Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Egyetertek gesztenyevel, es feldobnek egy Sehi kerdest - hiszen mindenki jol ismeri mar, teszteljunk!
Ki az az egy foszereplo, aki NEM volt korhazban (marrmint pacienskent)?
Sziasztok!
Napok óta csak olvasok majd itt hagyom ezt az oldalt és gondolkozom. Mikor visszatérek valaki részben már leírta a véleményemet.
A leírtakat a meleg káros mellékhatásának tekintem. Így kerülhetett a sáros csizma az ünnepi asztalra.
Az újságírók a szokottnál is gyengébben teljesítenek. Kormi19 az általad idézett cikk erre a tanú.
Átolvasva ez nem más, mint az elmúlt néhány év kacsáinak az összegyúrása egy óriássá.
A sokszor emlegetett fénykép és külön költözés. Ha nem lennék lusta én magam (no meg bárki más) is tudnék/tudnánk irigylésre okot adó fényképeket gyártani, hogy miről.???. azt mindenkinek a fántáziájára bízom. Az énekesnő -sokat csuklik emiatt szegénykém- bizony 5 évvel idősebb Berg-nél. Ezt tudva már alig hihető a történet.
A Kenannal való összeboronálás is gyenge próbálkozás -ti is írtátok az elején- a nyilatkozatokat visszaolvasva a köztük lévő rokoni kapcsolat miatt. Fura erkölcsi értékrendre v. igen rossz memóriára utal.
A Berg. nyilatkozatait pedig rendre kiforgatják.
Ficánka5 ne büntesd magad, nem éri meg. Az őszi szelek friss levegőt hoznak.
Szebb, békésebb napokat mindenkinek!
Piszkosul nincs szükségem arra, hogy egy kikapcsolódásnak induló netes beszélgetésen ennyire felhúzzam magam, én jól akarom érezni magam és szórakozni akarok, nem veszekedni és megalázottnak érezni magam, piszkosul rosszul esett ez a beírás, lehet hogy túl érzékeny vagyok, de én ilyen vagyok, komolyan mondom, egyszerűen elsírtam magam ezen a beíráson, a lányom közölte velem, ha ilyen hülye vagyok letilt a gépről!
sziasztok és sajnálom!
Ficánka!
Először is teljes mértékben vissza utasítom a vádaskodásod, ha ALAPOSAN visszaolvastál volna ahogy ezt Etának javasoltad akkor eszedben sem jutott volna ilyet leírni, hogy „Ha rajtatok múlva ez a két szimpatikus már rég elvált volna” voltak itt Berg utálók Halit utálók és mi mindkét esetben megvédtük kedvenceinket.
Azt hogy új filmjeik vannak és külön játszanak és ezeket a filmeket itt megbeszéljük és az új partnereket is ez az idő múlása. Az hogy Kenannak tetszik Berg ez még jól is állnak egymásnak ez még nem jelenti azt, hogy azt szeretnénk, ha elválna Halittól. Sőt……..
Hibákra fókuszálunk, nem, hanem újságcikkekre…Megbeszéljük az épen aktuális cikkeket, ebbe mi a rossz?
Csámcsogás eddig is meg volt, már bocs ezt a régiek is megtették (ÉS ÉN NEM AKAROK EZZEL MEGSÉRTENI SENKIT, MERT NEKEM EZ MOST SÉRTŐ), hisz a magánéletüket ti is folyamatosan boncolgattátok és már akkor szóba került a megcsalásos sztori Halit részéről, kapott is érte hideget, meleget….
Most nem megy a sorozat Karadayi amit nézünk nem tudunk a színészi játékról beszélni csak a bulvárról…Szulit nem nézem, Seht meg szerintem már kivűlről fúja mindenki…..
Nem lett bezárva a fórum, nem lett, semmivel nem érzem rosszabbnak magam, mint a régiek, kikérem magamnak ezt a stílust! Én végig olvastam a fórumot, tehát tudom miről beszélek, voltak akkor is olyan beírások amik nekem tetszettek és igen csak túl mentek a jóízlés határán.
Kedves Ficánka!
Először is szerettel köszöntelek az új névvel, elég régóta olvasom a fórumot, ritkán szoktam hozzászólni, nem kenyerem az írás. Nagyon sok infot kaptam annak idején Tőled, azóta is Seh rajonó vagyok, sőt Halité és Bergé is.Többször visszanéztem már a filmüket, Halit énekét meg különösen szeretm le is mentettem CD-re és sokszor hallgatom.Nagyon sajnálnám ha kiszállnál a fórumbólNem kell mindenféle ellndrukkerek véleményét figyelembe venni. Szerintem nem tudták volna ilyen hitelesen alakítani aSeh*ben a szerepeket, ha nem lett volna köztük az életben is valami, ez látszott a játékukon is. Mégegyszer minden jót Neked.
Ilyenkor - holtidényben, hajlamosak vagyunk olyasmin tépelődni, ami inkább pletykaértékű.
Persze nem egyformán ebben keressük, az izgalmakat.
Olvasgasd a fórumot a jövőben is, és amennyiben érdemesnek találod, szeretettel várjuk a véleményedet.
Kedves Ficánka!
Igazad van, ahogy már 1-2 alkalommal megjegyeztem, többet kellene a szinészi játékkal, kevesebbet a magánélettel foglalkozni. Szinte csak Halit-Bergüzar-híreket vannak itt, pedig a Seherezádéban volt még pár jó színész. ( és ugye Kenan nem is volt benne) MInt egy új tagunk irta, ő most kezdte el nézni először a Seh-t, és szinte figyelmen kivül hagytuk, pedig ezért alakultunk.
Ha nem megy, akkor vége, vége...
Elkövettem azt a nagy hibát, hogy egy pár oldalt visszaolvastam, talán nem kellett volna.
Itt és most innen kilépek, soha többet rá nem nézek erre a fórumra. Számomra felháborító az a tény, hogy csak a hibára fókuszáltok, szavakat olyan tartalommal ruháztok fel - csak azért, hogy legyen min csámcsogni - ami nagyon valószínű, hogy meg sem közelíti a valóságot. Ha rajtatok múlva ez a két szimpatikus már rég elvált volna, persze akkor meg azon lehetne tipródni.
Nagyon sajnálom, hogy ez a fórum nem lett akkor lezárva, amikor sorinak vége lett, vagy legalább akkor, amikor az érdeklődés kicsit lecsengett, mert ez az új fejezet a régi megcsúfolása.
Tudom vannak még itt a régiekből, akiktől most elköszönök, közöttük jól éreztem magam. De a jóizlésnek is van határa és itt azon már túl vagyunk.
Én természetesen Halit és Berg kis családjának szurkolok és kívánom, hogy minden rosszindulatú megjegyzés, híresztelés ellenére még nagyon sokáig együtt, szeretetben éljenek.
Kedves Etám, Te hiányosan olvasod a bejegyzéseket.
Itt kaptunk precíz infót fotókkal arról, hogy abban az időpontban Prágában voltak.
Én nem hiszem el a megcsalásos sztorit, ez már legalább 1,5 éve lerágott csont, én végignéztem fellelhető összes török online újságot és semmi nem volt erről. A féltékenységről volt, de az csak egy félremagyarázott kijelentés miatt, mert Berg azt nyilatkozta nem jó érzés látni a férjét ennyi nővel enyelegni, na ez érthető, ebből aztán mindenféle baromságot kikövetkeztettek.
Kenan megjelenése a nyaralásukon bevallom őszintén engem is nagyon meglepett, ezt is lehet többféle képen magyarázni.
ennyit az újságcikkekről:
Lecserélné neje a Szulejmán főszereplőjét
Egyre sikeresebb a Szulejmán sorozat, és a főszereplő, Halit Ergenç nemcsak a hazájában, de a Közel-Keleten és Európa több országában is népszerűbb, mint Brad Pitt. Nők ezrei kínálkoznak fel neki, de a színész mindent megtesz azért, hogy kiegyensúlyozott maradjon házassága. Ám nincs egyszerű dolga, mivel a hírek szerint komoly vetélytársa akadt.
Megalázták, hát visszavág
Ergenç felesége, Bergüzar Korel jelenleg a török tévé új szupersorozatának a főszereplője, és azt pletykálják, hogy a forgatáson egyre közelebb kerül a kollégájához, Kenan Imirzaliogluhoz. A török internetes oldalakon a színésznőt több rajongója is a védelmébe vette, mondván, Bergüzar soha nem csalná meg a férjét, hiszen a kapcsolatuk mesébe illő. Ez így is volt, egészen januárig, amikor is Bergüzar meglátta az újságok címlapjain, hogy a férje kézen fogva sétálgat egy török énekesnővel... Év eleji megaláztatása óta a nő már egyáltalán nem az a szerény és visszafogott asszony, aki korábban volt. Éppen ezért hiszik sokan, hogy Kenan jókor volt jó helyen, és támaszt nyújtott Bergüzarnak.
„A fiamnak fontos, hogy anya szeresse apát”
Egy hónappal Ergenç és felesége házassági krízise után, februárban készült egy fotósorozat Bergüzarról és Kenanról a török Marie Claire magazinnak. Már akkor is furcsa kettősség volt érezhető az asszony szavaiból. Egyrészt találkozhattak az olvasók az anyával, aki mindenáron szeretné összetartani családját, másrészt egy nővel, aki talán egy másik férfi mellett sokkal boldogabb lenne. „A fiam azt mondja »anya szereti apát«, és ettől ő is jól és biztonságban érzi magát. Ali érdekében arra törekszem, hogy ezt lássa otthon mindig” – nyilatkozta Bergüzar a magazinnak, azonban azt is elárulta, hogy Kenan őt a néhai apjára emlékezteti, amiért úgy érzi, szoros kötelék van közte és a férfi között. „Pontosan tudom, hogyan kell bánni vele. Olyan, mint egy gyerek, akárcsak én. Még egyikünk sem nőtt fel igazán, és ezért van köztünk összhang és szoros kötelék” – folytatta a Szulejmán főszereplőjének felesége.
Drogügybe keveredett a lelki társ
A rajongók még egy szerelmes hangulatú videót is készítettek Bergüzar és Kenan fotózásáról, s ekkor már a Szulejmánt alakító Ergençnek is feltűnt, hogy milyen felszabadult a felesége Kenan mellett. Ismerősei szerint a színész gyanúsnak tartja, hogy milyen gyakran botlanak bele neje kollégájába az elmúlt hónapokban, például legutóbb júliusban, amikor Ergenç és Bergüzar családi nyaralásra mentek Cesmébe, és Kenan is éppen ott bérelt jachtot. Nos lehet, hogy ezt a családi krízist maga a török rendőrség fogja megoldani, ugyanis egyes sajtóhírek szerint Kenant a napokban
Elküldtem az emailcímedre!
Jó olvasást!
Kedves Eta !
Lehet, hogy életükben elmúlt az a nagybetűs szerelem, de megtalálták egymásban azt aki mellett érdemes leélni az egész életüket.Maga a színészi pálya elég mozgalmas ahhoz, hogy tudják mit kockáztatnak, és mi a feltétele a biztoságos életnek.