik a dolgukat, hiszen színészek és azt kell elhitetni a nézőkkel, hogy közöttük komoly érzelmek dúlnak. Ezért kapják a fizetésüket!

Hogy lehet egy filmet, egy jelenetet tényként elfogadni?? Csak a munkájukat végzik, mert az elvárásoknak meg kell felelni. Ennyi és nem több!!

Na de ezek az én nézeteim és elég öreg vagyok már ahhoz, hogy megengedjem magamnak azt a luxust, hogy a nézeteimtől csak nagyon alapos érvekkel hagyom magam eltéríteni.

10675. rittynt (válaszként erre: 10674. - Ficánka5)
2013. szept. 6. 11:27

Kedves Ficánka5

Van úgy, hogy nehéz elhagyni egy közösséget ahol a téma a társaság rokonszenve a kötőanyag.

10674. Ficánka5
2013. szept. 6. 11:11

Így már egyértelműen lebuktattam magam, de végül vállalni akartam a felelősséget, azért, amit tettem. Igen az vagyok, és nagyon sajnálom, hogy amikor innen elköszöntem, továbbra is visszanéztem és nem bírtam szó nélkül maradni, végül a lányom regijével, amit ő alig használ, elmondtam amit gondolok.

Na el ne felejtsem, majd a papnak meggyónni, Nektek már megtettem!!

De főleg azt sajnálom, hogy az búcsúzott a Hoxától mire észrevettem, akinek nem kellett volna. Ezt sajnos már nem tudom meg nem történtté tenni....Sajnálom!!

10673. Ficánka5 (válaszként erre: 10672. - Rittynt)
2013. szept. 6. 11:01

Igen, valószínű, hogy számolnom kellett volna legalább 30-ig.Akkor lehet nem írom le azt, ami majd szétvetett belülről.

Egyáltalán nem is kellett volna írnom semmit, hiszen hosszú ideje nem is írtam, csak olvastam. De nem tudok róla leszokni, hogy mindig visszanézzek ide, mert nem bírom a kedvenc fórumjaim közül sem kitörölni.

10672. rittynt (válaszként erre: 10671. - Gaboca47)
2013. szept. 6. 10:45
Nem vagy rosszul összerakva, mert én is összerezzentem Eta kérdéseitől, de meggyőztem magam, és megnyugodtam:)
10671. gaboca47 (válaszként erre: 10669. - Rittynt)
2013. szept. 6. 10:14

Köszönöm a megértést, de ezek szerint én rosszul vagyok összerakva, mert az én türelmemet nem edzik, hanem rongyosra tépik az ilyen szituációk.

És bocsánat, ha nem tudom tolerálni, csak azt tudom, hogy az internet rejtelmeire én tanítottam Anyukámat, aki a gépkezelést nagyon jól tudta, mégis jegyzetelt, hogy legyen mankója, még engem se kelljen újra kérdezni. Ennek ellenére nem kis időbe telt, amíg meg mert szólalni egy fórumon. És ezt nem gyávaságból tette!

10670. zsazsanéni (válaszként erre: 10668. - Gaboca47)
2013. szept. 6. 10:10
Nem mindenki fiatal,s nem tudja úgy kezelni a gépet,ahogy talán elvárnák a fiatalok.Itt hasonló korú társaság jött össze,s a másikat nem oktatta ki semmi formában sem.Fokozatosan jövünk rá,hogy mit és hogyan kellene csinálni.Keresni kell a hírek között Halitról és a feleségéről.amit a média leközöl,az sem igaz mindig.Kell nekik a hír és az eladási szám növelése.
10669. rittynt (válaszként erre: 10668. - Gaboca47)
2013. szept. 6. 09:42
Megértelek, mivel 30 éve élek együtt a számítógéppel, de az ilyen fórumok kicsit edzik is a türelmet :)
10668. gaboca47 (válaszként erre: 10664. - O.Eta)
2013. szept. 6. 09:21

Igen, valóban kicsit sarkosan fogalmaztam, de alapos okot adtál rá. Szerintem egy fórum társalgási körébe meg az nem illik, hogy még az alapvető gépkezelési problémákkal is a fórumozókat

zaklatjuk.A számítógépet nem egy fórumon illik tanulni!

10667. rittynt
2013. szept. 6. 07:02
A művészvilág a hagyományőrző török emberek számára már annyira felszabadult, hogy a legvadabb sejtésekkel társítható.A Karadayi sorozat is nyilvánvaló Berg-Kenan testi kapcsolatot jelent számukra.Halit a Seherezádé készítésének idejében (2006-22009) 5 másik filmben is szerepelt, és gondolom a rendezők építettek a színész személyes varázsára. A tudatlanság és az irigység nyálcsorgató kíváncsiságára a média egy része mindig vevő.
10666. rittynt (válaszként erre: 10664. - O.Eta)
2013. szept. 6. 06:23

Kedves Eta !

gaboca47 csak türelmetlen, - nézd el neki.

10665. rittynt (válaszként erre: 10663. - Gabriella Tünde)
2013. szept. 6. 06:21

Erre az irigység önmagában kevés lenne, ehhez szükséges pl. Tuba rajongás. A kedvencért néha egyesek bármiféle galádságra képesek és ilyenkor az irigység szárnyakat ad az aljasságnak.

Az emberek többsége a hétköznapi taposómalomból szemléli az ismert emberek, onnan csodálatosnak látszó életét és elégtételt szeretne venni a különbségért.

10664. O.Eta
2013. szept. 5. 19:12
gaboca47!Megállapításodat nem cáfolom,de kissé nyersen fogalmazol,nem illik ebbe a társalgási körbe.Különben igyekszem "tanulni"a számítógépet,nekem már nehezebben megy.
10663. Gabriella Tünde (válaszként erre: 10656. - O.Eta)
2013. szept. 5. 18:54
Én is nagyon kiakadtam,miután elolvastam az Epizód cikket Halitról.Nem tudom,hogy mi értelme ilyen lejáratásnak. A Zerda kb. 10 évvel ezelött volt, Halit független, akkor utólag bizonygatni, hogy volt köztük valami. Na és ha volt?-de egyértelmüen úgy nyilatkoztak, hogy nem volt több mint munkakapcsolat.A cikk végén az a sejtelmes mondat, ha kitudódna, hogy 10 éve volt és most is lehet, akkor Halit többet veszitene. A semmiből is kreálni akarnak valamit.Mocskos dolog ez.Olvastam Halit oldalán, hogy három kapcsolata volt 2004-2005-ben Aliyében szereplő Meric, majd ezt követte Gizem és Berg.Nyugodtan sorolhatott volna még mást is, hiszen 2004-ben is már 34 éves volt.Azt hiszem Amerikából 2000-ben jött haza.Tényleg nem tudnak leszállni Halitékról, de most valamiért perelni fog, azt hiszem amiért Berget rágalmazták, de emlegették Tuba nevét is.Az meg szerintem, mivel Berg kapta meg az 1 milliós reklámot. Hát zajlik az élet!
10662. gaboca47 (válaszként erre: 10659. - O.Eta)
2013. szept. 5. 17:32
A legnagyobb hibád az, hogy nem tudod a számítógépet kezelni. Török szótár helyett, inkább a gépkezelésből kellett volna órát venned!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook